Sağlık İmplant yaptırmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yaptır Yaptırma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İmplant yaptırmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 10 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaplama yaptırmaktansa implant yaptır 1 3 Yorumla Soran 10 ay Hiç yaptırdın mı? Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 10 ay İmplant yaptırdım Yorumla Soran 10 ay Sorun yaşadın mı hiç Yorumla
Banabulasmayınlutfen Takip Et Xper 3 Yaş: 22 10 ay Baya etkili bir korunma yöntemi neredeyse gebe kalmak imkansız. Öneririm 1 5 Yorumla Soran 10 ay Cevabın alaka seviyesi😂😂😂 Yorumla Banabulasmayınlutfen 10 ay İmplant? Yorumla Banabulasmayınlutfen 10 ay Ha sen diş olarak sormuşsun ldndlxjşdjd ben okuduğum bölümle ilgili olunca direkt o şekilde anladım kusura bakma gerçekten 🌸 diş için bilgim yok Yorumla Soran 10 ay Sıkıntı yok😂 Yorumla Soran 10 ay 🌸🌸🌼🌼 Yorumla
Toredo004 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Dişlerine ne ihtiyaç varsa yaptır tabii 1 2 Yorumla Soran 10 ay Bazıları kemiklerim ağrıyor haftalardır geçmedi yazmış korkuyorum Yorumla Toredo004 10 ay Açıkçası hiç duymadım ama biraz araştırma yapabilirsin iyi bir doktor referansı olan bir hastane bence ideal Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. mecbur değilse hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaplama yaptırmaktansa implant yaptır
Hiç yaptırdın mı?
İmplant yaptırdım
Sorun yaşadın mı hiç
Baya etkili bir korunma yöntemi neredeyse gebe kalmak imkansız. Öneririm
Cevabın alaka seviyesi😂😂😂
İmplant?
Ha sen diş olarak sormuşsun ldndlxjşdjd ben okuduğum bölümle ilgili olunca direkt o şekilde anladım kusura bakma gerçekten 🌸 diş için bilgim yok
Sıkıntı yok😂
🌸🌸🌼🌼
Dişlerine ne ihtiyaç varsa yaptır tabii
Bazıları kemiklerim ağrıyor haftalardır geçmedi yazmış korkuyorum
Açıkçası hiç duymadım ama biraz araştırma yapabilirsin iyi bir doktor referansı olan bir hastane bence ideal
mecbur değilse hayır
Yaptırr