Sağlık Haftasonu agsye kimler giriyor hazır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Stresten parmak yemeye başladım Güncellemeler11 ay Sınav arkadaşlar sağlık ne alaka yaa Haftasonu agsye kimler giriyor hazır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
vexilion Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 11 ay Allah kolaylik versin 0 2 Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim amin Yorumla vexilion 11 ay Sen halledersin bunu Yorumla
CaddeB3Y11 Takip Et Yoda Yaş: 29 11 ay Devam mı tamam mı anlaşılır😂 0 3 Yorumla Soran 11 ay Ya tarih yazacam ya tarih olacam bakacağız 😂 Yorumla CaddeB3Y11 11 ay Tarih tekerrürden ibarettir unutmayasın bre kalemin sivri silgin kavi olsun gizli sultan😂😂 Yorumla Soran 11 ay Teşekkür ederim 😂🙏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Stres yapma biraz dolaşıp kafa dağıt 0 6 Yorumla Soran 11 ay Ben hala ders çalışıyorum ya deneme tekrar vs Yorumla Cevap sahibi 11 ay Son günleri bence kafa dinleyecek geçir Yorumla Soran 11 ay Yapamıyorum ya sanki hep bi eksiğim var tekrar yapıp duruyorum Yorumla Cevap sahibi 11 ay Öyle dahaa çok stres olur amaa Yorumla Soran 11 ay Bilmiyorum ya elimde değil Yorumla Cevap sahibi 11 ay 😇 git arkadaşlarla yarn biraz dolaş mesela Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 11 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neymiş o 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allah kolaylik versin
Teşekkür ederim amin
Sen halledersin bunu
Devam mı tamam mı anlaşılır😂
Ya tarih yazacam ya tarih olacam bakacağız 😂
Tarih tekerrürden ibarettir unutmayasın bre kalemin sivri silgin kavi olsun gizli sultan😂😂
Teşekkür ederim 😂🙏
Ben gircem.
Sakin ol hocam
Stres yapma biraz dolaşıp kafa dağıt
Ben hala ders çalışıyorum ya deneme tekrar vs
Son günleri bence kafa dinleyecek geçir
Yapamıyorum ya sanki hep bi eksiğim var tekrar yapıp duruyorum
Öyle dahaa çok stres olur amaa
Bilmiyorum ya elimde değil
😇 git arkadaşlarla yarn biraz dolaş mesela
Neymiş o
Nerenden