AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hemoroid geçen bir şey değil, tek çözümü operasyon
Yaptıramam ya utanıyorum
saçmalama, 30dklık işlem
Sonra yine olursa hemde 7.500₺ yazıyor got için değer mi
mal mısın olum, yaşam konforun artar, silkerim 7.5k tlyi
Offf çok kötü bir şey ya bunun için ameliyat olmak falan ne bileyim ailem de laf eder onda ne var derler kime nasıl söylicem annemde de varmış ama doğumda olmuş afedersin bende niye çıktı gerçekten bilmiyorum 😭
sfinkter kasının zayıflaması, yediğin şeylerin kuru olması vs vs, ben de kıl dönmesi oldum, pansumanımı yapan kadın hemşire de olmuştu ahshdhhdjd sağlık olum bu, kime neyin denk geleceğini bilemezsin
Peki devlette yapıyorlar mı bunu sen bilgili birini benziyorsun
Ne yapayım randevu alayım gideyim bari nereye alacağım
sen bilgili bir abiye benziyorsun ahshhshs genel cerrahiye randevu al, devlette yaparlar zaten, aklına bir şey takılırsa da sorabilirsin pratisyen hekimim zaten
Teşekkür ederim abicim sjsksk inşallah cesaret edersem giderim 🌸
rica ederim kardeşim, geçmiş olsun
Tedavi olmazsan ülseratif kolit ve daha da kötüsü chron hsatlığına kadar gider. Uzun süreli kronik kabızlık yapar. Sana tavsiyem Ankara'da mevlüt Topbaş isimli dıktordan randevu alıp ameliyat olman. Yoksa hayatın mahflur. Ben 10 sene çektim hemoroidi. Ameliyat olalı da 7 yıl oldu bi sorun yok şu an
10 sene rahatsız etti mi peki ve bu saydıkların kanser mi
10 sene devlet Hastanesi'nde patlattım tekrar etti bir yıl sonra falan. Aralıklı yani. Kışa doğru özellikle nüksediyordu. Saydıklarım kalın bağırsakta yara oluşmasına bağlı hastalıklar. Ülseratif kolit aşırı kabızlıktan kasların tahriş olması sonucu oluşuyor ama yayılmıyor. Chron ise bağırsağın kendi kendini iflas etmesi. Yaralar ince bağırsağa hatta mideye kadar yayılabiliyor. Tedavisi yok. Ömür boyu diyet veriyorlar bu iki hastalığa. Hemoroid tedavi edilmezse dışkılamada zorluk çıkaracağı için kronik kabızlığa yol açar. E dolaylı olarak da bağırsak hastalıklarına... O yüzden kalıcı tedavi mevlüt Topbaş. İnternetten arayabilirsin
Teşekkür ederim üşenmeden yazmışsın geçmiş olsun size de
Rica ederim hiç önemli değil faydam dokunursa ne mutlu bana. Size de geçmiş olsun 🙏
Yediklerine dikat et
bir senedir naptin peki
Aile hekimine gittim merhem ve fitil verdi ama geçmedi
Ondan once varmiydi peki gelip gecen bir seydi yoksa bu ilk ve 1 senedir duruyor mu
Bir anda çıktı önceden yoktu ve gitmiyor
Bu arada yasin kac
25
Her hangi bir sey yasadin mi oncesinde ozel olarak
Herkes ondan sanıyor ama ne önden ne arkadan hiçbir şey yapmadım 😑
Bir dönem tuvalete gitmeye üşendim sonra kabızlık bir türlü geçmedi haftalarca kabız oldum bir baktım bu illet çıkmış
kiz tuvalete gitmeye usenir mi insan o halinle beklemeye nasil razi geldin o daha rahatsiz verici yaa. Kabizliktan da olabilir tabi cok ikinmaktan falan zorlayip orayi mahvetmis olabilir. Sen simdi eminmisin basur olduguna yoksa saniyormusun
Ya nasıl desem işte elime geliyor ve baktım aynada da var bir şey orada et beni gibi işte et parçası acayip sinirimi bozuyor
Askim yine bi emin olmak lazim hani cunku baska sey de olabilir dedigin gibi et beni olsun falan. Bende de oluyor bazen ama geri gidiyor mesela ve biraz kabizlik oluyor o donemler.
Istiyorsan yazabilirsin bana
Valla orada et beni de çıkmaz herhalde ya bence basur kabızken kanama da oluyor çünkü doktora gittim bunları söyledim işte basur o zaman dedi
Ama o gün bu gündür gitmiyor hep var
Bu giden bir şey mi bilmiyorum bazıları kalıcı gidiyor bazıları gidiyor diyor senin gibi
Ben her yerde cikabilir ya. Ne derecede durumuna bagli yani hafifi var kroniklesmisi falan o yuzden senin ki ne durumda onu bilmedigim icin siniflandiramiyorum
Bende bilmiyorum doktora göstermek şart oldu o zaman 🤦🏻♀️
doktora gittin ve gostermedin mi
Yok kız aile hekimi işte sordu söyledim sadece
hee evet yani git goster rahatsiz ediyorsa asko
Gidicem yani şu an çok rahatsız etmiyor beni aslında ama sjsjsk ilerde birini edebilir Kddkdkkd
hajhsdfhsj kimi kiz neler geciyor aklindan anlat hele jshdfsj
Belki eşim rahatsız olur işte daha ne diyim Allah seni djdkdkd
Hee anal da mi jsdhfsdh
Yok kız da adam hiç mi bakmıcak gotümüze sende her şeyi yazdırıyorsun
evet bakacak tabi neler neler yapacak daha ksdfjs ayy ne bilim yaa ne dusunup demek istedigini niye kiziyon ki hahhjfdsh
Chat gpt bendir o diyor sjsksksk
Kizmadim askim
Ilkin anlamadim yazdigini sonradan anladim bendir o zaman sdjhfsdjh foto yuklenmiyor mu oraya gosterdin mi oyle mi dedi sdkhfsjfs
Yok artık he foto çektim attım
he tamam canim benim🥰🫶
Benim popomda elime bir şey geliyor ve bu yaklaşık iki senedir var bu basur mu yoksa et beni mi nasıl anlarım böyle yazdım
aa olmuyor mu ben oluyor saniyordum ama dosya falan yukleniyormus mesela bunun analizini yap falan deyince genel olarak bir seyler yukleniyor yani foto da yuklenirdi dosya yukleniyorsa
et beniymis o zaman asko jdskfsdh
Kızım yüklenir de ben yüklemem aw ne olur ne olmaz sen yükle istiyorsan sjsksks
ne olabilir sanki asko hjfhdsjhf olsa yuklerdim jsdhfdjsfh
kuzuya kurt dadanmış
Ufakmı büyük mü
Bilmem elime geliyor işte hissediyorum
Babamdada aynı sorun var yardımcı olmak isterm
Ol işte Burdan
Babamın hem iç hem dış vardı felaket onun yıllardır bi ara gittik hasteneye sıvı gibi bişey iğne yaptı oraya yaktı sonra rahatlattı ama belirli şeylerden uzak durmasını söyledi
Operasyon şart o zaman offf