O kdr istedimki olsun diye bana dediki ailem izin vermiyor yaştan dolayı ben 30 yaşındayım sen 24 diye niye bekletti beni yok karar verip döneceğim diye ben yazmayınca neden yazdı aradı yıllar sonra birine açıldım acelecide davranmdm arkadaşlarıma aileme sorayım dedi ben dedimki ben olsam kalbimi dinlerdim madem istemedn neden buluştun numaranı verdin isteği kabul ettim gözlerimin içine bakarak dinledin beni eve gidince yazdın böyle içimde yarım kaldı çok kötü hissetim tamam 2.3 günlük insan ama ben dedim zamanla olur bu durumlar ben acele etmiyorum hani eğlenmek önemli güzel vakit geçirmek ben anlamszca onun neden böyle yaptığını idrak edemiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kafasında soru işaretleri vardır. daha 24 yaşındasın 5 yıl sonra onu istemeyip daha genç birini isteyebilirsin. çünkü emin ol daha çocuksun... insanın beğenileri kişiliği 30 sonrası oturuyor. şuanki sen ile 30 yaşındaki sen bir olmayacak. o kadın ise belli ki ömürlük bir evlilik istşyor. bir de tabii çevre baskısı çok çok büyük etken herkes ama herkes laf edecek.
Kesinlikle onunla etkileşimi kesme soruları olucaktır sana merakları. Sadece zamanı iyi değerlendirmeyi dene daha relax ol karışında
İkimiz içinde en iysi bu dedi ben yerinde olsam kendimi dinlerdim sen bilirsin saygı duyarım dedim içime dert oldu abi
Brom üzülme söylediklerinde pişmanlık duyma sadece o seni anlamak istememiş böyle gör mevzuyu
Abi haklısın teşekkür ederim biraz içim rahatladı abi çok sağol abi kötü bir his ya
Ne demek bir kız için bu denli kendini yıpratma nice kişiyle tanışıp görüşeceksin daha boşvermek işin raconu uygula hep😉
Saol abi dedin gibi yapacağım teşekkür ederim
Seni beğenmiş ama çevre baskısı kadınlar için ne kadar yıkıcı tahmin edemezsin o da buna yenilmiş
Onada hak veriyorum ama ben arkasında duracağımı hatta ailesiyle konuşacağımı hepisni söyledim bunları aşarız ben arkanda duracağım dedim
Yazık olmuş gerçekten de. Belki evlilik zamanı geldi diye düşündüğü içindir
Ama ben ona arkasında duracağımı söyledim uzman erbaş oldum birikimim var ben efendi olduğu için ve çok güzel bir insandı ben ne itsese yapardm neden beni dinlemedi ki hiçmi şansım yoktu ciddide düşünüp ailemi götürdüm o mutlu olsun sadece
Yani yapardım arkasında dururdum bana hep çevrem ne der dedi
Bence sen ısrarcı ol gerçekten kız eğer istemese derdi ben istemiyorum diye sen şansını biraz zorla ona güven aşıla o zaman o da senden destek alıp aşabilir
Ben onu istedim arkasında durdurdum çok üzüldüm ben gerçekten hiç bişey olmadan yarım kaldı ben düşünüyorum tâbi kendi geziyor keyfi yerinde heraldr istemedi ya da benmi Cok abarttim
2 günlük belki de ciddiyetini anlamamıştır
Denedim söyledim hatta kestirip atmadm bak ben seni istiyorum gerçekten bana net bişi şöyle üzülüyorum dedim kendimi açıkladım istersen ailen ile konuşayım dedim bak seni direk unutmak veya hiç bişey olmamış gibi davranmak istemem dedim ailem arkadaşlarım dedi şimdide geziyor bende yazmadm heraldr memnun hayatından ama benim çok ağrıma gitti böyle kafam karıştı
Demek ki bunu o kadar önemsememis Allah inşallah senin gibi biriyle karşılaştırır seni
Olablr ama konuştuk buluştuk ben aceleci olmadığımı söyledim hani dedim zamanla olur her şey seni beğeniyorum dedim saygı Sevgi içinde ailem arkadaşlarım dedi
Kestirip atmış keşke deneseymiş ama eğer aklında kaldıysan o sana muhakkak döner
İnşallah teşekkür ederim beni dinlediğiniz için Allah razı olsun
Rica ederim Allah sizden de razı olsun