Sağlık Vücut kılı alınmamış olarak ölürsek morgda traş ediyolar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 dün gece tuvalletdeyken aklıma bu geldi 😂 bazen 6 7 ay üşeniyorum almıyoeum ondan sordum gassallar arkamızdan acaba ne der böyle bişey yaşayan var mı Güncellemeler11 ay O bölgelerin hassas ya canım acıyor napim😂 Vücut kılı alınmamış olarak ölürsek morgda traş ediyolar mı? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
H6335dem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Olunce zaten butun tuyler dokuluyor ikincisi 6/7 ay ne ya agzim sulandi 🤤🤤🤤 0 3 Yorumla Soran 11 ay Nerden biliyon Yorumla H6335dem 11 ay Olunce vucut calismayi birakiyor butun hucreler vitaminler vs tuyu tutan birlesik hucrlerdir besleyen vitamindir bunlar olmayinca ne olcak dokulcek Yorumla Soran 11 ay Muhtemelen kaç günde dökülür😂rezil olmayak Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. yok doğrudan yıkayıp paketliyorlar oraya kafası olmayan da geliyor 0 1 Yorumla Soran 11 ay Nasıl yani bakmıyolar mı Yorumla
Scoidz Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 11 ay Anana sovecek halleri yokya onunda işi o zaten ona gore para aliyor 0 3 Yorumla Scoidz 11 ay Agda lazer vs birsey yap o kadar mi kiymetli canin Yorumla Soran 11 ay Acıyo napim😂agdada beceremiyom Yorumla Scoidz 11 ay Birsey diyemicem kendini nasil seviyorsan ama oyle olsende temizliyorlar emin ol partnerin var mı bilmiyorum ama demekki kendini boyle seviyorsun Yorumla
kızınbiri5 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 11 ay Aynen hatta epilasyon merkezine götürüyorlar daha temiz olsun diye. 1 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 11 ay huri ya da nuri ler için hazırlıklı mı gitmek istiyorsun :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Hahahah bence soymuyorlarda vücudü yıkayıp sarıp sarmalayıp mezara koyuyorlar öyle çok ugrasacaklarini sanmam. 0 2 Yorumla Soran 11 ay Valla mı 😂 Cevap sahibi 11 ay Ben böyle düşünüyorum 😅 ve burasi Tr islerin yarim yamalak yapildigi ulke
EmirTA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 11 ay Manikür pedikür de yaparlar öteki tarafta rezil mi olacaksın 0 0 Yorumla
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 11 ay 6 7 ay mı... özel bölge 6-7 ay alınmazsa koku yapar 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 11 ay Sağlık konusunda 496 cevap paylaştı. Hiçbir şey demezler öyle yıkar öyle gömerler kılla tüyle uğraşmayın kafaya takmayb 0 2 Yorumla Soran 11 ay Biliyon mu peki cevrenden falan 😂 Yorumla ateslialper06 11 ay Hayır Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay 6-7 aymı :D bağlıyormusun :D gassal seni niye traş etsin :D 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay o sürede nasıl bi hal alıyor merak ettim :D Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 11 ay Sağlık konusunda 404 cevap paylaştı. Onlar direk açıp bakmıyorlar üzerinde kefen ortük iken yıkıyorlar 0 0 Yorumla
Bsjskdbdgsj Takip Et Xper 2 Yaş: 26 11 ay 6-7 ay ne enfeksiyon kaparsın leş gibi olursun 🤢 0 0 Yorumla
MelihCicek01 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Yok etmezler sadece yıkama pamuk 0 4 Yorumla Soran 11 ay Gerçekten mi Yorumla MelihCicek01 11 ay Neden düşünüyon ya ölünce kim napsın bizi Yorumla Soran 11 ay Ay ne bilim gassallar püh eşşek kadar olmuş almoyoda demesin Yorumla MelihCicek01 11 ay Kıllı iyidir rahat ol :) Yorumla
qwer5689t Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Hahahahah olabilir o tarafa pürüzsüz gitmek önemli 0 1 Yorumla Soran 11 ay Evet 😂keşke gassallar arkamızdan dedikodu yapmasınlar Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 11 ay Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. kolanya döküp yakıyorlar 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Öldükten sonrasını düşünmene gerek yok 0 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 332 cevap paylaştı. Öbür tarafta ağda mı soruyorlar niye traş etsin 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Evet ediliyor 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 11 ay Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ederler 0 0 Yorumla
MücahiT_1000 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 11 ay Killimisin sen 0 13 Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla MücahiT_1000 11 ay Kac yasindasin Yorumla Soran 11 ay 30 yasındayım Yorumla MücahiT_1000 11 ay Evlimisin Yorumla Soran 11 ay Değilim , 😂 Yorumla MücahiT_1000 11 ay Özel bölgendeki killarin uzunlarmi Yorumla Soran 11 ay Evet malesef😂 Yorumla MücahiT_1000 11 ay Benimde yeni bir kiz 18 olmadi daha hic killarini almadi Yorumla Soran 11 ay Aa gördün mü 😂 Yorumla MücahiT_1000 11 ay Gördüm tabi ya orman gibi Yorumla MücahiT_1000 11 ay Uyudunmu Yorumla MücahiT_1000 11 ay Neden sustun Yorumla MücahiT_1000 11 ay Ne yapiyorsun Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 11 ay Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. Evet ediyorlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Olunce zaten butun tuyler dokuluyor ikincisi 6/7 ay ne ya agzim sulandi 🤤🤤🤤
Nerden biliyon
Olunce vucut calismayi birakiyor butun hucreler vitaminler vs tuyu tutan birlesik hucrlerdir besleyen vitamindir bunlar olmayinca ne olcak dokulcek
Muhtemelen kaç günde dökülür😂rezil olmayak
yok doğrudan yıkayıp paketliyorlar oraya kafası olmayan da geliyor
Nasıl yani bakmıyolar mı
Anana sovecek halleri yokya onunda işi o zaten ona gore para aliyor
Agda lazer vs birsey yap o kadar mi kiymetli canin
Acıyo napim😂agdada beceremiyom
Birsey diyemicem kendini nasil seviyorsan ama oyle olsende temizliyorlar emin ol partnerin var mı bilmiyorum ama demekki kendini boyle seviyorsun
Aynen hatta epilasyon merkezine götürüyorlar daha temiz olsun diye.
huri ya da nuri ler için hazırlıklı mı gitmek istiyorsun :D
Hahahah bence soymuyorlarda vücudü yıkayıp sarıp sarmalayıp mezara koyuyorlar öyle çok ugrasacaklarini sanmam.
Valla mı 😂
Ben böyle düşünüyorum 😅 ve burasi Tr islerin yarim yamalak yapildigi ulke
Manikür pedikür de yaparlar öteki tarafta rezil mi olacaksın
6 7 ay mı... özel bölge 6-7 ay alınmazsa koku yapar
Hiçbir şey demezler öyle yıkar öyle gömerler kılla tüyle uğraşmayın kafaya takmayb
Biliyon mu peki cevrenden falan 😂
Hayır
Aynen birde onunla ugrasacaklar 😃 pamuğu tıkıp geçiyorlar 🤣
6-7 aymı :D bağlıyormusun :D gassal seni niye traş etsin :D
o sürede nasıl bi hal alıyor merak ettim :D
Onlar direk açıp bakmıyorlar üzerinde kefen ortük iken yıkıyorlar
6-7 ay ne enfeksiyon kaparsın leş gibi olursun 🤢
6-7 aymı e yuh yani nasıl rahat ediyosun 🤣🤣
Yok etmezler sadece yıkama pamuk
Gerçekten mi
Neden düşünüyon ya ölünce kim napsın bizi
Ay ne bilim gassallar püh eşşek kadar olmuş almoyoda demesin