Sağlık İbs hastalığı olup engelli raporu alan var mı ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bunu yeni öğrendim ibs hastasıyım Güncellemeler11 ay Uzak yerde çalışamıyorum onun yüzünden gelen teklifleri reddetim bulunduğum ilçede bulamiyorum İbs hastalığı olup engelli raporu alan var mı ? Cevapla Engel Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dreamagic Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Ibs hastasına engelli raporu vermezler. Onunla birlikte başka etmenler de varsa (psikiyatrik bir konu mesela) onun için verebilirler 0 0 Yorumla
Aksiyolojik Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 11 ay İbs engelli demek değil ki bağırsakla ilgili kronik bir hastalık olması lazım 0 3 Yorumla Soran 11 ay Bağırsak hastalığı ama günlük hayatı etkiliyor ve oyuzden rapor cikariliyormus Yorumla Aksiyolojik 11 ay Nasıl etkiliyor mesela Yorumla Aksiyolojik 11 ay Etkileri nedir Yorumla
beyazkentliii Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 45% 11 ay Raporluk bir hastalikmi ki? Bende de cikti ama su an gecti bir sorun yok. 0 10 Yorumla Soran 11 ay Nasıl geçti geçmeyen hastalık diyorlar Yorumla beyazkentliii 11 ay Bende oyle okudum basta dedim aha bittik ama su an gecti. Sende ne kadardir var bu hastalik Yorumla Soran 11 ay 7 aydır geçmiyor Yorumla beyazkentliii 11 ay Seninki baya uzunmus. Creon birde finix diye bir ilac kullandim sen kullsndin mi Yorumla Soran 11 ay Bana pinades yazdılar Yorumla Soran 11 ay Birde b12 Yorumla beyazkentliii 11 ay Valla bana 3 ilac yazdi doktor. Saydiklarim birse baska bir ilac. Şu an ismini hatirlamadigim ilac siskinlik vs olunca bana cok iyi geliyordu. Yorumla Soran 11 ay :( Yorumla İsimsiz01_1 2 ay Aynısı bendede var 7 ay olacak sürekli ishal karın gurultusu Yorumla İsimsiz01_1 2 ay Geçti mi peki hastalığın Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Bağırsak hastalığı ama belirtileri ne tam olarak merak ettim de geçmiş olsun bu arada 0 7 Yorumla Soran 11 ay Teşekkürler sürekli ishal oluyorum 6 7 aydir Yorumla Cevap sahibi 11 ay Başka ne gibi belirtileri var açılımı ne bu hastalığın ibs mı kısaca ya bende çok zayıfladım da eridim resmen yüzüm kemik gibi kaldı kan değerlerim de d vitamini b12 kanszlk cikiyo acaba başka sorunum var mı diye düşündüm Yorumla Soran 11 ay Otobüste veya kalabalık ortamda sürekli tuvaletim geliyor karnım ağrıyor gaz ve şişkinlik oluyor Yorumla Cevap sahibi 11 ay Kilo kaybi peki yani ishal varsa oda olur heralde bende öyle bişey yokta çok zayıfladım Yorumla Soran 11 ay Seninki nervoza hastalığına benziyor Yorumla Cevap sahibi 11 ay O nedir Yorumla İsimsiz01_1 2 ay Şaka mı B12 dışında ayniyuz Yorumla
Humdinger Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Bağırsakla ilgili miydi 0 1 Yorumla Soran 11 ay Evet Yorumla
empatikdelikanli Takip Et Xper 3 Yaş: 28 11 ay ne kadar ileri ki seviyesi 0 4 Yorumla Soran 11 ay Bilmiyorum tekrar gidicem Yorumla empatikdelikanli 11 ay gündelik hayatını nasıl etkiliyor yani Yorumla Soran 11 ay Otobüste tuvaletim geliyor ya da kalabalık yerlerde gaz şişkinlik sürekli karın ağrısı gaz cikarma Yorumla empatikdelikanli 11 ay Off koklarım ciğerlerime çekerimmm Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 11 ay Sağlık konusunda 560 cevap paylaştı. O ne oluyor 0 7 Yorumla Soran 11 ay Bağırsak hastalığı Yorumla GGwrRespectGG 11 ay Çok geçmiş olsun Yorumla GGwrRespectGG 11 ay İstersen sorayım yarın arkadaşa Yorumla Soran 11 ay Saol Yorumla Soran 11 ay Olur sorabilirsen sevinirim Yorumla GGwrRespectGG 11 ay Tabikide Yorumla GGwrRespectGG 11 ay Nerde yaşıyorsun sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ibs hastasına engelli raporu vermezler. Onunla birlikte başka etmenler de varsa (psikiyatrik bir konu mesela) onun için verebilirler
İbs engelli demek değil ki bağırsakla ilgili kronik bir hastalık olması lazım
Bağırsak hastalığı ama günlük hayatı etkiliyor ve oyuzden rapor cikariliyormus
Nasıl etkiliyor mesela
Etkileri nedir
Raporluk bir hastalikmi ki? Bende de cikti ama su an gecti bir sorun yok.
Nasıl geçti geçmeyen hastalık diyorlar
Bende oyle okudum basta dedim aha bittik ama su an gecti. Sende ne kadardir var bu hastalik
7 aydır geçmiyor
Seninki baya uzunmus. Creon birde finix diye bir ilac kullandim sen kullsndin mi
Bana pinades yazdılar
Birde b12
Valla bana 3 ilac yazdi doktor. Saydiklarim birse baska bir ilac. Şu an ismini hatirlamadigim ilac siskinlik vs olunca bana cok iyi geliyordu.
:(
Aynısı bendede var 7 ay olacak sürekli ishal karın gurultusu
Geçti mi peki hastalığın
Bağırsak hastalığı ama belirtileri ne tam olarak merak ettim de geçmiş olsun bu arada
Teşekkürler sürekli ishal oluyorum 6 7 aydir
Başka ne gibi belirtileri var açılımı ne bu hastalığın ibs mı kısaca ya bende çok zayıfladım da eridim resmen yüzüm kemik gibi kaldı kan değerlerim de d vitamini b12 kanszlk cikiyo acaba başka sorunum var mı diye düşündüm
Otobüste veya kalabalık ortamda sürekli tuvaletim geliyor karnım ağrıyor gaz ve şişkinlik oluyor
Kilo kaybi peki yani ishal varsa oda olur heralde bende öyle bişey yokta çok zayıfladım
Seninki nervoza hastalığına benziyor
O nedir
Şaka mı B12 dışında ayniyuz
Bağırsakla ilgili miydi
Evet
ne kadar ileri ki seviyesi
Bilmiyorum tekrar gidicem
gündelik hayatını nasıl etkiliyor yani
Otobüste tuvaletim geliyor ya da kalabalık yerlerde gaz şişkinlik sürekli karın ağrısı gaz cikarma
Off koklarım ciğerlerime çekerimmm
Çok geçmiş olsun
Saol
O ne oluyor
Bağırsak hastalığı
Çok geçmiş olsun
İstersen sorayım yarın arkadaşa
Saol
Olur sorabilirsen sevinirim
Tabikide
Nerde yaşıyorsun sen