dünyanın en özel mutlusu oldum Allahım bana vücudumdaki ruhumu verdi bebeğimi bebeğimiz olacak🥹 belki beni sever sevmez ben çok seviyorum canımı herşeyime veririm yaralı halimle severim bebeğime her yaşının sonsuzunda kokusunda teninde olacam 1 saniye olmadan tüm saatlere yasayamam bebegim benim tenimde benimle olmadan yaşayamaz buna dayanamam her yaşının saatlerin 1 saniyesi olmadan annesinin teninde sarılı yasayacak yasayacaz🤍💗
Ben bu ülkeye değil kendi ailemizi doğdum bebeğim bizim kendi dünyamıza melegimiz vucudumdaki ruhum rahmimde tutuyorum taşıyorum başkaları değil ki onlar kendi ülkelerinde hayatlarına baksınlar ben bu ülkede görünen kendim en güzel cenneti yaşıyorum 🤍
Uzak mesafe ilişkimiz sosyal medyada tanıştık sevgiliyken her gün 24 saatimizin her saniyesi beraberliklerimizle geçiyordu beraber görüntülü de uyurduk uyanirdik birşeyler yerdik herşeyi yaşardık uzak mesafe olmamıza rağmen sanki böyle bana ışınlanıyor dokunuyor gibi hiç uzak mesafe iliskisi hissetmedim her günüm kelebek gidiklamasi oluyordu onunla olduğum her saniye hala oluyor ama ve reşit olmama bekledik evlenmeyi evlendik herşeyi birbirimizin teninde yaşamak istedik yarına yillara birakmadan bekletmeden artık eşimin kokusunda olmak istiyordum Allah'ıma çok şükür oldu dualarımla evlendim 💗🫀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah mübarek etsin, analı babalı büyütsün. Dünyanın kiri onun grubuna da kalbine de değmesin. Çok sevindim 🥳🥳
Allah razı olsun teşekkür ederim 🥹🪽🤍
Cümlemizden 🥹🌷
Amin🤗🥹🤍
Yaaaa
Acayip mutlu oldumm
Ruyalarinin anlami buymuş megerrr 🥹 Umarim saglikla gelir aranıza..
Evet şok heyecanli mutlu oldum Çok teşekkür ederim 🤍
Rica ederim ne demek 🥹🌹🤗🥳
😚🥹🤗🤍💗
Rabbim hayırlı eylesin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah.❤️🌼
Allah razı olsun amin 🥺👼🏻🤍
Hayırlı olsun, sağsalim kucağına da alırsın inşallah
Amin teşekkür ederim 🤍💗
Hayırlı olsun sağlıkla aramıza gelsin 😊🦋
Amin Allah razı olsun 🪐💖
Sizdende Allah razı olsun 😊💗
Ne için ki☺️💖
Bu güzel haberi bizimle paylaştığınız için ☺💖
Mutluluğuma ortak olduğun için ben teşekkür ederim 🥰❤️🩹
Rica ederim ne demek 🥰💝
🥰🥹💗
Sağlıklı olur inşallah
Amin Allah razı olsun 💖
Umarım sağ salim kucağına alırsın bebeğini 🌸
Çok teşekkür ederim Allah'ım amin🥹💖
🤲🩷
🤗💝
bebek iyidir gelsin de dünya değildir
Dünya birseyimiz değil ki annesi olacak onun herşeyi ben bebeğim ve eşim 👼🏻🥺🤍
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Amin Allah razı olsun 🥹🤍
Bu ülkeye çocuk doğurmaya sevinmek de cesaret işi. Tebrikler
Ben bu ülkeye değil kendi ailemizi doğdum bebeğim bizim kendi dünyamıza melegimiz vucudumdaki ruhum rahmimde tutuyorum taşıyorum başkaları değil ki onlar kendi ülkelerinde hayatlarına baksınlar ben bu ülkede görünen kendim en güzel cenneti yaşıyorum 🤍
Hayırlı olsun🙏🏻✨
Çok teşekkür ederim 🤍🪽🥹
💞🙂
💗🤗
Daim olsun
Çok teşekkür ederim 🥹🪽🤍
Tebrik ederim 🙏🏼😊
Çok teşekkür ederim 🥰♥️
Tebrikler ❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim♥️
Özel değilse enişte ile sitede mi tanıştınız
Uzak mesafe ilişkimiz sosyal medyada tanıştık sevgiliyken her gün 24 saatimizin her saniyesi beraberliklerimizle geçiyordu beraber görüntülü de uyurduk uyanirdik birşeyler yerdik herşeyi yaşardık uzak mesafe olmamıza rağmen sanki böyle bana ışınlanıyor dokunuyor gibi hiç uzak mesafe iliskisi hissetmedim her günüm kelebek gidiklamasi oluyordu onunla olduğum her saniye hala oluyor ama ve reşit olmama bekledik evlenmeyi evlendik herşeyi birbirimizin teninde yaşamak istedik yarına yillara birakmadan bekletmeden artık eşimin kokusunda olmak istiyordum Allah'ıma çok şükür oldu dualarımla evlendim 💗🫀
Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim 🥹🪽🤍