Yaklaşık 9 ay önce ameliyat oldum aşil tendom dan fizik tedavi dediler gittik dediki hoca sadece belirli süre azalır yine ağrılar durur dedi kalıcı ağrılar nasıl yok edebilirim?
Boş yapmadım ben de saglikciyim. Aşil çok zor iyileşen bir yer. Ameliyatın henüz çok yeni sayılır. Ayağını çok zorlamaman çok iyi ortopedik ayakkabı giymen lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gecmis olsun kanka. Doktor ne dediyse uyhula bence ve uzun sure ayakta durma bence. Vucudun en kritik uzuvlaridmndan yerlerinden biri burasi
Çalışırıyoz mecbur ayakta durauyorum bazen bir şey olmadı uyguladık hepsini
durumun kritik calisiyorsan ozel muameleye ihtiyacin var
Akraba işindeyim öyle görüyorum zaten yine ağrılar oluyor dikkat etsemde
Bu yırtılma ya da kopma olduğun ses çıkaran durum değil mi?
Kopmada ses çıkıyor başkan bende yırtılma oldu
Anladım. Geçmiş olsun dostum. Buradaki önerileri çok dikkate alma derim, sen yine doktorunu dinle, gerekirse farklı doktorları da dinle.
Başkan olsun dinlemeyi severim yine her detay önemlidir
Bilgisizlikten söylüyorlar, sallıyorlar onun için. Aklına yatan mantığa uygun olanını dinle diye değiştireyim o zaman.
Ağrı olmaması lazım. Ben de oldum ağrı çok kısa sürede geçti
Ayakta durunca ağrı olmuyormu sende sürecin nasıldı ameliyat sonrası ve ne zaman sonra ağrı kesildi
Uzun süre önce oldum ama yürümeye başladıktan sonra ağrı olmadı bende.
Her doktor aynı değilki gerçi peki geçmiş olsun abi
Sana da geçmiş olsun.
Teşşekürler
Nasıl yırttın yahu çok zor yırtılan yer
Motor çarptı başkan
Ay içim gitti bakınca çok zor
Zorunu bizde biliyoruz
geçmiş olsun.
Teşşekürler
Çok zor iyileşen bir yer...
La boş yorum yapma bilgi sahibi değilsen yazma
Boş yapmadım ben de saglikciyim. Aşil çok zor iyileşen bir yer. Ameliyatın henüz çok yeni sayılır. Ayağını çok zorlamaman çok iyi ortopedik ayakkabı giymen lazım.
Ben öneri almaya çalışıyorum ilk böyle yorum atanla tilt oluyorum yardımcı olacaksan sana zahmet bilgiler ver sağlıkçıysan
Teşşekürler bilgilerin için.
Geçmiş olsun
Teşşekürler dostum