Merhaba röntgen filmi bel ağrım vardı doktora da daha vakit var anlayan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi dalga geçecekler yazmasın bi zahmet keyfime atmiyorum

Merhaba röntgen filmi bel ağrım vardı doktora da daha vakit var anlayan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi dalga geçecekler yazmasın bi zahmet keyfime atmiyorum

Omurga eğriliği var gibi ama röntgenin boydan olan kısmını görmeden yorumlamak olmaz, kambur duruşun var mı, omuzlarında eşitsizlik var mı mesela
Hafif mi yoksa ciddi mi korktum biraz :(
Biraz var gibi ama boydan olan görüntüyü görmeden net yorum olmaz ki
Boydan yok bu normal röntgen i
Bide ikinci fotoğraftaki gibi çekim var o kadar
Yorum yapabilirim anlıyorum
Cevap
3Cevap
Vücudunda kanser mi var o ne öyle siyah siyah? İlk defa görüyorum
Anlamadım neresi? Tam olarak
Karnına doğru siyah siyah lekeler var ya, o kadar röntgen çektirdim böyle izler olmadı
Anladım :( inşallah değildir
Cevap veren arkadaşın bahsettiği siyahlıklar bağırsak gazı, endişelenecek bir durum yok o siyahlıklar için
Kanserli doku siyah görünmez röntgende
Sağolasın kardeşim
Sence belimde eğrilik kayma var mı sol tarafta yukarıda bi eğrilik var gibi
Benim yorum yapmam doğru olmaz, uzmanı açı ölçümleriyle yapıyor ama skolyoz gibi belirgin eğrilik göremedim, patolojik olmayabilir.
omurganda kayma mı var
Nasıl yani
Öyle bi şey mi gözüküyor
sanki yamuk görünüyor biraz
Sol taraf dimi öbürüne nazaran daha yamuk
yani sola doğru yamuk duruyor röntgen çekerken ki duruşundan mı kaynaklı bilmiyorum ama sanki bel kayması var gibi ( doktor değilim bu arada)
Normal düz durdum zaten nasıl çekiliyorsa öyle kolları havaya kaldırıyosun felan
doktor randevun ne zaman
Kan verdim bide yarın aslında ama röntgeni görünce bi orayı merak ettim ona yazdim merdiven çıkarken felan da öyle mesela çıkarken yoruluyorum belim ağrıyor biraz
valla senin omurgada bir yamukluk var gibi
Aşırı mi Ağrı oluyor yoksa arada bir mi
Yürüdükçe hareket halindeyken mesela çabuk yoruluyorum hemen sonra ağrı oluyor
Skolyoz olabilir sende omurga kemigin hafif egrilik var gibi baska var mı görüntü
Aa öyle mi şu sol tatsfta yamukluk gibi bir şey gözüküyor onu mu diyorsunuz
Evet
Bunlar var başka yok doğru baya bi eğrilik var gibi
Bu egrilik belinde sinire denk gelirse agri yapiyor işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?