Tek hekim raporu alıcam devlete gittim aile hekimine yönlendirdi 2hafta randevu alamıyorum simdi aile hekimide vermiyo Allahsız işe giricem kaldım ortada napıcam sikayet edemez miyim bunu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kuzum şikayetlik bişey yok aile hekimi veriyor raporu ale hekimnden randevu almana gerek yok sağlık ocağına git durumunuanlat destek olurlar
vermedi diyorum söyledim manyak mısın ya
Başka bir hekime rica et misafir olarak gidebilirsin
Eşi de aynı yerde ona gitsem verir mi acaba
Bak illaki aynı sağlık ocağına gitmene gerek yok geçen gün ben de aynısı oldu başka bir sağlık ocağına gittim başka bir hekimi rica etsem verdi o şekilde yap sıkıntı etme
Ama sistemde o kadın kayıtlı baska bir doktor nasıl verebilir ki bunu
Tabii ki verebilir hatta bak şöyle düşünün ben öğretmenim rapor alacağım gittim başka bir sağlık ocağından başka bir hekimden rapor aldım. Ama aynı sağlık ocağına gitme başka bir sağlık ocağına git
Ne dicem saglık raporu verebilir misiniz mi diyim
Anlat git durumu hocam da kendi aile hekimimden randevu alamıyorum dersin işe gireceğini belli bana yardımcı olabilirsiniz sevinirim de o zaten sana yardımcı olur. Başka bir sağlık ocağında kimlik numarasıyla giriş yaptığın zaman zaten orası seni oradan bir hekime atayacaktır
Olmuyomuş
Şimdi gittim
Ya insanlar yardım etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar Emin oluyor Seni başlarında mı sagmışlar peki tanıdığın hiç yok mu doktor aile hekim yok mu
Yok
Misafir olarak muayene olmak istiuorum dedim misafir oldugun kiii jangi hastaneye kayıtlıysa oraya gidiypsun dedi
Ya Yok işte o işin bahanesi düşün geçen gün ben başka sağlık ocağına gittim hatta başka bir doktordan rapor aldım ya insanlar çok ilginç yani ne var 2 dakika yardımcı olsalar ya
Ya allah belalarını versin onların orobu doktorumuz yüzünden sürünüyorum 10 dakikalık iş bu alt tarafı
İnan bana isteyen her doktor verebilir istediğin hekime gidersin sana yazar da niye böyle yapıyorlar ben anlamıyorum ya gerçekten insanları anlayamıyorum
Bende bilmiyorum neden vermedigini o değil işe de almıcaklar beni randevum da yandı 2 hafta gidemiyorum kartala gitsem bakarlar mı aile hekimi randevusuz acaba
Başka bir semte gidersen kesin bakarlar ben burada şu anda misafirim rahatsızlandım dersin o sana verir zaten bak başka bilsem ki git ona %100 bakarız zaten bakmamak gibi şanslar yok çünkü orada misafirsin illa ki seni birine atar
Baska bir semte gidemem gene aynısı olcak kaydım orada kayıtlı oldugu icin
Kartal arastırmaya gidicem
Git bakalım bir ne diyecekler eğer işin kaçacaksa yani her türlü yolu dene keşke buralarda olsam buralarda olsam ben sana yardımcı olurum da maalesef İstanbul'da hiç tanıdığım yok
Bilmiyorum ne olur bide bimin şartları da iyi baska marketler az para veriyo heyet yapsam 1 hafta sürerdi bunu almak
Yok yok hemen git görüş bakalım ya şu anda bir şey söyleyeyim mi sana her türlü her şeyi bir dene bakalım yani git hemen Kartal araştırma Hastanesi'nde bir de oradan bir dene merak ettim Bu arada haber ver
Konustım bimdeki yetkiliylr o dedi zaten sabah git yarın kan alıyolar direkt sonra rapor veriyolar veya e devlete düşüyo dedi
Randevusuzda bakarlar dedi
Tamam süper o zaman hadi git hemen işini hallet
yarın gidicem şu an gidemem bişeyler yedim doktora da dicem hocam bana tek hekim raporu verebilir misiniz ben tuzla devlete gittim aile hekimine yönlendirdiler orası da vedmedi son çare size geldim lütfen yardım edin işe giricem
De bakalım ne diyecek İnşallah olur ya yani niye bu kadar sıkıntı çıkarıyorlar niye bir belgeyi vermek bu kadar zor mu Gerçekten ben anlamıyorum
Umarım olur yoksa işe giremicem onun yüzünden randevuda alamıyprum 2hafta bide
Umarım olur ya dediğim gibi git derdini anlat bu şekilde Sen raporu yalnızca işe girmek için istiyorsun değil mi
Çalıştığın yerden birini sorsana kişisel sağlık bilgi formu mu istiyorlar eğer sağlık bilgi formu istiyorlarsa onu e-devlet'ten dolduruyorsun zaten aile hekimi onaylıyor sor öyle olursa zaten e-devlet de var
Onlarda bi bok bilmiyo acıkcası
Ya eğer öyle bir şey varsa bak şeyde var e-devlet'te var istiyorsan bir kontrol et onu dolduruyorsun aile hekimi onaylıyor belgeyi alıyorsun çalıştığın yere gidiyorsun
Bizim aile hekimimiz onu da onaylamaz
Ya bir şey söyleyeceğim sana o zaman bu hekimle ne işin var bu hekimden çık başka bir hekime git ya lütfen
Keske dedigin gibi olsa bak bu kadının eside aile hekimi o cok iyi kota doldugu icin onu secemiyprum diger aile hekimleri hem bana uzak tanımıyorum da onları kontenjan gelsin eşine basvurcam o olsun diyerekten
Sen de nasıl bir hikmet denk gelmişsin vallahi ilginç bir işe gireceksin kadınını sana çektirdiği eziyete bak ya
Ah sorma yarın doktor muayene etmezse randevum yok diye işide kaybetcem BİM gibi yer beni niye beklesin 2hafta
Evet öyle de peki kadının eşiyle bir görüşsen durumu ona bir anlatsa onunla görüşmeyi Bir denesen
Karı koca oldukları için işbirligi yaparlar gider karısına söyler bu hasta bana geldi napıyım simdi diyerekten yine onun sözünü dinler
Bu kadının Sen ne derdi Ne peki vallahi hiç anlamadım ya çok ilginç ya Gerçekten seninle derdine
Saglık raporu konusunda çok cins 4 sene öncede gittim vermedi işe giris raporu kocası verdi ama şimdi kocasına muayene olamıyorum
Ya işte yani şunu anlamıyorum biricik de raporunda hiçbir şey yok yani 2 dakikalık bir şey ya işe gireceksin sonuç olarak Senin hayatın bu ne derdi kadının senle anlamıyorum seni mi kıskanıyor
Sabah gidicem 9 gibi kartalda olurum sıra numarası alıcam mecbur vercrkler randevusuzda hasta bakmak zorundalar
Hayır o yüzden degil
O zaman kartal'a git ama bir an önce şu işini hallet bak bu işte elinden kaçarsa daha çok sinir olursun bence
Yarın gidicem insallah olur hemen
İnşallah olur ya inan şu anda senin stresini ben de yaşıyorum
Tesekkur ederim sana da o kadar yardımcı olmaya calıstın bana yarın yazarım ben yine
Umarım işin olur gerçekten çünkü çok emek verdin haber bekliyorum yarın mutlaka güzel haberlerin ama
Merhaba bugün gittim hastaneye randevusuz baktılar kan ve röntgen verdim sonucları 3 bucukta cıkıcakmıs bugün gidicem yine
Merhaba. A çok iyi yani tamam değil mi işin oldu sayılır 3'te gittiğinde artık raporunu da alacaksın
Raporu aldım 3 gibi evraklarımıda verdim markete persembe imzs icin cagırcaklar
Çok sevindim senin adına hadi hayırlısı olsun umarım her şey senin için güzel olur Yeni Bir hayat yeni bir yaşam yeni bir iş İnşallah çok güzel olur 🙂
Cok tesekkyr ederim🥰
Darısı sana 😇
Çok teşekkür ederim ben iyiyim mutluyum bor işim var bilmiyorum sana daha önce söyledim ve ben beden eğitimi öğretmeniyim. 🙂
süper sevindim adınıza👏🏻
Çok teşekkür ediyorum Çok sağ ol 🙂 İnan asıl ben senin adına sevindim dün gerçekten çok stresliden bu iş için de bayağı çabaladın umarım senin için çok güzel olur. İşteki ilk günün dedi neler yaptığını mutlaka yaz
Olur tabi ki işe bi başlayım yazarım😊
Hadi bakalım onca emeğin var inşallah iyi günün de çok güzel geçer alışırsın ve orada kalıcı olursun 🙂
250tl ödeme yapman lazım artık
Sorun o degil doktor vermiyo diyorum
neden vermiyor bahanesi ne
Yasak diyo gecerli degil BİM icin dedi ama yalan söylüyo osgblerden alabilirsin dedi
sağlık bakanlığı hattını ara alo 184
Şikayet edersem bilgilerim ona gider ailem hep ona gidiyo muayene olmaya
değiştirmeye çalış edevletten hekimini
Dolu hepsi
Çok saçma ya
Bittim ben işe de almayacaklar
Hastane de vermiyor ilginç tarafı
Hastane aile hekimine yönlendiriyo aile hekimi hastane yönlendiriyo ama bugun gittim zaten dedim yapabilecegim bişey yok yasak diyo yalancı oro#bu
Vermesi lazım, neden vermiyor?
Sıkıntılı cünkü
Edemezsin
Niye edemiyomuşum?