Sağlık Parmağımı yaktım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 yaktıktan bikaç saat sonra fark ettim tam yatmak üzereyken, su toplamış dokununca acıyor. napmam lazim iz falan kalır mı? Güncellemeler11 ay iz kalır mı dedim siye ilgi manyagi ilan edildim ahskdjs gencler burası saglık kısmı, cinsel yasamdan cıkmayan abazalar gelmis burada racon kesiyor 😜 Parmağımı yaktım? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 411 cevap paylaştı. Buz dahada kabartır bal acısını alır ve suyu patlatır 1 2 Yorumla Soran 11 ay tamamdirr cok tesekkurler Yorumla sarıdilber 11 ay Rica ederim el derisi ince olunca çabuk yanar bilirim Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 11 ay Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kalmaz, patlatma biraz buz tut iyi gelir sonra soğuk suyla yıka uyu. 1 2 Yorumla Soran 11 ay tesekkurler 🙏🏻 Yorumla u KasiKesh 11 ay Geçmiş olsun. Yorumla
dişikartal34 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 11 ay Çok geçmiş olsun canım dkt et yani kreminsur balon olmasın sisip 1 4 Yorumla Soran 11 ay tamamdir cok tesekkur ederim 🥰 Yorumla dişikartal34 11 ay Az dkt et nasıl yaktin Yorumla Soran 11 ay valla hic fark etmedim bile ocakla hasir nesir oldum bugun baya o sırada olmus Yorumla dişikartal34 11 ay Anladım dkt et kendine Yorumla
benkizim15 Takip Et Xper 3 Yaş: 19 11 ay askım yanık kremi al evinde bulunsun böyle durumlarda yandıgı an sür ki boyle ilerlemesin 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 11 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 1 1 Yorumla Soran 11 ay 🙏🏻🙏🏻 Yorumla
çılgınsofistttt Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Hametan sür geçer geçmiş olsun 0 2 Yorumla Soran 11 ay tesekkür ederim Yorumla çılgınsofistttt 11 ay Rica ederim yavrum Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Haber verdiğin için sağol 0 0 Yorumla
YörükTürkmen06 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 11 ay İyiki baska bir yerini yakmamışsın 0 0 Yorumla
sitaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 11 ay Ambulansı falan ara böyle olmaz 2 1 Yorumla Soran 11 ay ararim hayatim 😘 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 11 ay orada iz kalsa ne olur kalmasa ne olur yahu. 0 2 Yorumla Soran 11 ay kalmasa daha iyi olur 🙃 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Geçer, bir süre sonra fark etmezsin bile. Yorumla
tarıkkyky Takip Et Xper 7 Yaş: 39 11 ay Kedi görmüş bu yara beni öldürür demiş 0 4 Yorumla Soran 11 ay iz kalır mı dedim abicim sadece Yorumla tarıkkyky 11 ay Onun izi kalır mı hiç? Yorumla Soran 11 ay patlayinca kalabiliyor tabi ki Yorumla tarıkkyky 11 ay Küçükken çok olmuştu hiç kalmadı Yorumla
neçabuk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 11 ay Oha ne büyük bir olay yanık kremi sür 0 4 Yorumla kafasınagore34 11 ay Millet ilgi manyağı olmuş Yorumla neçabuk 11 ay He dayı Yorumla Soran 11 ay he ya valla Yorumla kafasınagore34 11 ay Sen ne alaka aww Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanık kremi al. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uflesek geçer 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Buz dahada kabartır bal acısını alır ve suyu patlatır
tamamdirr cok tesekkurler
Rica ederim el derisi ince olunca çabuk yanar bilirim
Kalmaz, patlatma biraz buz tut iyi gelir sonra soğuk suyla yıka uyu.
tesekkurler 🙏🏻
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım dkt et yani kreminsur balon olmasın sisip
tamamdir cok tesekkur ederim 🥰
Az dkt et nasıl yaktin
valla hic fark etmedim bile ocakla hasir nesir oldum bugun baya o sırada olmus
Anladım dkt et kendine
askım yanık kremi al evinde bulunsun böyle durumlarda yandıgı an sür ki boyle ilerlemesin
Geçmiş olsun
🙏🏻🙏🏻
Hametan sür geçer geçmiş olsun
tesekkür ederim
Rica ederim yavrum
Haber verdiğin için sağol
İyiki baska bir yerini yakmamışsın
Geçmiş olsun soğuksuya tut veya buz koy
Ufff oymuş geçmiş olsun. İz kalmaz da
Ambulansı falan ara böyle olmaz
ararim hayatim 😘
orada iz kalsa ne olur kalmasa ne olur yahu.
kalmasa daha iyi olur 🙃
Geçer, bir süre sonra fark etmezsin bile.
Kalmaz nazlı prenses kalmaz 🙂
Kedi görmüş bu yara beni öldürür demiş
iz kalır mı dedim abicim sadece
Onun izi kalır mı hiç?
patlayinca kalabiliyor tabi ki
Küçükken çok olmuştu hiç kalmadı
Oha ne büyük bir olay yanık kremi sür
Millet ilgi manyağı olmuş
He dayı
he ya valla
Sen ne alaka aww
Geçmiş olsun