Güncellemeler
11 ay
Ya bu sitenin amacı nedir dertleşmek paylaşmak degilmi soru sormak değil mi neden bı soruyu bin defa soruyorum kimse görmüyor mu
Damar yumağında düşük bir ihtimal de olsa kansere dönüşme olur mu? klinik korelasyon takip degerlendirme önerilir diyor bide raporumda bu ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslında bu sitenin amacı, dertleşmek değil aptal tiplerin kadınların peşinde koştuğu ve kadınların herkese kuyruk gösterdiği bir site yani özetle bu siteyi boş ver sen nasılsın iyi misin
Hayır psikolojik olarak iyi değilim hastaneye gidicem zaten randevum var ama kafamı rahatlatim diyorum bazen güzel cvplar alıyorum ama genelde kimse yazmiyor
:) rahat olmalısın aslında bunlar çok normal seyler mesela bak Damar yumağı genetik olabilir ve iyi huylu sonra Klinik takip önerilir bir çok rapor da yazan bir şey durumun kesinlikle korkutucu değil rahat olabilirsin sadece takip edilmesi gerekken bir durum
Teşekkür ederim ya biliyorum da tümör de büyüme olmuş o yüzden kafama takıldı önceden o bölgede şişlik yoktu ve şu an bariz şekilde belli olan bı şişlik var
Hanımefendicigim kesinlikle kendinizi kötü hissetmeyin rahat olun konuşmak isterseniz ben buradayım konuşabiliriz ama şu an önemli olan şey şüphe ve endişeleriniz bunları gidermeliyiz
Şüphem ve endişem bacagimdaki şişlik onun dışında da o bacakta kalçaya yakın yerde oluşan bı ağrı var ve kalçama da vuruyor acaba bununla alakalı mı bu da
Tabi ki damar yumağı yüzünden olabilir bu durum ama büyük endişelere gerek yok çünkü ben genç olmama rağmen çoğu zaman bir çok ağrıyı yaşıyorum tabi bu bir yerde tümör kaynaklı ama benim ki senin ki gibi değil ileri seviye bir şey
Seninki ne geçmiş olsun bide ben epey zayifladm istahszim yemiyorm bununla ilgisi varmidir
Aslında bu bira psikolojik, mesela ben nekadar çok yersem yiyim gerçekten kilo alamıyorum bu da benim için hastalığın evresine bağlı bir durum Multiforme diyerek geçiştiren biri olsamda gliblastoma beyin tümörü
Allah şifa versin inşallah çok üzüldüm :(
(: benim için manoton ve alışıldık bir durum buna üzülme sen iyi olmalısın
boş ver beni:)
Hanımefendi ben bunun ile yollardır yaşıyorum ve son demleri (: o yüzden şş
Niye öyle diyosunuz
Yaşadıklarım fazla kolay değildi o yüzden olabilirr
Bende de geçen sene epilepsi çıktı bayiliyodm birden çıktı ama başlangıçti ve ilaçla geçti teşhis bile koymadilar
Ah (: bunu duyduğuma sevindim hani geçmiş olmasına
Teşekkür ederim seninkide gecicek ins
Geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim canim ❤️🥺