Havaların ısınmasıyla her gün veya 2 günde bir duş alıyorum. Özellikle soğuk su ile. Ve soğuk su ile alındığında cildin daha bir berrak olduğumu fark ettim. Ama sorum şu ki her gün mü belli aralarla mı duş almak daha sağlıklı. ya da her gün duş almak cildi tahriş eder çatlatır mı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçları her gün yıkamadıktan sonra özellikle yazın vücut yıkanır
Valla ben gidiyorum 10 dk soğuk duş alıp çıkıyorum. Saçı şampuanlamam. Çünkü hergün şampuan olursa oda sorun. Sadece soğuk duş alıyorum ve sonra annemden laf yiyorum 😂
Bi doktordan dinlemiştim aslında her gün ful vücüdu yıkmakta iyi değil sadece koltuk altınıza köpük sürün diyordu msjs
O ne be 😂 o zaman bende şunu söyleyeyim. Zamanında aylarca soğuk su duş aldım. Spor yaparken. Ve fark ettim ki cildim çok berrak temiz ve güzelleşiyordu. O yüzden ben duş alıyorum ama soğuk duş o doktor bu konuda bir şey diyor mu 😂
Evet soğuk suyu çok övüyor msjs
Ben yaz kış hergün alıyorum zaten, rahat edemiyorum yoksa
bu sıcaklara bi zahmet her gün duş alın kafayı yıkamasanız da
Ben özellikle soğuk duş alıyorum zaten 10 dk yani hem soğuk suya alışayım dedim. Cildin daha bir güzelleştiğini fark ettim. Ama bir yandan da her gün duş almanın zararı var mıdır acaba diye de düşünmedim değil
Yok bişey olmaz
Yazın her gün, kışın istediğin zaman
hoş geldin 🤗 annem de laf ediyor ama her gün duş mu alınırmış 😂
Hoş buldum 😌 erkeklerin duş mantığı genelde 10-15 dakikalık bir şey aslında ne olacak sanki günlük suyun içine gir çık 😅
Bak tamda böyle yeminle 😂 ben birde soğuk suya alıştırıyorum kendimi. Diyorum 10 dk. Ama gelde anneme anlat. Her gün duş mu alınır diyor. Kadınlar da mantık arama ama 😂
Anneye lâf yooook 😑 anneler istediğini söyler 😄
Peki 😂 istediğini söyler evet haklısın hatta fazla fazla söylerler 😂 susmuyorlar çünkü 😂 ama işte duş almaya da laf etmesinle bari 😂
Mesela bakıyorum anneme derim. Millet evladı yemek yesin dşye ısrarcı olur benim ki islam az ye der 😂 her şey de karşıma geçiyor 😂
Demek ki çok yiyorsun
3 tabak çok mu 🥹
Yok ya o kadar az ki bebeğe versen doymaz 🤦🏻♀️
Spor yaparken de 2-3 tencere yiyordum 🥹 ama annem yapmazdı bana ben biliyorum yemek yapmayı kendim yapıyorum sonra yıkıyorum bu suç mu 🥹
Şu an spor yapıyor musunuz?
Hayır. 2-5 yıldır hasretim. Aslında işte şu bir kaç gündür evde tekrardan başladım. Salona gidemiyorum. Sağlık için ve ister istemez kilo vermek ve yağları eritmek için uyumadan önce spor yapıyorum. Bunun sebebi de uyurken metabolizma çok hızlı çalıştığı için.
Spor yapmıyorsanız fazla yemek yemeyin. Zaten birkaç gündür yaptığınız spor size bir an da fayda sağlamaz. Zamanla devam ettikçe etkisini gördüğünüzde 3 tabak yemeye devam etmek daha mantıklı geldi.
Zaten şu an amaç yağ yakmak olduğundan yemek fazla yemiyorum. Mesela yulaf ev yoğurdu salata bu tarz besleniyorum. Birde spor geçmişim olduğu için kas hafızası dediğimiz bir duru var. O yüzden bu istikrarı bozmazsam 1.5-2 ayda baya etki görebilirim.
Umarım umarım umarım. Yine de anneniz haklı. Az ye İslam diyorsa az ye
Zaten araştırmacıyım. Mesela beyaz ekmek de pek tüketmiyorum. Zaten tatlı da pek yemem. Abur cubur hiç yemem. Ev yemeği aşık bir adamım. Ama işte 6 kilo fazlam var Allahtan boy var kurtarıyor ama hedef bi 78-80 aralığına düşmek.
Yiyorum da annem şunu unutuyor. Ben bir erkeğim kadın gibi az yiyemem ki 😌 hem gencim yani öyle abartılı da yemiyorum 3 tabak öyle çok değil 🤔
Ben izninizi isteyeyim. Müsaadenizle artık uyumam lazım. Çok teşekkür ederim kısada olsa sohbetiniz muhabbetiniz için. Nasip olursa bir başka gün başka konularda sohbet etmek dileğiyle 🤲🤗
Hayırlı geceler 😌✋🏼
Teşekkür ederim huzurlu geceler 🤲🤗
Her gün ama saçları 2 3 günde bir şampuanlamak
Annem hergün duş mu alınır diyor 😂
Havalar sıcak 2 3 gunde bir olur mu
Valla bana kalsa olmaz. Ama her gün duş alınca da annem tarafından lafı işitiyorum.
Çok terleyip bunalmıyorsan 2-3 günde bir.
Yazın her gün, kışın haftada üç gün.
İşte olması gereken ama annem laf anlamıyor laf ediyor 😂
cok terliyorsan hergun al
Pek terleme yokta malum bursadayım nem çok ve zaten soğuk duş alıyorum faydalı diye düşünüyorum.
Her gün yazın al