Sağlık Uykunuz var mı ? Nupelda34 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Uykum çok var ama uyumak istemiyorum normal mi? Güncellemeler11 ay Yoruldum 😄cevap veren herkese teşekkür ederim ben uyumaya kaçarro Uykunuz var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 11 ay nefret doluyum uyuyamıyorum 2 5 Yorumla Nupelda34 11 ay Nolduu Yorumla Cevap sahibi 11 ay erkeklerden nefret ediyorum Yorumla Nupelda34 11 ay Onları görmezden gell 🙂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay geliyorum ama bi tanesinin aptallıkları yüzünden üzüldüm moralimi bozfu ama geçer Yorumla Nupelda34 11 ay İnan bana çok çabuk geçiyor şu an sadece meşguliyetin olsun nasıl geçtiğini anlamazsın bile 😊 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 11 ay Bende o durumdayım ne yapcaz 0 7 Yorumla Nupelda34 11 ay Ayy sorma hiç bilmiyorum çok nadir böyle olurum acaba nazara mı geldik 🤔 Yorumla Kadir3431hatay 11 ay Bilmem ama yani genellikle de böyleyim ben Yorumla Nupelda34 11 ay Farkında olmadan streste yapıyor olabiliriz. Bir çok teori üretilir sjsj Yorumla Kadir3431hatay 11 ay Bende stress çok zaten haklısın bu konuda Yorumla Nupelda34 11 ay Hakkımızda hayırlısı Yorumla Kadir3431hatay 11 ay Senin için de canım daha çok konuşmak istiyor benim ya neden bilmiyorum Yorumla Kadir3431hatay 11 ay Tatlı rüyalar Yorumla
Raydenn3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 11 ay Uyudun mu peki😊 1 2 Yorumla Raydenn3 11 ay Uyuyan pellllll Yorumla Raydenn3 10 ay Günaydın Yorumla
Yalnız1Benim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 11 ay Neden uyumak istemiyosun 0 10 Yorumla Nupelda34 11 ay Bilmediğim için soru paylaştım 👀👀 Yorumla Yalnız1Benim 11 ay Aklında ki düşüncelerden olabilir Yorumla Nupelda34 11 ay Haklısın bilinç altından kaynaklı olabilir ben farkında olmayabilirim Yorumla Yalnız1Benim 11 ay Evet... Olabilir... Yorumla Nupelda34 11 ay Evet ihtimal var... Yorumla Yalnız1Benim 11 ay O yüzden bence canın ne istiyorsa onu yap 😊 Yorumla Nupelda34 11 ay Aklımda uyumak var bir yolunu bulmalıyım 😅 Yorumla Yalnız1Benim 11 ay Rahatlamalisin o zaman 😊 Yorumla Nupelda34 11 ay Neyse Yorumla Yalnız1Benim 11 ay Duş al iyi gelir 😉 Yorumla
Pronari345 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Neden 0 9 Yorumla Nupelda34 11 ay Sanırım nedenini bilmediğim için soruyu attım Yorumla Pronari345 11 ay Hm bişeyleri mi unuttun aklın bişeye mi takıldı Yorumla Nupelda34 11 ay Acayip bir can sıkıntısı var 😥 Yorumla Pronari345 11 ay Bende de var o 1 saattir yataktayım Yorumla Nupelda34 11 ay Benim iki saat oldu telefonda da takılmak istemiyorum ama KS ye geldim 😄 Yorumla Pronari345 11 ay Bıraksan çok rahat uyursun 😄 Yorumla Nupelda34 11 ay Soru cevap yapınca yoruldum ben uyumaya gidiyorum 😅 Yorumla Pronari345 11 ay İyi bari siteden faydalanmış oldun 😄 iyi geceler Yorumla Nupelda34 11 ay Aynen 😅 iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
nefret doluyum uyuyamıyorum
Nolduu
erkeklerden nefret ediyorum
Onları görmezden gell 🙂
geliyorum ama bi tanesinin aptallıkları yüzünden üzüldüm moralimi bozfu ama geçer
İnan bana çok çabuk geçiyor şu an sadece meşguliyetin olsun nasıl geçtiğini anlamazsın bile 😊
Yok gelse diye bekliyorum
Bende o durumdayım ne yapcaz
Ayy sorma hiç bilmiyorum çok nadir böyle olurum acaba nazara mı geldik 🤔
Bilmem ama yani genellikle de böyleyim ben
Farkında olmadan streste yapıyor olabiliriz. Bir çok teori üretilir sjsj
Bende stress çok zaten haklısın bu konuda
Hakkımızda hayırlısı
Senin için de canım daha çok konuşmak istiyor benim ya neden bilmiyorum
Tatlı rüyalar
Uyudun mu peki😊
Uyuyan pellllll
Günaydın