Sağlık Bende çok hafif derece kalp rahatsızlığı var ve bugün 4 bardak soğuk kahve içtim şu an nefes darlığı başladı bir şey olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler11 ay Başımda ağrımaya başladı 1 saat beklerim bir şey olursa giderim hastaneye belkide normal bilmiyorum Bende çok hafif derece kalp rahatsızlığı var ve bugün 4 bardak soğuk kahve içtim şu an nefes darlığı başladı bir şey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
dişikartal34 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 11 ay Çok geçmiş olsun madem böyle bişe var neden. Kahve okadar içtin ki ins bişe olmaz kötüden hastane git 1 2 Yorumla Soran 11 ay Ya ben kahve bağımlısıyım gün içinde çok içiyorum ve hastalığımda çk hafif bilemedim ya Yorumla dişikartal34 11 ay Bağımlı olsun saglik bu şakaya gelemz Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 555 cevap paylaştı. Günde 2 bardaktan fazlası zararken 4 bardak hastanelik edebilir. 0 0 Yorumla
lilredayna Takip Et Xper 4 Yaş: 25 11 ay Bişey olmaz da dikkat et gene 2bardak max diye biliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Bence hastaneye git çok ilerlemeden acile en azindan göster 0 1 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Tansiyonun oynamista olabilir Yorumla
Acelyaa12344 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 11 ay Acılı ara sor 3 2 Yorumla Soran 11 ay Acil aranıyor muydu Yorumla Acelyaa12344 11 ay Evet açık numarası var ambulans vs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok geçmiş olsun madem böyle bişe var neden. Kahve okadar içtin ki ins bişe olmaz kötüden hastane git
Ya ben kahve bağımlısıyım gün içinde çok içiyorum ve hastalığımda çk hafif bilemedim ya
Bağımlı olsun saglik bu şakaya gelemz
Günde 2 bardaktan fazlası zararken 4 bardak hastanelik edebilir.
Olabilir, kalp rahatsızlığın varsa dikkat etmeliydin..
Bişey olmaz da dikkat et gene 2bardak max diye biliyorum
Bence hastaneye git çok ilerlemeden acile en azindan göster
Tansiyonun oynamista olabilir
Acılı ara sor
Acil aranıyor muydu
Evet açık numarası var ambulans vs