Sağlık Bu morluk ne zaman geçer? 1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 bacağımdaki bu morluk nasıl geçer siyah çizgi çizgi gibi görünüyor damarlarım Bu morluk ne zaman geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 11 ay Sağlık konusunda 473 cevap paylaştı. Geçmiş olsun, düşmeye kaynaklı mı oldu?Yani kremlerle falan iyileşme sürecini hızlandırabilirsin ama 1 - 2 haftaya falan anca düzelir gibi 0 0 Yorumla
elmassım Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 97% 11 ay cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda ilesirsin 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kadar ciddi bir morluk için en azından bir aile hekimine gidip krem falan yazdırsan çok iyi olur 0 0 Yorumla
NovaEclipse Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Millet soru soruyor sen cevaplamiyorsun soruyu neden sordun? Bacağını göstermek için mi 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 11 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasıl oldu bilemedim ama geçmiş olsun. En az iki hafta kadar sürecektir. 0 0 Yorumla
Erhan45X Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 11 ay Geçmiş olsun bence doktora git nasıl oldu mu cildin çok hassas 0 1 Yorumla Erhan45X 11 ay Nasıl oldu nerak ettim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Midem bulandı yanlış anlama lütfen iğrenç ben böyle şeyler den iğreniyorum Allah'ım affet:( 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Travmanın sebebine ve şiddetine, sağlığına, su tüketimine vs gibi bir çok etmene bağlı. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. kıyamam. nasıl oldu bu? 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 11 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. O nasıl morarma be araba mı çarptı 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 614 cevap paylaştı. ne morlugu bu nasıl basardın 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 11 ay Sağlık konusunda 995 cevap paylaştı. Trafik kazası filan mı gecirdin 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 11 ay Sağlık konusunda 496 cevap paylaştı. Ne yaptın da o hale geldi 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 11 ay Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı. Aaaa çok geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 11 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne oldu burayaa 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 307 cevap paylaştı. Düştü mü 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 11 ay Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Birkaç ay 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 925 cevap paylaştı. Naptinda bole oldu 0 0 Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 11 ay Sağlık konusunda 613 cevap paylaştı. Ohaaaa nolmus bohel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Geçmiş olsun, düşmeye kaynaklı mı oldu?
Yani kremlerle falan iyileşme sürecini hızlandırabilirsin ama 1 - 2 haftaya falan anca düzelir gibi
cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda ilesirsin
Bu kadar ciddi bir morluk için en azından bir aile hekimine gidip krem falan yazdırsan çok iyi olur
Millet soru soruyor sen cevaplamiyorsun soruyu neden sordun? Bacağını göstermek için mi
Nasıl oldu bilemedim ama geçmiş olsun.
En az iki hafta kadar sürecektir.
Geçmiş olsun bence doktora git nasıl oldu mu cildin çok hassas
Nasıl oldu nerak ettim
Midem bulandı yanlış anlama lütfen iğrenç ben böyle şeyler den iğreniyorum Allah'ım affet:(
Travmanın sebebine ve şiddetine, sağlığına, su tüketimine vs gibi bir çok etmene bağlı.
kıyamam. nasıl oldu bu?
Ne morluğu nasıl oldu
O nasıl morarma be araba mı çarptı
Bunlar kendiliğinden mi oluştu
Geçmiş olsun nasıl oldu öyle
Nasıl bir şey geldi başına
Noldu sana geçmiş olsun
ne morlugu bu nasıl basardın
Trafik kazası filan mı gecirdin
Bu morluğun nedenini merak ettim
Abla vampire dönüşüyorsun galiba bunedir
Bunun nedeni nedir