Teşekkür ederimm bu test markası için de adetten önce bile sonuç veriyor diyorlardı ama yine de beklicem adet belirtisi değilse birkaç belirtim var çünkü 🥲
Ya negatif çıktı ya o yüzden ümitlenmek istemedim yani askında şu an çocuk düşünmüyorum ama böyle belirtiler olunca insan bi değişik hissediyor adete beş gün kala çamaşırıma pembe leke sürülmüş minik bi lekeydi öyle oldu sonra geçti eski kan olsa pespembe olmazdı diye düşündüm ve tabi beraberinde sol kaşığım minik minik ağrıyordu hatta bir gece baya ağrımıştı şu an adetme 2 gün kaldı ve ayak tabanlarım yanıyor çok sıcaklıyprum ama göğsümde hassasiyet acıma yok o ayrı kafama takıldı normalde regla iki gün kala çok acırdı göğüslerim yani böyle şeyler işte ve rüyamda da hep kendimi ya hamile görüyorum ya kız bebeğimi emziriyorum doğum yaptığımı bile gördüm bilemiyorum bu hisler neden? Belki değilimdir ya bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Testin ciğerine kadar girmişim açık ve net belli oluyor ki tek çizgi
İçinde ne var diye merak ettim
İçindekini merak ettim acaba bir çizgi görür müsün diye merak ettin
Ha ha ha
Bu tarz testleri %99.9 güvenebilirsin içini rahat tut
Teşekkürler
Rica ederim
Tek çizgi gözüküyor. Hamile değilsin korkma 😄
Yuppi djdjdjj
Sen kan testi yaptır
Bu kadar cahil olma
Kızlar dedim erkekler demedim cahil olan sensin
Bak ayarlardan sadece kızlar yaparsan daha iyi bence
Tek çizgi negatif
Tekrar dene. Bende de öyle olmuştu, hamile çıktım
Yani şu an negatif görünüyor dimi sanki silik bir çizgi varmış gibi ama emin olamıyorum yakınlaştırınca görünüyor. Adet günümde tekrarlayayım o zaman
Aynen adet zamanı tekrarla. Bu test erken gebelik testi mo
Evet Prodoctor markası
Önerebileceğin başka test markası var mı güvenilir
Güvenilir zaman dilimini bekle, yani adet zamanı. Şimdi doğru sonuç çıkmayabilir
Teşekkür ederimm bu test markası için de adetten önce bile sonuç veriyor diyorlardı ama yine de beklicem adet belirtisi değilse birkaç belirtim var çünkü 🥲
Belirti varsa yüksek ihtimalle hamilesindir, bende öyle olmuştu
Hissetmiştim ama test negatif çıkıyordu başlarda
Ya negatif çıktı ya o yüzden ümitlenmek istemedim yani askında şu an çocuk düşünmüyorum ama böyle belirtiler olunca insan bi değişik hissediyor adete beş gün kala çamaşırıma pembe leke sürülmüş minik bi lekeydi öyle oldu sonra geçti eski kan olsa pespembe olmazdı diye düşündüm ve tabi beraberinde sol kaşığım minik minik ağrıyordu hatta bir gece baya ağrımıştı şu an adetme 2 gün kaldı ve ayak tabanlarım yanıyor çok sıcaklıyprum ama göğsümde hassasiyet acıma yok o ayrı kafama takıldı normalde regla iki gün kala çok acırdı göğüslerim yani böyle şeyler işte ve rüyamda da hep kendimi ya hamile görüyorum ya kız bebeğimi emziriyorum doğum yaptığımı bile gördüm bilemiyorum bu hisler neden? Belki değilimdir ya bakalım