AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben bile bıktım kadın olmaktan sürekli t. cize uğruyoruz sürekli zorba ediliyoruz regl ve doğum acısı çekiyoruz ne yapsak ne etsek kimseye yaranamıyoruz erkek kal daha iyi abi ya
Maalesef ya
Kadın olmak kadar zor bir şey yok bu hayatta yeminle
Pişman olacağının farkındasındır umarım, iyi ki yapmışım diyen duydun mu sen bunu. Yaradılışınızı değiştirmeniz mümkün mü sence, sadece kendine eziyet edeceksin.
Kadın olmak o kadar zor ki iki ay sonra ağlayacak keşke erkek kalsaydım diye
Erkek olmak çok kolay sanıyprsunuz dimi
@günes121212 bence de, sosyal medyada görüp görüp hevesleniyorlar ama onların bk gibi parası var ve asla onlar gibi olamayacak
Zaten ben olucam demedim
Kendine yazık edeceksin, çok sancılı bi süreç ve bu işin geri dönüşü yok. Meselelgbt sayfasına bakar mısın instagramdan. Orada bu ilaçları kullanıp pişman olan bir sürü insanın videosu var
Olmayan da var ya cidden şuanki halimden nefret ediyorum
Olmadılar mı yoksa itiraf mı etmiyorlar sence peki gerçekleri
Meseleye dini konudan mı bakıyorsunuz merak ettim de
Cidden öyle sanıyorlar ki kadın sabah kalkıyor makyaj yapıyor sonra istediği gibi takılıyor ama yok öyle bir dünya biz akşama kadar eşek gibi çalışıyoruz kimse bize bakmıyor sandıkları gibi evlensek bile artık erkekler çalışmalarımızı istiyor sadece o da değil kadın hem dışarda hem evde it gibi çalışıyor üstelik çocuk doğuruyor çocuk büyütüyor kocasına bakıyor bide bu yetmezmiş gibi çevresiyle ve kocasının sevgili ailesiyle uğraşıyor kafa bile kalmıyor gün sonunda kadın nasıl dinleniyor o da belli değil çoğu evli veya çocuğu olan kadın bu yüzden deli oluyor yıpranıyor ve genç yaşta çöküyor ha bide kadın bu yüzden “çirkinleştiği” için de hem çevre hem koca tarafından mobbinge uğruyor bonus olaraka terk ediliyor ama gel de anlat bunu erKEKlere
Olarakta*
Ben kolay demiyorum ama siz erkeklik kolay diyorsunuz
@günes121212 anlattığın şeyleri bu arkadaşımız yaşamayacak, çocuk doğuramaz, gerçek bir ailesi olamaz. Çok başka şeyler konuşuyorsun.
Soran arkadaşım dini boyutu çok başka tabii ama endişem dini konular değil psikolojin. Gerçekten çok güçlü bir psikolojiye sahip olman gerekiyor, şu an yaşadığın belki de bi buhran sadece. Böyle geri dönüşü olmayan bi karar almadan önce ciddi psikolojik testlerden geçmelisin bence, yasal süreçte vardır elbet ondan bahsetmiyorum gerçekten senin içine sinecek şekilde bi süreçten bahsediyorum
Teşekkür ederim en azından bazıları gibi küfür edip yargılamadınız
Napayım intihar mı edeyim?
Hayır tabiiki intihar etme, seni buna iten sebepleri bulman gerekiyor önce bence. Çocukken yaşadığın bir taciz durumu var mı mesela? Ya da baba figürün var mıydı önünde, annenle ablanla vs mi büyüdün?
Babam sürekli kızardı annemi aldattı
Sağlıklı bi ailede büyüyen hiçkimsede böyle bi duygu yok biliyor musun, sence tesadüf mü. Belki de anneni anlamak istiyorsundur içten içe, ya da baban gibi bi erkek olmaktan korkuyorsundur
Napayım erkeklikten nefret ediyorum
Psikologla görüş
Görüştüm hormon tedavisi uygulamak istediler
İçine siniyor mu bu peki gerçekten
Evet hemde bu zamana kadar neden yapmadım pişmanlığı var başka insanların istediği şekilde yaşamak çok zor geliyor
Sustunuz amam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Eğer gerçekten erkek gibi hissetmiyorsan ilaç almana gerek var mı, biyolojinle oynayarak vücudunu güçsüz kılmaya gerek var mı? Sağlığın yerindeyken sağlığınla oynamak ne kadar mantıklı. Herhangi bir tedavi almadan istediğin gibi giyinebilir, konuşabilir, hareket edebilirsin. Alkış bile tutarlar sana. Hem geri dönülmez bi yola girmemiş olursun
Doktor tavsiyesi ile ilaç alabiliyorsun
İlaç almanın mantığı ne tam olarak
Östrojen hormonu alıyorsun testosteron düşürüyorsun
Ama senin hislerine göre östrojeninin zaten yüksek olması gerekmiyor mu
Yapma yanarsın
Neden
Öyle hissediyorum
Kadınmı olcan
Evet
Alet gitcek yani
Yok o kalıcak
Pasif olacan yani