Sağlık Hastayken sizi de sık boğaz eden insanlar var mı? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Kapıya hasta ziyareti kısa sürer yazsak ayıp olur mu? 🤔 Güncellemeler11 ay 🙏🙏 Hastayken sizi de sık boğaz eden insanlar var mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 305 cevap paylaştı. Az da olsa var da Allahtannfazla kalmıyorlar ayağım kırılmış geçmiş olsuna grlmişler. Amca telefonda dile işte ne gereği var, gelmiş yengem şaka yapıyor birde Carvelim sen kaza desem işin habire kaza geçiyorsun. He manyağım bilerek geçiriyorum 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 11 ay İyileşemedin sende he. Kafadan hasta 😃 (şaka lan şaka vurma sksksld) 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 11 ay Geçmiş olsun 🙏 1 2 Yorumla Myblue2025 11 ay Teşekkür ederim.. ☺ Yorumla m ByBrawo 11 ay Rica ederim 😊 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 476 cevap paylaştı. Evet var hasta olduğumu kimseye anlatamam ben 🤣 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 406 cevap paylaştı. Tek olduğum için öyle bir sıkıntım yok 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şükür yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Az da olsa var da Allahtannfazla kalmıyorlar ayağım kırılmış geçmiş olsuna grlmişler. Amca telefonda dile işte ne gereği var, gelmiş yengem şaka yapıyor birde Carvelim sen kaza desem işin habire kaza geçiyorsun. He manyağım bilerek geçiriyorum
İyileşemedin sende he. Kafadan hasta 😃 (şaka lan şaka vurma sksksld)
Geçmiş olsun 🙏
Teşekkür ederim.. ☺
Rica ederim 😊
Evet var hasta olduğumu kimseye anlatamam ben 🤣
Hayır doktor kesiliyorlar
Tek olduğum için öyle bir sıkıntım yok
Şükür yok
Var evet