Sağlık Tetanos gerekli mi kola? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Pasli demirle çizildi Güncellemeler11 ay Cevap verdiğiniz için çok sağolun boş yapanlar harici sağlık ocağında gerekmiyor geçen sene olmussun dendi Tetanos gerekli mi kola? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Yakın zamanda yapmadiysan kesinlikle gerekli 24 saat geçmeden yaptır 1 1 Yorumla Soran 11 ay 24 saatten fazla oluyor ve gittim sağlık ocağına geçen sene olmussun gerekmiyor denei Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 11 ay Evet, pas olduğu zaman işin rengi değişir. Hemen en yakın sağlık kuruluşuna gitmelisin. 0 4 Yorumla Soran 11 ay Gittim ve gerekmiyor dendi Esrihbaenl 11 ay Aşın var o zaman. Geçerlilik süresi var, yaptırmışsındır. Geçmiş olsun Soran 11 ay Doktora gittim dediki hiç bir seh olmwz ben yinede kaygılıyim ya aşı olmuşum geçen sene Esrihbaenl 11 ay Onun beş sene koruması var, sıkıntı olmaz.
KeineGnade Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Paslı olduğundan eminseniz ve tetanoz süreniz dolmuş veya yaptırmadıysanız gerekli evet. 0 2 Yorumla Soran 11 ay Paslı hemen hemen ve geçen sene olmuşum doktor dedi gerekmez ben yine de kaygılıyım Yorumla KeineGnade 11 ay Yok tetanoz varsa rahat ol. Yorumla
bthnn34 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Çol derin bişey değil gibi. Kanadımı? Yakım zamanda yaptırdın mı 0 1 Yorumla Soran 11 ay 2024te yaptırdım evet az kanadi Yorumla
izmirli3536 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 11 ay bir şey olmaz bundan merak etme benim ayağıma Demir girdi 0 2 Yorumla Soran 11 ay Oha geçmiş olsun doktor dedi gerekmes Yorumla izmirli3536 11 ay Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun Yorumla
SeyirDefterim Takip Et Xper 1 Yaş: 36 11 ay Gerekmiyor ama bence yine de için rahat etsin diye yap 0 2 Yorumla Soran 11 ay Geçen sene oldum yaparlar mi acsba Yorumla SeyirDefterim 11 ay Evet yaparlar Yorumla
Deli1deli Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 551 cevap paylaştı. Kızların ölümden döndüm dediği olay jhkshks 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 11 ay Sağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Daha önce olduysan gerekmez 0 4 Yorumla Soran 11 ay Oldum doktorlada görüştüm hala kaygim var sanirim psikolojik olarak Yorumla ouzinyo 11 ay Bir şey olmaz internetten filan araştırdıysan yanlış yapmışsın Yorumla Soran 11 ay Öyle yaptım Yorumla ouzinyo 11 ay İnternette burnun aksa sonucu tümöre bağlanıyor. d İyi bir şey değil Yorumla
sembernar_27 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 11 ay Tetenozun zararı yok 5 yılda bir yaptır 0 11 Yorumla Soran 11 ay Geçen sene yaptım Yorumla sembernar_27 11 ay Sıkıntı olacak bir durum yok derin de değil zaten Yorumla Soran 11 ay Ben tamamen hatırlamıyorum acilde yaptırıldı zaten cam batmistj bir yerime o sirwdw yapılmış Yorumla sembernar_27 11 ay Geçmiş olsun. Ya sakarsin ya çok sinirli Yorumla Soran 11 ay İkiside var ailem dedi yapıldı ama ben hatırlamıyorum Yorumla sembernar_27 11 ay bir şey olmaz takma kafaya geçmiş olsnn Yorumla Soran 11 ay Sağolun bu arada tekrar aşı olabilir miyim sağlık ocağında Yorumla sembernar_27 11 ay Olduysan yapmazlar e nabizdsn bir bak Yorumla sembernar_27 11 ay Zaten kolun üstüne tentidiot mu sürdün naptin Yorumla Soran 11 ay E nabizda aşı takvimi var orada 2024 yazıyor Yorumla sembernar_27 11 ay Ok ozmn Yorumla
xiflom Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 11 ay Kanka git bir aşı yaptır garanti olsun 0 3 Yorumla Soran 11 ay Yahu geçen sene oldum kafam rahat duygularım engel oluyor Yorumla xiflom 11 ay Hmm yanlış bilmiyorsam 5 sene koruyordu tetanos aşısı ama emin değilim Yorumla Soran 11 ay 10 sene Vega 5 sene evet doğru biliyorsunuz Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 11 ay kanadıysa ol, kanamadıysa olmana gerek yok 0 0 Yorumla
ezzett Takip Et Xper 5 Yaş: 25 11 ay Tedbir senden olsun yaptır ne kaybedersin 0 5 Yorumla Soran 11 ay Sağlık ocağına gittim gerekmez dedi Yorumla ezzett 11 ay Yıl dolmuş ise sen yaptır yinede Yorumla Soran 11 ay Yapmadilar k8 Yorumla ezzett 11 ay Sen talep et Yorumla Soran 11 ay Ettimm geçen sene yaptırılmış Yorumla
garibandostu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 11 ay Sanki benim kolumda daha az kıl var gibi …. 0 2 Yorumla Soran 11 ay Kıl seni ilgilendirmez salin kadınları😆😆😆 Yorumla garibandostu 11 ay Peki sustum 😅 Yorumla
HiçliğinHiçi41 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Hayır gerekmez buna 0 5 Yorumla Soran 11 ay Emin misiniz korkuyorum yinede geçen sene asi oldum da babamlar yok dedi abartma falan diye Yorumla HiçliğinHiçi41 11 ay Ben yıllardır inşaat içinde olan biri olarak söylüyorum hiçbir şey olmaz bundan Yorumla Soran 11 ay İşin içinde olan birisinden duymak iyi oldu ailemde aynısını dedi abartma falan fiye Yorumla HiçliğinHiçi41 11 ay İçin rahat olsun Yorumla Soran 11 ay İnşaallah Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 798 cevap paylaştı. no now 0 2 Yorumla Soran 11 ay Emin misiniz geçen sene asi oldum ben Yorumla S93S94 11 ay incecik bişi Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 11 ay Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet tedbir al 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 11 ay Sağlık konusunda 550 cevap paylaştı. Hayır 0 1 Yorumla Soran 11 ay Sağolun ceval icin Yorumla
Mhmtinn Takip Et Xper 2 Yaş: 29 11 ay Ameliyat... 0 1 Yorumla Soran 11 ay 😭 korkuyorum vallahi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yakın zamanda yapmadiysan kesinlikle gerekli 24 saat geçmeden yaptır
24 saatten fazla oluyor ve gittim sağlık ocağına geçen sene olmussun gerekmiyor denei
Evet, pas olduğu zaman işin rengi değişir. Hemen en yakın sağlık kuruluşuna gitmelisin.
Gittim ve gerekmiyor dendi
Aşın var o zaman. Geçerlilik süresi var, yaptırmışsındır. Geçmiş olsun
Doktora gittim dediki hiç bir seh olmwz ben yinede kaygılıyim ya aşı olmuşum geçen sene
Onun beş sene koruması var, sıkıntı olmaz.
Paslı olduğundan eminseniz ve tetanoz süreniz dolmuş veya yaptırmadıysanız gerekli evet.
Paslı hemen hemen ve geçen sene olmuşum doktor dedi gerekmez ben yine de kaygılıyım
Yok tetanoz varsa rahat ol.
Çol derin bişey değil gibi. Kanadımı? Yakım zamanda yaptırdın mı
2024te yaptırdım evet az kanadi
bir şey olmaz bundan merak etme benim ayağıma Demir girdi
Oha geçmiş olsun doktor dedi gerekmes
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun
Gerekmiyor ama bence yine de için rahat etsin diye yap
Geçen sene oldum yaparlar mi acsba
Evet yaparlar
Kızların ölümden döndüm dediği olay jhkshks
Daha önce olduysan gerekmez
Oldum doktorlada görüştüm hala kaygim var sanirim psikolojik olarak
Bir şey olmaz internetten filan araştırdıysan yanlış yapmışsın
Öyle yaptım
İnternette burnun aksa sonucu tümöre bağlanıyor. d İyi bir şey değil
Tetenozun zararı yok 5 yılda bir yaptır
Geçen sene yaptım
Sıkıntı olacak bir durum yok derin de değil zaten
Ben tamamen hatırlamıyorum acilde yaptırıldı zaten cam batmistj bir yerime o sirwdw yapılmış
Geçmiş olsun. Ya sakarsin ya çok sinirli
İkiside var ailem dedi yapıldı ama ben hatırlamıyorum
bir şey olmaz takma kafaya geçmiş olsnn
Sağolun bu arada tekrar aşı olabilir miyim sağlık ocağında
Olduysan yapmazlar e nabizdsn bir bak
Zaten kolun üstüne tentidiot mu sürdün naptin
E nabizda aşı takvimi var orada 2024 yazıyor
Ok ozmn
Kanka git bir aşı yaptır garanti olsun
Yahu geçen sene oldum kafam rahat duygularım engel oluyor
Hmm yanlış bilmiyorsam 5 sene koruyordu tetanos aşısı ama emin değilim
10 sene Vega 5 sene evet doğru biliyorsunuz
kanadıysa ol, kanamadıysa olmana gerek yok
Bence olmalısın
Tedbir senden olsun yaptır ne kaybedersin
Sağlık ocağına gittim gerekmez dedi
Yıl dolmuş ise sen yaptır yinede
Yapmadilar k8
Sen talep et
Ettimm geçen sene yaptırılmış
Sanki benim kolumda daha az kıl var gibi ….
Kıl seni ilgilendirmez salin kadınları😆😆😆
Peki sustum 😅
Hayır gerekmez buna
Emin misiniz korkuyorum yinede geçen sene asi oldum da babamlar yok dedi abartma falan diye
Ben yıllardır inşaat içinde olan biri olarak söylüyorum hiçbir şey olmaz bundan
İşin içinde olan birisinden duymak iyi oldu ailemde aynısını dedi abartma falan fiye
İçin rahat olsun
İnşaallah
no now
Emin misiniz geçen sene asi oldum ben
incecik bişi
Tüylerini al kız
Evet tedbir al
Sart
hayir
Serum takılmalı çok. kotu yaaa 🫣🫢😄😄
Bişey olmaz
Hayır