Güncellemeler
1 yıl
Bilen var mı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tekrar aynı hastaneye git bilgilerin onların sitesinde vardır.. Baska yere gidersen düşük cıkar
Raporu aynı yerde alacağım zaten. Oradaki adam geçen sefer yüksek vermişler gene yüksek verirler demişti ama internette çok düşük Bi oran yazıyor emin olamadım bende
Yine verirler randevu al 182 den sağlık kuruluna.. eger engelin cok cıkarsa indirimli araba al kendine ehliyetin varsa
Arabam var şu an öncekinde almıştım şu an sadece maaş için başvurmak istiyorum cuma gününe randevu aldım
Şimdi yeni yasada araba aldıysan maaş vermezler gelir olarak görünüyor onu rapor almadan önce bir sosyal yardımlaşmaya sor bence..
Konuştum Bi faydası olmuyor imzam olmadığı için annemle babam kullanıyor şu an bana bakmak zorunda oldukları için
Tm o zaman başvur cidden hayat zor.. gecmiş olsun
Bide su faturası eger yaşın 18 üstündeyse kendi üstüne al ondanda belgeyle basvurunca belediye indirim yapıyor yuzde 50 filan belki daha cok yapar
Ama şimdi ben kanseri geçen sene yendim kanserken lenflerime sicramisti şuanda risk olduğu için tedavi görüyorum hani kontrol ediliyorum devamlı ve ömür boyu ilaç kullanmam gerekiyor d vitamini ile çünkü kullanmazsam kemik erimesi yapıyor ilaç tiroit değerlerim de tam olarak düzelmedi yendim ama bunlar ile yüksek verirler mi
Verirler tabikide...
Teşekkür ederimm
Rica ederim.. su faturası indirimi içinde dediğimi yapın belediyeye sorun engel raporun varsa faturayı kendi adına alırsan ordanda indirim yapılır
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim en iyi görüş secersin yarın
Hiçbir bilgim yok ama iyi bir yüzde alacağına eminim
Bugün birine sordum %80 üzeri net alırsın dedi ama internette %10 diyo wjdiwkskwkx şaka gibi
Ya inan sadece yüksek yüzde alacagına inan.
Öyle yapayım
Geçmiş olaun
Teşekkür ederimm