AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ona hiçbir şey iyi gelmiyor işte
Çok üzgünüm be
Kabine de sana da işinize bakın olm
Neresinden tutsan elinde kalır bazen
Dertleşmek istersen buralardayim
Sulanmayacağına eminsen
Evet eminim
İyi burdan yazmak istiyorum
İyi burdan yaz
Şansını kaybettin
Ömrümde ilk defa bana ilgisi olduğuna 100% emin olduğum birinden hoşlandım, enerji tuttu, çekim vardı. Nadir rastlanılan bir durumdu. Ama geçirdğimiz zaman kısacıktı, ben başka ülkede yaşıyorum. Yollar ayrıldı. Tam bana aşık olabilecek potansiyeldeyken artık beni göremicek göremeyince de unutacak. Çok yazık ya. Yaşanabilecekken yaşanamaması. Mantığımı devreye sokup kabullenmiştim iyiydim güya ama gece gece çok moralim bozuldu
Sevmeye engel değil mesafeler. İki yürek bir olsun yeterki. Ve yeterki degsin
Benim için değil. Ama erkekler öyle mi. Görmeden nasıl sevsin. Görmedikçe unutur.😢
Görmedende sever ama adamsa aşkı arıyorsa.
Buna asla emin değilim ve beni çok beğenmiş hoşlanmış birinden böyle kopmak sonunu görememek çok acı
Diğer türlü kndini kaptirinca belki daha acı olacak bilemeyiz ya da belki daha iyi olacak. O kadar hoslandiysa peşini birakmamali
Evet bir arkadaşım daha öyle dedi ama ben yaşamadan görmeden bilemedğim için içimde ukde kalacak gibi geliyor. Çok hoşlandı. Ama bundan sonrası çok imkansız gibi. Hamlede bulunur mu bilmiyorum. Bulunsa da uzaktayım zaten olmaz deyip unutmayı tercih edebilir görmedikçe de unutması kolay
Gerçek aşk hoslanti kararli olmaktan vazgecmemekten geçer. Bu kadar beğenmişken ben olsam zaman mesafe farketmejsizin peşini bırakmazdım. Gerçek aşk çaba gerektirir bunu da onun yapması lazım. Bu yüzden sen üzülme ukte kalmasın içinde
Üzülüyorum çünkü çok beğendim🥹 ve bidaha böyle beğeneceğim birine rastlamam zor. Çok zor beğenen biriyim. Ayrıca erkekler kadınlar gibi değil kadın daha duygusal görmeden de sever. Belki nadiren erkekler de öyledir ama çok nadir. Bu yüzden de çok karamsarım.
Sen onun dis görünüşünü beğendin ama içini bilmiyoruz içi senin beğendiğin gibi olmayabilir. Biz de gormeden sevebiliriz bizde duygusaliz ama bu aran sadece yüzde 5. Dış görünüş her zaman yanıltır ve her zaman üzer yüzde 90 böyledir
Konuşma ve gözlemleme fırsatım da oldu ve bana hep pozitif enerji verdi. Normalde çekingen olmama rağmen onunla konusurken hep rahat ve iyi hissettim. Çok sıcak ve samimi geldi.
Yanlış anlama ama bu senin güzel olmanla alakalıdır. Seni beğenmiş olması doğal. Sana biraz ilgi göstermiş ki kim olsa böyle yapar
Ben de öyle düşündüm ama basit bir beğenme değildi işte
Basit değildir ama kararlı da değil. Bnce peşinden ölümüne gelmeliydi uzak mesafeye bakmamaliydi
İnstamı istedi
Sonra ne yaptı peki
Sen döndüğünde yazıcam dedi 2 gün oldu yazmadı
Böyle de okuz işte. O yüzden çok anlam yükleme dis görünüşüne sonra üzülürsün hemde çok
Etrafımda çok seçenek olsa anlam yüklemicem de kırk yılın başı denk gelince bi anda vazgeçmek kolay olmuyo
Çok seçenek olmayabilir ama yanlış seçenek senden çok şey alır kndjne bunu yapma daha gençsin
Bişey olacağından değil ki zaten yalnızlığımla çürüyorum
Hayatımda kısacık bi heyecanım olmuştu o da kısacık sürdü ve devamı gelmedi
En güzeli seni bulacak bosluktasin ama geçecek
Yıllardır boşluktayım ben😂
:) boşluk biter yeterki aşk acis9 çekme:)
Benim kötü bi huyum boşluktan işte çok fazla anlam yüklüyorum çünkü onu dusunmesem düşüncek başka biri yok
Onu düşünme kafa dağıtmak için uğraş bul. Mesela gizlenmeden yaz bna, :)
Neden sebeb
İmkansız aşk
Ooo yaş kaç senin
18 değil merak etme aklım başımda
Hahaj otuz da değilse otuzdan sonra herşeyi sallarsin meraknetme :))
Ahahahah otuza az kaldı
Psikolojik sinir desene imkansız diye bişey yoktur
Anlmdm
İmkansız aşk yok
Ömrümde ilk defa bana ilgisi olduğuna 100% emin olduğum birinden hoşlandım, enerji tuttu, çekim vardı. Nadir rastlanılan bir durumdu. Ama geçirdğimiz zaman kısacıktı, ben başka ülkede yaşıyorum. Yollar ayrıldı. Tam bana aşık olabilecek potansiyeldeyken artık beni göremicek göremeyince de unutacak. Çok yazık ya. Yaşanabilecekken yaşanamaması. Mantığımı devreye sokup kabullenmiştim iyiydim güya ama gece gece çok moralim bozuldu
Kaderde varsa biyerde tekrar karşılaşılır yaşanacak yaşanılır emin olabilirsin bundan
Bir şeyleri kadere bırakmaktan çok yoruldum. Kırk yılın başı enerjimin tuttuğu birini bırakmak zorunda olmak koyuyor. Bir şeyler yaşansaydı nasıl olurdu bilememek. Yarım kalması
Cokmu uzak ulkeler
Aslında hayır
Ama nasıl olacak ki onun çok istekli olup adım atması lazım
Niye uğraşsın
Belki atar aynı duygular varsa
Zaman lazim
Yaaa bilmiyorum. Yüz yüzeyken çok fazla duygusu vardı hatta benden daha çok buna 100% emin oldum. Çok belli etti. Ama yollar ayrıldıktan sonra onda geriye ne kalır bilemem. Ben bir kadınım ve görmeden de sadece hayalini sevebilirim vazgeçmeyebilirim ama erkekler farklı görmeden dokunmadan sevemezler unutur gider bence
Bişey olmaz gidip gelebilir bence mesafeler çok engel değil erkek için istiyorsa tabiki
🥹 neyse ben çok hayal kurmiyim
Hangi ülkelerde siniz
Ben Almanya o Ispanya
Gelir gelir
Zamanla
Olur öyle şeyler zamanla her şey geciyo
Valla benim de
Anlat dertleşelim
Ne oldu anlat
Ne oldu
Aşık oldum bir daha göremicem birine
Nedenn