1 buçuk yıl önce 3 yıllık ilişkim kötü şekilde bitti en ağır ilaçları kullanarak toparladım şimdi tam birini sevdim güvendim derken bana bunları söyledi ben bunları hak edecek hiçbir şey yapmadım o kendi gelmişti bana
Tek bir şey söyleyeceğim. Bu karaktersiz kişileri gerçekten nasıl tanıyor güveniyor seviyorsunuz. İnsan önce kadının kadınlığına saygısı olur. Az karakterli olur. Kullandığı ettiği kelimeler resmen aşşağılamaktır. Böyle gereksiz kişiler adam olamamış ki siz böylelerine nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum. Çok kistah bir konuşma ve kendini bir şey sanan bir kişilik.
0
4 Yorumla
Soran
11 ay
İnan başta öyle rol yaptı ki ona kandım. Peşimden koşması sürekli buluşmak istemesi…
Ben sana hatanı söyleyeyim mi yanlış anlama ama bence durum bu. Kısa süren bir iletişim oldu değil mi. Yani bizler genelde bir kadınla buluşmadan hatta sevgili olmadan önce süreci yaymak isteriz zira kadınlar da öyle. Mesela 3 ay konuşursun gibi bu sadece bir süreç. Ama sizin ki kısa sürede oldu bittiye gelmiş. Yani çabuk sıkı fıkı olunmuş.
Ben sana özet geçeyim. İnsanı 1 hafta da tanır mısın hayır. Sen sıkı fıkı olmuşsun. Yani yanlış anlama basitleşmişsin. Kadın dediğin ağır olur. Birde sürece yayar. Ama sen sanırım daha çok gençsin. Ki hakaret yiyecek kadar küçüksülmüşsün. Ona o lafı yedirmen lazım normalde. Ama ya çok safsın ki bence öylesin ama bence ne yapmam gerek diyorsan fazla saf veya maalesef değer şıkaın.
her onune gelene samimi olursan bu kadar yakinlik kurarsan tabi seni unmadigin yerden vurur artik sunu anlayin hickimseye guvenmeyin inanmayin hickimsenin ilgisine samimiyetine inanmayin al sonuda boyle oluyor iste sende birsey diyemedinmi oyle ortada kurbanlik koyun gibi kaldinmi gercekten
0
12 Yorumla
Soran
11 ay
Her önüme gelenle samimi olmadım uzun zaman sonra birinden hoşlanmıştım sadece
seninle gonul eglendirmis kandirmis vakit gecirmis sende onun sahteden verdigi sevgisine kapilmissin o yuzdende diyorum birdahada aynisini yasamamak icin hickimseye bu kadar guvenmeyin bak bunu seni dusundugum icin soylemiyorum aynisini yasadigim icin soyluyorum boyle konularda biraz daha dikkatli olun
bu konustugun igrenc orspu cocugu kimse sana ulasabilecegi heryerden engelle gec yoluna bak birdahada ayni hataya dusme suann degil ama zamanla unutursun
Mesajların dahası var okurken hicbir sey diyemedim hüngür hüngür ağladım sadece sonra da engelledim her yerden mesajın devamında bana sarıldıgı gün çok terlemiştim onu söyledi parfüm sıkmayı ihmal etme dedi
iste sen ortaya agirligini koymadigin icin sana bu kadar acimasizca davraniyor o suán seni ezik gibi goruyor bana hicbirsey diyemiyor sesini solugunu cikartamiyor ordanda kendisine pay cikartiyor hicbirsey diyemedigin icin seni bu kadar eziyor kucumsuyor ben senin yerinde olsaydim senin yaptigini yapmazdim bana bu kadar hakaret edecek ve ben hicbirsey olmamis gibi oyle duracagim oylemi varya namusuma mermi manyagi yaparim onu benim kafam bozuk her konuda gozum kara taktimmi takiyorum beni taniyan herkes bilir ne kadar psikopat biri oldugumu
birdahakinde boyle sessiz durma sesini solugunu cikart birseyler de disini goster saldir ona saldir karanlikla tanistir bu arada sen kac yasindasin seni bu kadar zorbaliyor?
cok agır konusmus , neden senın sevgısızlık gordugunu dusunuyo bu daha onemlı. Gıden gıtmıs zaten ozelestırı yap bence karsı tarafa bu ızlenımı verdın mı ne yaptın neden sana bunu sılah olarak kullanmıs
0
2 Yorumla
Soran
11 ay
Güven sorunlarım olduğunu söylemiştim onu kaybetmekten korktuğumu anladı o da
yanı bunu kaybetme korkunu fazla abartmıs olabılırsın. Bu cumleyı ben kuracak olsam bana her turlu bagımlı benden baska kımsesı olmayan asırı bogan bırıne soylerdım ancak. Bu davranısını torpule , her duygunu yansıtma ve gecmısını paylasma.