Arkadaşlar kemiklerim iri görünüşümden çok rahatsızım?

Ben 1 2 senedir 70 72 kilo araligindaydim gecen sene iki uc aylik bi is deneyimim oldu orada kilo vermeye basladim su anda 56 kiloya kadar dustum ama arkadaslar bir sikinti var benim boyum 172 ve asla hayalimdeki kadar ince durmuyorum yatarken kalca kemiklerim batiyor resmen eski sutyenlerimin yarisini bile dolduramiyorum otururken kalca kemigim batiyor ama asla diger kizlar gibi ince narin gorunmuyorum ozellikle ustumde kiyafet varken resmen balik etli gorunuyorum yokken de orantisiz cirkin bir seyim yuzum coktu gogus kemiklerim cikti annem kilo al diyip duruyor ama disardaki kizlardan iri gorunuyorum ve bu beni cok rahatsiz ediyor ust bacagim 50 cm ki normal sikinti degil ama alt bacagim 34 cm ve cok kalin ve orantisiz gorunuyor cildimde hafif de olsa sarkmalar var, ben kilo vermeyi en cok belimden rahatsiz oldugum icin istedim 75 cmdi benim belim 15 kiloya yakin verdim ancak 68e dusurebildim asla bel oyuntum yok gogus kafesim cok iri ve buyuk govde boyum da kisa oldugu icin hic estetik gorunmuyorum bacaklarim uzun ama onlar da carpik kısacası ben diger kızlar gibi gorunmek istiyorum ama napmam gerektigini bilmiyorum cevremdeki cogu kizdan boy kilo oraniyla daha zayif olmama ragmen onlar benim yarim kadar gorunuyor gercekten bu durum psikolojimi cok etkilemeye basladi artik surekli takip ettigim modellere bakiyorum onlar gibi olmak istiyorum ama bir turlu elde edemiyorum 52 kiloya dusucem sonra hala da istedigim gibi gorunmezsem napicam bilmiyorum artik neden o uzun boylu modeller gibi gorunemiyorum kazma gibiyim ya resmen

Arkadaşlar kemiklerim iri görünüşümden çok rahatsızım?