Arkadaşlar merhaba fotoğraflarımı bırakıyorum sizce tekrar ameliyat olmalı mıyım 4 sene önce bı ameliyat olmuştum ama rahatsız eden biseyler var sizce burnum kötü mü tekrar ameliyat olmalı mıyım bana gördüğünüz kusurları yazar mısınız?

Arkadaşlar merhaba fotoğraflarımı bırakıyorum sizce tekrar ameliyat olmalı mıyım 4 sene önce bı ameliyat olmuştum ama rahatsız eden biseyler var sizce burnum kötü mü tekrar ameliyat olmalı mıyım bana gördüğünüz kusurları yazar mısınız?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
güzel burnun var yuz seklinde uyumlu doktor iyi yapmis bence yuzun uzunumsu oldugu için böyle nir burun yakisirdi ve en önemlisi dogal görünüyor
Çok teşekkür ederim
rica ederim malum güzellik algıları takıntı yaptiriyor bazen kendimiz istemiyor sansak da aslında yine mutlu olamıyoruz ama geçilebilen bir süreç
Aslında güzellik takıntım yok sadece normal hissetmek istiyorum
işte bundan bahsediyorum "normal" "normalleştirmek" güzellik algısı budur zaten. "güzellik budur ve aksi olursan normal degildir" algısı. sen bunum farkında mısın
Okuyunca ne kadar doğru geliyor aslinda
Canlı görmek lazım; fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor ve bunun kararını buraya dayanarak vermek biraz sakıncalı, yanlış karar alabilirsin.
Evet o yüzden her açıdan çekmeye çalıştım burun delik asimetrim ne yaparsam yapayım gördüğüm gibi kötü çıkmıyor fotoğrafta nedense
Nerede yaşıyorsun
İyice bozduracan akışına bırak olan olmuş zaten
Off birakamiyorum işte :(
Abla burnunda gram problem yok takıntı yapıp kafanızda kurmayinuz
Tesekkur ederim milletçe kuruntuluyuz napalim :)
Yok abla ondan demedim belki birisi kötü demiştir ondan kafana takiyosundur diye takmaman adına dedim
Garip olanda o kimse görmüyor gibi ya da uzulmeyim diye demiyorum gibi
Demiyormus gibi
Bence psikolojik olarak takıntı yapmışsın, gayet düzgün ve biçimli
Of sorma cidden oyle
Yani takıntı yaptım galiba
Evet, yapmissin. Bir şeyi yok gayet düzgün
Çok teşekkür ederim
Gözlerin dudakların genel olarak büyük olduğu için burnun çok küçülürse göze batar böyle doğal durmuş
Aslında küçültmek değil daha çok biraz daha büyütmek isterdim
Anlıyorum ama çok takılmayın uyumsuz bir şey söz konusu değil
Hocahanım gayet iyisin. Kusursuz iş çıkarmış doktorun
Teşekkür ederim
Kuruntu yapma hakikaten çok iyi olmuş. Çok güzelsin faklı bir imajın var
Hayır tekrar olma kemiği fazla oynatma artık sana zararı olur
Ama kötü duruyor
Hayır gayet güzel belli bir seviyeden sonra burnun başka şekle girmez olsaydı doktor yapardı
Delik asimetrim çok oluştu bunun için değmez mi
Hayır elletme pişman olursun ki doktorda yapmaz
Hiçbir sorunu yok burnunun gayette güzel yapmış
Teşekkür ederimm
Gayet iyi takıntı yapmıssın
Teşekkür ederim
Bence çok güzel burnun. Dokundurma artık.
Çok teşekkür ederim ama delik asimetrisi rahatsız ediyor ondan aslında dusuncem
Doğallık katıyor
Hayır gayet güzel burnun ayrıca yüzün çok simetrik
Burun deliğim değil ama :)
Sen söyleyince farkettim ama bu sorun değil kim sana alttan bakacak ve bunu farkedecekki ben bile simetri takıntısı olan biri olarak sen söylemeden gözüme çarpmadı
Karşıdan da belli oluyor aslında burnum kalkık olduğu için ama yine de teşekkür ederim
Belli olmuyor takma kafana rica ederim
Gayet düzgün:) bu sefer ne olsun istiyorsun
Delik asimetrisi için aslında bide ucu kalkık
Yok yok o fotograf aldatmasi muhtemelen sana bozuk gibi görünen bir yerden dolayi poz verirken orayi yamuk tutuyorsun
Yok yahu normalde de öyle aynadanda aynı görünüyor
Dokunma Gayet guzel hatunsun :)
Burnun çok güzel niye ameliyat oluyorsun
Delik asimetrisi için aslında bide önden kalkık duruyor
Yok valla eğer beni dinlersen hiç dokunma bile şu an çok doğal ve güzel duruyor ama tabi ki senin bedenin senin kararin ama ben çok begendim valla
Burnun kötü degil olma sakın
Çok teşekkür ederim delik asimetrisi rahatsız ediyor aslında değer mi onda kararsizim
Oha irem derici ye bak ilk defa güzel olmuş
Hahah evet benzetiyorlar genelde
Sen irem derici değil misin? Yüzündeki çiller orijinal mi
Gayet iyi olmus
Teşekkür ederim
Yine yeni yeniden
Yani?
Gayet iyi görünüyor
Hayir
Tatmin oldun mu :)
Hayir
🙄