Kendimi bildim bileli zayıf biri olmuşumdur. Dünyaları yerim ama kilo almam. Doktora gittiğimde bana demekki yeterince yemiyormuşsun demişti çünkü kan tahlillerim temizdi. E ben de metabolizmam hızlıdır dedim geçtim.
Ama başka şeyler de vardır yanında :
- Sabahları genelde karın ağrısıyla uyanırım, sanki karnıma bıçak saplanıyormuş gibi ağrır ve geçmesi için masaj yaparım.
- Popomun deliği tatlı tatlı kaşınır, özellikle geceleri.
- Hep halsizim hep yorgunum
- Dediğim gibi yediğim tüm yemeklere rağmen kilo almam ve demir ve vitamin eksikliğim de var.
Arkadaşım parazit var sende diyor doktordan randevu aldım iki hafta sonrasına verdi şimdi de içim içimi yiyor ya var mıdır gerçekten?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi kendine kafanda kurgulama Hanım Kız git doktora söylediklerini dikkate al sen Doktor değilsin Kendi tedavini kendin yapamazsın
Kendi kendimi tedavi edeceğim demedim zaten doktordan randevu aldığımı da söyledim sadece belki bu durumu bilen yaşayan olmuştur diye soruyorum
Geçmiş olsun şimdiden
Sağ ol
Ben sana baya kilo aldırırım özerim yetmez istersen bna mesaj at
Xperim^
Boy kilo kaç ve sürekli ishal oluyor musun özellikle yemek sonrası
165 40kg ve hayır olmuyorum
Baya zayıfsın ya görsel ekleseydin keşke fiziğin ne durumda
yemiyorsun bacım. parazit dediğin zaten o kadar yemez
Gerçekten yiyorum, gerçekten. ok iştahlı biriyimdir hiçbir öğünü kaçırmam ve genelde yüksek kalorili şeyler yeriz yani 1 gram bile almamam mümkün mü Allah aşkına
mesela bır günde neler yiyorsun ne kadar yiyorsun
Genel olarak kahvaltıda melemen sündürme sucuklu yumurta börek sosis patates kızartması yumurta domates salatalık zeytin peynir vs gününe göre değişiyor ama masa bol oluyor. Öğlenleri sandviç, dürüm, çorba, salata daha hafif şeyler yiyoruz. Akşam da etli şeyler yiyoruz işte tavuk pilav kavurma köfte ekmek kuru fasülye vs. Ben öyle yemek seçen birisi de değilim her şeyden yerim. Annem bile bu kadar yiyip nasıl kilo almıyorsun diyor var sende bir şeyler diyor.
çok yüksek ihtimalle az yiyorsun ve sana çok geliyor. parazit dediğin şey kilo almana engel olmaz. o işler öyle olmuyor. şehir efsanesi.. Kaloriyi fazla almıyorsun.. Sana tavsiyem yediğin her şeyi yaz, ve kalorilerini internetten de araştirarak yaz. ve topla. günlük kalori ihtiyacı muhtemelen 1600/1700dür sen 2bin 2500 almalısn ve çok hareketli biriysen daha fazla almalısn. hatta çok zayfsan daha da fazla kalori almalısn ki kilo alasın
Ya abla bunları biliyorum zaten ben yollarca ve hala kilomu öyle kompleks yaptım ki, diyetisyene mi gitmedim, kalori hesaplama uygulamaları mı kullanmadım. Neler neler yapmadım. Benim günlük kalori ihtiyacım 2100, 40 kiloyum 45e çıkmak için bir de çalışıyorum ya işte her gün bu kadar almam gerekiyordu kilo alabilmek için ama artık ne diyim sen lafıma inanmıyorsun ki olmuyor o kalorileri alıyordum hatta midem küçük olduğu için bazen kusasım bile geliyordu ama azmetmiştim. Olmadı. Ben sana yeterince yiyorum diyorum bol kalorili şeylerden de az kalorili şeylerden de ama tek bir kilo alamadım yıllarca insan yıllarca 40-41 arasında gezer mi? Ayrıca araştırdığım kadarıyla parazitler yemeklerin besinlerinden besleniyor yani bende vitamin ve demir eksikliği var onca yemeye rağmen benim vücudumdan önce onlar alıyor yani araştırdığım kadarıyla bu
bende de vardı küçükken çok kötü bi durum :/
Nasıl tedavi oldun?
portakal kabuğu tozuydu diye hatırlıyorum ama bir araştır istersen
Miden de kurt var bende de vardı halletim çok hızlı kilo almaya başladım
@4ferhat4 sen nasıl tedavi ettin ne kadar sürede kilo aldın
Ben yine ne olur ne olmaz ilaçlı yollara bakayım
Doktora gittim tedavi oldum 45 kilodan 77 kiloya çıktım
@4ferhat4 hoay maşallah adına sevindim ben de 165cm 40kiloyum inşallah ben de alırım. Ne kadar sürdü tedavi ve ne kadar zamanda kilo almaya başladın
3 ay da kilo almaya başladım