Sağlık Biorezonans deneyen var mı? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sigara bıraktırır mı? Güncellemeler11 ay S. s 🌸🌸🌸 Biorezonans deneyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
wiemiu Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 11 ay İşte bu yüzden her türlü bağımlılıktan nefret ediyorum. İnsanı çok sıkıntılı bir duruma sokuyor. Bıraksan dert bırakmasan dert. 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 11 ay Sağlık konusunda 473 cevap paylaştı. Sigarayı insan kafasında bitirmeli, yoksa ne yaparsa yapsın olacak şey değil... 2 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 11 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. O yöntemle kilo veren biliyorum sigara bırakan duymadım ama denenebilir 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 318 cevap paylaştı. İnşallah bırakabilirsin. Çok nefret ediyorum bu illetten 1 0 Yorumla
Gelebiilirim Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% 11 ay İlk kez duydum ama destek almak fayda sağlayabilir. Tabi ki her şey kafada bitiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay Evet eşim bu sayede bıraktı. Ama iradene de sahip çıkman gerekecek o süreçte 2 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 11 ay Sağlık konusunda 807 cevap paylaştı. Yeni duydum. Ama işe yararsa denerim.. 1 3 Yorumla johnyx 11 ay Görseli kocaman gözlük takmış, baş örtülü abla sandım 😅😂 Yorumla flaneurx 11 ay Ozmn gözlük zamanın gelmiş😄 Yorumla johnyx 11 ay Yok, bu sadece perspektif.. 😆 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 11 ay Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. denemedim hic 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 11 ay Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı. O nedir 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 354 cevap paylaştı. Sanmıyorum 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben denemedim 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 11 ay Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herşeyi denedin mi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İşte bu yüzden her türlü bağımlılıktan nefret ediyorum. İnsanı çok sıkıntılı bir duruma sokuyor. Bıraksan dert bırakmasan dert.
Sigarayı insan kafasında bitirmeli, yoksa ne yaparsa yapsın olacak şey değil...
O yöntemle kilo veren biliyorum sigara bırakan duymadım ama denenebilir
İnşallah bırakabilirsin.
Çok nefret ediyorum bu illetten
İlk kez duydum ama destek almak fayda sağlayabilir. Tabi ki her şey kafada bitiyor
Evet eşim bu sayede bıraktı. Ama iradene de sahip çıkman gerekecek o süreçte
Yeni duydum. Ama işe yararsa denerim..
Görseli kocaman gözlük takmış, baş örtülü abla sandım 😅😂
Ozmn gözlük zamanın gelmiş😄
Yok, bu sadece perspektif.. 😆
denedim işe yaramadı, beklentin yüksek olmasın
Brazzers gibi o ne öyle 😛
O nedir
O ne la
Sigara bırakma = İrade
denemedim hic
Yok denemedim