90b ve sarkık. 74 kiloyum boyum 168 sizce egzersizle kendine gelir mi yoksa ameliyat şart mı :(
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sporla kendine gelir hemde ne kadar sarkık olduğu tartışılır gadası
Yani kalem sokunca düşmeyen tarzdan
Gelir ama düzenli yapman da gerekiyor kilo veririken daha çok vücut sıkılaştırma eğzersizleri de eklemeyi de unutma
Vücudum hiç alışkın değil çok zorlanıyorum ama deniyorum
Benimkiler 100 beden ve belim 70 terlemek cabası. Ama yine de yaptırmak istemiyorum, ciddi bir sağlık sorunu olmadıkça. insan bile isteye bıçak altına yatar. mi,
Çok zor inan çünkü ileride çocuk doğurursam hepten yerlerde toplamak istemiyorum memelerimi
Hiçte öyle olmuyor canım, hatta küçülüp toparlanır merak etme , tecrübe konuşuyor
Ben o zaman egzersiz yapmaya devam edeceğim çok teşekkür ederim
Rica ederim ❤️
Gerek yok ameliyata fha gençsin kendin ayarlayablrsn👍
Egzersiz yapmaya başladım kilo vermeye başladım ama sıkılaşmıyorlar küçülmüyorlar çok zorlanıyorum sırt ağrısından
Küçülmesi için özel egzersizler ve beslenme var bide yağı dilerseniz yardımcı olabilirim 👍
bunun için suratını asıyorsun ya insanın içi yanıyor gerçekten
Yok cidden yaşamayanın anlayamayacağı türden bir konu
asma suratını ya bende üzüldüm gerçekten herşeyin bir çözümü vardır unutma bunu üzme kendini lütfen.
Ay hiç sanmıyorum 🤣
çözümünün olduğuna mı sanmıyorsun :D
Senin bu kadar canını sıkan nedir ki? Onu anlamadım bırak kalsın böyle
Kötü duruyor ve hepten iri gösteriyorum
Bak burdakilerden düzgün bir şey bulamazsın burdakiler ya seni özele çağırır yok ben spor yapıyorum yardımcı olayım ayaklarına seni yemeye çalışır spor hocalarıyla konusabilirsin ana rahatsız etmeyecek kişilerle kadın hocalarda olabilir. Ama ben kendi şahsım senin boyutlarında bir kız kötü görünmez bence gayet iyi duruyorsundur sen kendini kötü görüyorsundur
Ben spor salonuna başlamıştım ancak sonrasında rahatsız olmaya başladım kalabalıktan dolayı o yüzden evde yapmak istiyorum. Hocalar da pek yardımcı olmamıştı bana. Belki daha önce uygulayan vardır diye sordum yoksa kimseyle özelden bunu tartışmak istemiyorum teşekkür ederim 🙏🏻
Hayır hayır ben burdan biriyle tartışırsin anlamında demedim nolur yanlış anlamayın estetik yapmayı düşünüyormusun
Eğer böyle devam ederse ben küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum çünkü ileride anne olmak istiyorum beni extra zorlar
Daha büyümeye devam ediyorsa bilemem ama sen karşı cins odaklı düşünüyorsan düşünme ama anne olmak istiyorsan da 95 evet zorlayabilir 😂 ama bunun için de aşırı üzülmene gerek yok ve kilo verirsende daha sarkar haberin olsun
Doğru egzersiz ile mümkün tabiki. Spor salonunda çalışıyorum eğer istersen yardımcı olabilirim
Önerdiğiniz videolar var mı acaba
Var tabiki fakat üstün körü video öneremeyiz kişiden kişiye değişir bu
Biraz çabayla değişim mümkün ama beklentini ne kadar karşılar bilmem
evet fit olursan toparlar
Diyetteyim aslında sağlıklı da beslenmeye çalışıyorum sadece küçültmek için egzersiz yeterli mi diye merak ediyorum
et ye
Evlimisini ki evliysen dert etme
Yok değilim
Hım ozaman sende prpoblem mi yaratıyor ki bunu düşünüyorsun
Terliyorum sırt ağrısı yapıyor ve görsel olarak da çok kötü
Bence sporla vücudunu dğzelte bilirsin iyi bir programla
Küçülür ama dikleşmesi epey uğraştırır
Egzersiz yapıyorum ama uzun zamandır yapmıyorum o yüzden çok zorluyor beni
Göğüsler yağ dokudan oluşur o yüzden kilo ve yağdan kilo vermek küçültebilir ama bu senin ölçüne göre aslında göğüslerin gayet iyi gibi dikleştirmek için göğüs ağırlıklı antrenman yapabilirsin hafif hafif masajlar da olabilir
Ameliyat şart değil toparlanır
boy kılo kackı?
Yazıyor detayda
Genetikte de büşük memeli misiniz kanki
Kaç yaşındasın çocuk var mı
Hayır 25 yaşındayım
Tek senin mi öyle büyüükkk genetik mmii
Sadece benim böyle
Sadece sen şanslısın ailede o zaman😂
Onların da kalçalarına yansımış o da bende yok djdj kendimi iki durumda da şanssız hissediyorum
Onlar da koca totolu muu bözösö bence meme mi kalca mıııı meme abi yyaa kadınsılığı gösteren ooo
Emzirdin mi hiiççç
Göbeğin varsa mükemmell
sporla mümkün istersen yardımcı olurum
Erkekler öyle severki yeterki büyük olsun
Yanlara dogru mu asagi dogru mu sarkik
Aşağı
Sorun degil erkekler icin aslinda ama sen niye sevmiyorsun
İleride anne olurum bunun extra şişmesi ve sarkması var. Küçük ve dik çok daha rahatlık oluyor
Bence hic dert etmemelisin. Erkekler ozellikle buyuk meme seviyorlar cok kaliteli bir sutyenle her giydigin cuk diye oturur ustune daha ne istiyorsun yani
Zaten ben beden sıkıntısı çekmiyorum çünkü sütyen giyince gayet iyi duruyor ama olay o
anne olduktan sonraki süreçte daha da sarkma ihtimali
Boy ve kilon kac?
Yazıyor detayda
Sen gayet iyisin bence simariklik yapiyorsun gibi geldi sanki bana. Millet dua ediyor senin gibi olmak icin
Musait misin Şu an bisi sorucam?
Allah onlara nasip etsin ama bence sen pek memenin ne kadar zorladığını bilmediğin için böyle düşünüyorsun çünkü hiçbir kızın bunu isteyeceğini düşünmüyorum
Bu konu ile alakalı konuşmak istemiyorum
Peki konu disida olabilir farketmez
Yaş kaç?
25
Gencsiniz. Sporla düzelir
Fotoğraf atarmisin bir bakayım ameliyat olur mu
Bakim bi
90 b mükemmel
evet olur