Sağlık Alkol ile ağrı kesici içilir mi? kimimbensjjssj Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Bira ile içilirmi bira severler burada mı Alkol ile ağrı kesici içilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Çiğdem33 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 85% 1 yıl Hahhaahhaha valka içtiğim çok oldu ama feci karın ağrısı yaşadım 🤣 sen suyla iç 0 4 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Doğrıdur 😀1 tane içtim kesermi ağrıyı Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Senin yaş kaç da çok oldu içtiğim diyon😀 Yorumla Çiğdem33 1 yıl Ahhahahah ordaki yaşım doğru değil yaaa 😩😩😩😩 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Kaçsınki😀 Yorumla
TatlıBela18 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hayır içilmez ikisi de aynı anda zararı olur 0 17 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Ne olur mesela Yorumla TatlıBela18 1 yıl Hastanelik olursun Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Hastaneye sen gelirsen içerim haha😀 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Benle ne alakası var yaa 😂😂 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl İçtim artık ben anlamam gelcen hhaa 😀 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Delisin sen gerçekten içtin mi 😂🤣🤣🤣 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl İçtim valla 😀ama 1 tane içtim keserse ağrıyı keser kesmezse hastanede görüşürüZ😀 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Aferin akıllı 1 tane yeter daha içme zaten 😅 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Tamam dinliyorum seni sensin😀 Yorumla TatlıBela18 1 yıl İyi bu şeker değil ki yani kafana göre içemezsin yutamazsın 😅 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Yuttum gitti ee gelicenmi 😀 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Gelsem ne yapacağım ben yaa doktor değilim benn 😂🤣🤣🤣 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Gelirsen seni doktor kadar kıdemli yaparım durmadan hastanedeyim çünkü😀😀😀 Yorumla TatlıBela18 1 yıl Hastaneye durduk yere gidilmezz aklını başına al yutma bak hap 😅😅 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Tamam yutmam ama bi şartla yaz bana iki kelam edelim☺ Yorumla TatlıBela18 1 yıl Ne konuda yani? Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Genel sohbet ama müsait lik durumum değişebilir sonra da yazabilirim sen yaz gerisi kolay😊 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 575 cevap paylaştı. Ben neler neler içtim 0 19 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Bende 😀1 tane ağrı kesici içtim yetermi sence Yorumla Romantiq_deli 1 yıl Bişey olmaz 😂 ben hala yaşıyom Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Ben artık sadece alkol bro 😀 Yorumla Romantiq_deli 1 yıl Bende şu an devam 😂😂 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Yapma bro ben şizo oldum ondan bıraktım sen olma 😀 Yorumla Romantiq_deli 1 yıl Ben bırakamıyom elleşme bana Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Ne içiyon bro Yorumla Romantiq_deli 1 yıl Kırmızı Tuborg6. yı açtım Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl He bende kırmızı 1 deyim daha yeni başladım 😀😀6 çok lâ 😀 Yorumla Romantiq_deli 1 yıl Ohoooo süt kuzusu😂 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl 😀😀kank ben 4 tane içiyorum kesiyor 😀 Yorumla Romantiq_deli 1 yıl Ahhh keşke beni de kesse Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Kaç günde bir içiyon bro Yorumla Romantiq_deli 1 yıl Akşamdaaaaaaaaan akşama Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Heee o çok bro ya ben 5 günde bir içiyorum haftada bire çekcem daha sonra Yorumla Romantiq_deli 1 yıl İçme madem deli ben öyle durabilsem bırakırım Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl öyle olmuyor be bro rahatlıyorum o bana yetiyor 5 gün Yorumla Romantiq_deli 1 yıl Peki reis afiyet olsun Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Sağol bro sanada afiyet olsun Yorumla
balkabağıhulyaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Hayirr 0 1 Yorumla kimimbensjjssj 1 yıl Ne olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hahhaahhaha valka içtiğim çok oldu ama feci karın ağrısı yaşadım 🤣 sen suyla iç
Doğrıdur 😀1 tane içtim kesermi ağrıyı
Senin yaş kaç da çok oldu içtiğim diyon😀
Ahhahahah ordaki yaşım doğru değil yaaa 😩😩😩😩
Kaçsınki😀
Hayır içilmez ikisi de aynı anda zararı olur
Ne olur mesela
Hastanelik olursun
Hastaneye sen gelirsen içerim haha😀
Benle ne alakası var yaa 😂😂
İçtim artık ben anlamam gelcen hhaa 😀
Delisin sen gerçekten içtin mi 😂🤣🤣🤣
İçtim valla 😀ama 1 tane içtim keserse ağrıyı keser kesmezse hastanede görüşürüZ😀
Aferin akıllı 1 tane yeter daha içme zaten 😅
Tamam dinliyorum seni sensin😀
İyi bu şeker değil ki yani kafana göre içemezsin yutamazsın 😅
Yuttum gitti ee gelicenmi 😀
Gelsem ne yapacağım ben yaa doktor değilim benn 😂🤣🤣🤣
Gelirsen seni doktor kadar kıdemli yaparım durmadan hastanedeyim çünkü😀😀😀
Hastaneye durduk yere gidilmezz aklını başına al yutma bak hap 😅😅
Tamam yutmam ama bi şartla yaz bana iki kelam edelim☺
Ne konuda yani?
Genel sohbet ama müsait lik durumum değişebilir sonra da yazabilirim sen yaz gerisi kolay😊
Ben neler neler içtim
Bende 😀1 tane ağrı kesici içtim yetermi sence
Bişey olmaz 😂 ben hala yaşıyom
Ben artık sadece alkol bro 😀
Bende şu an devam 😂😂
Yapma bro ben şizo oldum ondan bıraktım sen olma 😀
Ben bırakamıyom elleşme bana
Ne içiyon bro
Kırmızı Tuborg
6. yı açtım
He bende kırmızı 1 deyim daha yeni başladım 😀😀6 çok lâ 😀
Ohoooo süt kuzusu😂