Deniz kuvvetleri uzman erbaş adayı sağlık raporu?

Herkese iyi günler arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ben uzman erbaşlığı kazandım Deniz kuvvetleri hastane nörolojiden kaldım şöyle özet geçeyim benim haberim yok bundan ben de yeni öğrendim 2011 yılında epilepsi tanısı konulmuş doktor söyledi ben de haberim olmadığını da söyledim haberim yoktu Yeni öğrendim 15 yıl önce konulmuş tabi EEG çekildi EEG sonucunu temiz çıktı doktor tam bilgisi olmadığı için heyetle değerlendirilecektir dedi heyete çıktım heyette bırakıldım itiraz ettim başka hastaneye gittim o hastanede beni geçirdiler muayene etmeden geçirirler EEG sonucu temiz diye ardından raporu msb'ye gidiyor MSB muayene etmeden geçirdiği için hastane muayene edilmesini istiyor tekrardan değerlendirilsin diyor tekrar geliyor rapor hastane değerlendiriyor tekrar askerliğe elverişli olduğumu belirtiyor temizdir diye tekrar geri besleme yolluyor kabul etmeyip muayene etmesini istiyor beni hastanede beni çağırıyor muayene etmek için doktorun yanına gidiyorum doktor hiç muayene etmeden yapacak bir şey yok diyor ve beni epilepsi olarak gösterip bırakıyor tanı kısmına epilepsi yazmış ama öyle bir hastalığım yok ben dava açtım bu durum için 2-3 ay sonra Ankara GATA Hastanesi'nde tekrar muayene olacağım sizce ne olur daha önce bu durumla karşılaşan birisi var mı ya da bir tanıdığı olan ya da bilgisi olan lütfen birisi biliyorsa yardımcı olabilir mi

Deniz kuvvetleri uzman erbaş adayı sağlık raporu?