iyi falan demeyin hiç sevmem kemerli burun garipleşiyor gittikçe kocaman oldu dışarı falan da çıkamıyorum ikinci kez ameliyat olmak istiyorum aynı doktora gideceğim yaptığını düzeltsin

iyi falan demeyin hiç sevmem kemerli burun garipleşiyor gittikçe kocaman oldu dışarı falan da çıkamıyorum ikinci kez ameliyat olmak istiyorum aynı doktora gideceğim yaptığını düzeltsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
normal duruyor
Dismorfin mi var? Çok doğal ve güzel bir burun. İster inan ister inanma. Tiktok izleye izleye beden algınız yaprağı yemiş.
Niye böyle olmuş ki ya ilk sargılar çıktığında nasıldı
güzeldi hiç yoktu 6 senden başladı zaten yavaş yavaş oldu görüntüsü igrenc ötesi ya
Bir kontrol ettir düzelir inşallah
Büyümedi sadece inflamasyon (ödem) topladı.. Zamanla geçer
hayır 8 sene oldu yeni olmadım ki
Ya güzelim dert ettiğin şeye bak böylede çok güzel
Yalan söylemeyi bırak pinokyo
kendi burnuna bak benim kötü ama senin ki de kötü uzun yani
Puhahaha ben erkeğim ve yüzüme oturan bir burnum yok bu ne alınganlık
Nasıl konusuyorsun kizla okz
değil mi illa kaydırak gibi burun olsun ama lafa gelince doğal olsun herkes aynı oldu diyen yine sizsiniz karar verin alıngan değilim bende beğenmiyorum zaten doktor yapamadı sonuç olarak yaptıracağım
@Berat06905 sosyal medya ya konuşuyor işte burada ötüyor borusu kibar olabilir örnek evet kötü bence yaptır
Ben kötü bir şey demedim ayrıca kaydırak gibi burunları da sevmem… şakayla karışık gülümsetmek istedim alındıysan kusura bakma… ayrıca berat sana ne oluyor at kafası sen kimsin
@Berat06905 doktor görüldü atıyor benimle konuşmuyor niye bilmiyorum başka doktor bulsam iyi olacak
Ne kadar dayaklik bir doktor evet baskasina görün
Bu fotoğraf yanıltıcı daha başka fotoğraf lazım
At kafasi sensin böyle sakami olur dana
Berat sana bir söverim nefes bile alamazsın ikile hadş
Terbiyesiz adam
Burun büyürmü ya saçmı bu uzayacak
büyüyor ya da kemikten dolayı öyle duruyor neys e
Yüz yapına uygun gibi ama sanki
Normal güzel bir sorun yok bence
Başarısız bi estetik olmuş
nerde yaptırdın
Kemerli burun>kaydırak burun
İyi değil zaten verdiğin parayı haram et
hee gün ediyorum zaten ya
Bir viski firmasında çalışıyorum ona verdiğin paradan bana bi paket marlbora touch blue alsan daha iyisini yapardım
ikinciye 120 en ucuzu of para yok
Ne parası hatasını düzeltmek için paramı istiyor birde 😠😠 bedava yapacak
Ne zaman oldun?
Aynen hiç güzel yapamamış
Saksafon çalarsın bu burunla çok da iyi
Ne zamandır aklımdasın
Çok kötü
harbi çok kötü buna kimse iyi demez son bir ayda daha fazla büyüdü ve gittikçe büyüyor garip şekilde ya
Baya kemerli kanka
Doktoruna yaz