Sağlık Kahve sizdede çarpıntı yapıyor mu? AskeriiMühendisssz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sürekli içe içe artık çarpıntı yapıyor bende Güncellemeler11 ay Yine yaptı ha Güncellemeler11 ay Nasılsınız Kahve sizdede çarpıntı yapıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Dreamagic Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Geçen bir çarptı yerimden kıbırdayamadım kalp krizi geçiriyorum zannettim acile gidecektim ki sonra geçti. Aşırı tüketmiyorum artık 0 0 Yorumla
u Adeliina Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 11 ay Yok bir etkisi olmuyor ama sık sık içmemeye özen gösteriyorum. 0 12 Yorumla AskeriiMühendisssz 11 ay Sjjd aferin sana u Adeliina 11 ay Eee nassın Furki, hayırlı bayramlar mdndnd AskeriiMühendisssz 11 ay Shjsd hayırlı bayramlar valla idare ediyorum ya sen nasılsın bakalım u Adeliina 11 ay Diş ağrısı çekiyorum dkfjjf AskeriiMühendisssz 11 ay Hayda o berbat ya u Adeliina 11 ay Kabir azabı gibim ya. Bir de yüzüm şişti, yarın dişçiye gideceğim AskeriiMühendisssz 11 ay Hemen git iltihap olmuştur o antibiyotik verir düzelir AskeriiMühendisssz 11 ay Yoksa daha öok çekersin u Adeliina 11 ay Ama çekim olacak ya, korkuyorum biraz. Sonra implant yaptıracağım fdlfkld AskeriiMühendisssz 11 ay Korkmana gerek yok acımıyor ki u Adeliina 11 ay İnşallah acımaz, benim canım çok kıymetli dkjkdjf AskeriiMühendisssz 11 ay Acımaz 😃 korkma
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Hayır yıllardır her gün bir fincan Türk kahvesi içiyorum 0 6 Yorumla AskeriiMühendisssz 11 ay 1 fincan bir şey yapmıyor günde 10 fincan içiyodum Yorumla hangovers 11 ay Kanka o zaman çarpar tabi 10 bardak ne Yorumla AskeriiMühendisssz 11 ay Knki işte bağımlıydım bi ara şimdi bıraktım Yorumla hangovers 11 ay Geçmiş olsun knk 1 fincan yeter Yorumla AskeriiMühendisssz 11 ay Aynen knki spordan önce 1 tanr yeter Yorumla hangovers 11 ay Aynen öyle Yorumla
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 11 ay Hindistan cevizi yagi at gardas 0 2 Yorumla AskeriiMühendisssz 11 ay Niye Yorumla Sosono1 11 ay Yag yakimi ve carptintiyi onluyor Yorumla
mnelis Takip Et Xper 5 Yaş: 25 11 ay Günde 1 bardak yeterli 🤓 0 4 Yorumla AskeriiMühendisssz 11 ay Ben 5 bardak içiydum Yorumla mnelis 11 ay Olmaz zararlı Yorumla AskeriiMühendisssz 11 ay İşte zararlıymış jdj Yorumla mnelis 11 ay 🙂 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Sağlık konusunda 307 cevap paylaştı. Hayud 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçen bir çarptı yerimden kıbırdayamadım kalp krizi geçiriyorum zannettim acile gidecektim ki sonra geçti. Aşırı tüketmiyorum artık
Yok bir etkisi olmuyor ama sık sık içmemeye özen gösteriyorum.
Sjjd aferin sana
Eee nassın Furki, hayırlı bayramlar mdndnd
Shjsd hayırlı bayramlar valla idare ediyorum ya sen nasılsın bakalım
Diş ağrısı çekiyorum dkfjjf
Hayda o berbat ya
Kabir azabı gibim ya. Bir de yüzüm şişti, yarın dişçiye gideceğim
Hemen git iltihap olmuştur o antibiyotik verir düzelir
Yoksa daha öok çekersin
Ama çekim olacak ya, korkuyorum biraz. Sonra implant yaptıracağım fdlfkld
Korkmana gerek yok acımıyor ki
İnşallah acımaz, benim canım çok kıymetli dkjkdjf
Acımaz 😃 korkma