Sağlık Sizce ayağım çok mu kötü görünüyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ayağına bakım yap falan diyorlar sinirim bozuldu. Ayak iste daha ne yapmak gerekir saçma sapan Sizce ayağım çok mu kötü görünüyor? Cevapla Fal Soruları Bakım Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ağa normal ayak işte. Şu l. c kurumların fantezilerine izin vermeyin kurban ölüm sanimk bı arkadaşına at en iyi yorumu yapar zaten 0 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Gayet güzel. Sadece baş parmağının tırnağını dipten kesiyorsun. Bırak uzasın biraz. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O tırnağım uzamıyor ya. Yani ayaklara verilen önemi anlayamıyorum. Bugün arkadaşım ayaklarına bakım yaptır dedi sinirim bozuldu Yorumla sebepsizea 1 yıl Kesme sen bırak uzar Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ayak fetişi olarak söylüyorum ayak yapısı çok güzel sadce tırnak bakım ister yoksa öpülür 🥰 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçekten abarmşlar kışkırtmak için çoğu benimle ayni fikride emin ol Yorumla
Mr_Brom Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bas parmaginda mantar var onun icin ilac kullan gerisi guzel zarif ayagin 0 0 Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tırnakların garip duruyor. Biraz uzat ve bakım yaptır 0 0 Yorumla
Draga Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Pedikür e gidebilirsin tirkanlarini aşırı kisaltmissin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kanka ben normalde seks esnasında parmak yalamayı çok severim ne parmaklar yaladım düşün ama bunları yalamam 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ayak nw kadar güzel olabilir ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oje sür düzelt şu tırnak ne kanka Yorumla
Almiraaaa1 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Bence gayet iyi sadece baş parmağındaki tırnak garip görünüyo onun için tırnağını uzat veya tırnakçıya falan gidebilirsin 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl bence sen bir kerpeten al o tırnağı komple kökünden sök at. o zamanki hali bile şuankinden milyon kat güzel durur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ya geri bu sekilde çıkıyor. Tırnak düzelmiyor. Ama bana ayak takıntısı da saçma geliyor. Düz ayak iste Yorumla hakan-salihoglu88 1 yıl mide bulandırıcı ayakların Yorumla Soran 1 yıl Sensin mide bulandırıcı. Bu tiple bunu demen saçma Yorumla
multiplexer Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl korkunclu ayak bu ne ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neyi korkunç acaba Yorumla multiplexer 1 yıl kac kilosun Yorumla
MiniK187 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl böyle ıgrenc ayak hıc görmedım 0 1 Yorumla Sakininsan8 1 yıl Çirkin:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ağa normal ayak işte. Şu l. c kurumların fantezilerine izin vermeyin kurban ölüm sanimk bı arkadaşına at en iyi yorumu yapar zaten
Gayet güzel. Sadece baş parmağının tırnağını dipten kesiyorsun. Bırak uzasın biraz.
O tırnağım uzamıyor ya. Yani ayaklara verilen önemi anlayamıyorum. Bugün arkadaşım ayaklarına bakım yaptır dedi sinirim bozuldu
Kesme sen bırak uzar
Ayak fetişi olarak söylüyorum ayak yapısı çok güzel sadce tırnak bakım ister yoksa öpülür 🥰
Gerçekten abarmşlar kışkırtmak için çoğu benimle ayni fikride emin ol
Bas parmaginda mantar var onun icin ilac kullan gerisi guzel zarif ayagin
Tırnakların garip duruyor. Biraz uzat ve bakım yaptır
Pedikür e gidebilirsin tirkanlarini aşırı kisaltmissin
Kanka ben normalde seks esnasında parmak yalamayı çok severim ne parmaklar yaladım düşün ama bunları yalamam 😂
Ayak nw kadar güzel olabilir ki
Oje sür düzelt şu tırnak ne kanka
Bence gayet iyi sadece baş parmağındaki tırnak garip görünüyo onun için tırnağını uzat veya tırnakçıya falan gidebilirsin
bence sen bir kerpeten al o tırnağı komple kökünden sök at. o zamanki hali bile şuankinden milyon kat güzel durur
Ya geri bu sekilde çıkıyor. Tırnak düzelmiyor. Ama bana ayak takıntısı da saçma geliyor. Düz ayak iste
mide bulandırıcı ayakların
Sensin mide bulandırıcı. Bu tiple bunu demen saçma
korkunclu ayak bu ne ya
Neyi korkunç acaba
kac kilosun
Evet , tirnaklarini dipten alma
Milletin kokan ayağını niye görmek zorundayız
Başparmağında ki tırnağına ne olmuş öyle
Evet
böyle ıgrenc ayak hıc görmedım
Çirkin:)
Çirkin