Güncellemeler
1 yıl
Sizce alciyami alırlar rotgen çekildi hala bekliyorum sırada kimse yok benden baska
İş yerinde 3 tane kesim tahtası raftan düştü dün.
Bugünde böyle oldum
Acile geldim
Ağrı ödem sızlama zonklama var rotgen çekildi
Sağ sol duz yaparken zorlandim 20 dk bekliyorum

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geçmiş olsun de aşağıdaki güdük ayağı yüzünden temiz
Sıcak suyla güzel bir mesaj
Hastaneye git bir baktır
Acildeyim
Geçmiş olsun orada bilgi verirler.
Geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.
Sıcak su sabun ile masaj krem sür sar
Acildeyim
O zaman bekle bakalım ayağına laf eden dnhlğda takılma muhatap alma gayet güzel ayaklar geçmiş olsun
Ya yoruldum 10 saat ayaktayım 18 yaşından beri mutfakta çalışıyorum tek başına kimseye muhtaç minnet etmiyorum lan
Ben bu ayakta çalıştım izin almadi. Rapor almadım sırf param olsun diye
Çocuğum var lan benim kocamyokkimsemylk s--kym ya
Morelim bozuldu
Helal olsun ağzı olan konuşur işte ki valla gayet bakımlı ve güzel terbiyesizlik yapmş başka bir şey değil
Allah aşkına bir lafa bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarm adammı diye kendisinin ne halt olduğu belli değil sıkma canını şu an vaziyet ne yanında kimse var mı
Hayır :(
Nabim yoruldum ayağım. terliyor mutgakta calsiiyorum çalışa çalışa varız oldu ya
Valla inan tandk olsak orada olsam sabaha birşeyciğin kalmazdı
Anlıyorum seni Peki nasl gittin hastenye bu saat olmuş sen tek ne yapacaksn
Taksi
Anladım nasıl yapacaksn dönüşü ne yapacaksın sonuç ne zaman çıkar soncu merak ettim tanımasam da bekleyecem
İyimisin ne yaptn sonuç ne
Neyse geçmiş olsun umarm iyidir ben uyuyacağım
Ben hala bekliyorum iki farklı rotgen cekildi
Dr yok bekliyorum m4l m4/
Yok artık daha neler kaç saat oldu ağrı sızı var mı
Öyle deme kendine bekletenler utansın asıl onlar m0l
Alçı yapmak yapmamak arasında kaldı iki ayrı film çekti kendisi bilemedi ayak fotoğraflarimu çekti birine atti üstten cevap bekliyorum dedi bayağı beklette üç gün rapor verdi
Ayağım çok agrito hala ağlıyorum resmen uyuyamıyorum yürüyemiyorum yani ben anlamadım bu nasıl iş mk
Ne yapcam ben şimdi kucuck çocuğum var nasıl peşinden koscam deliriyorum yiruyemedim için taksiye para bayıldım mk
Peki iyi dinlenebilecekmisin alçı olacak mı kusura bakma umarm bunaltmyrmdur
Kaç saat boşuna beklettiler keşke başka jast gitseydim iki saat uyku ile çalıştım arrik iptal oldum yatıyorum
Tesekur ediyorum
Alçı yapacaktı sonra vazgeçti basabiliyosun deud mk basıyorumda ağrı var deliriyorum
Topuguma basiyom parmaklarim havada kalıyor bastıkça acı çekiyorum mk
Sinirim cok bozuldu
Keşke uykusuz kalmasan vücudun kapasitesi belli sen uyu dinlen dilersen devam ederiz
İlk aşamada alışmn zor olacam ama en fazla bir kaç saate iyi olur ama birinin sana bakması lazım o şekilde olmaz şişlik geçtimi
Sislik buz koydum geçti yavaş yavaş yürümeye basladim
İyi bayramlar
Geçer ama yüklenme lütfen dinlen sanada iyi bayramlar nice iyi sağlıklı huzurlu bayramlara yardıma gelen oldumu
Benim kimsem. yk burada
Nerde yaşıyorsun ki
Yanlış anlmazsan grnr yapaym stek at
Yanlış anladıysan kusura bakma
Nasıl oldun peki
İnan çok merak ettim ne yaptn durum ne umarım iyisindir
Daha iyiyim :) teşekkür ederim
Yazmamdan rahatsız oluyorsan yazmayayım ama merak ediyorum gelen oldumu ne yaptn yürüyebiliyor musun şişlik indimi
İnşallah üzerine basıp zorlamıyorsundur
Bugün biraz daha iyiyim istende ayrıldım bu arada canım sıkıldı iş ariyorum
Olabilir çalışkan birine benziyorsun sana iş mi yok tam olarak alanın ne ve neredesin ilan bakalım beraber
Herşeyin bir çözümü var ki sen gibi güçlü bir kadın bunu daha iyi bilir kaç yaşindandr iş hayatndasn tecrübe her zaman öndedir
Dinlersen dinleyebilirim içine atma canını sıkma
Uyudun galiba
Günaydın ne yaptn nasılsn
Ya rahatsız ediyorum galiba ama sadece söylesen nasl oldun
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin
Çok geçmiş olsun
Kırık varsa veya çatlak varsa alçıya alınır
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun