Güncellemeler
1 yıl
Bide ek bisi soruyum 15 yasinda yeni kimlik uaptirdik ve mal gibi bi imza var ustunde suanki imza da oylede neyse farkli atiyom her yere artik her uere aynisini mi atmam lazim yetiskinim ya (yersen)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçma atla deve bir şey değil giriyorsun odaya sıkıntını soruyor söylüyorsun dediklerine göre hareket ediyorsun merak edecek bir şey yok
Denicem hfjwuxjwjxwjjxw tesekkurler cevap icin danke
Yeni yaşın ve yetişkinliğin kutlu olsunnn. Doktorlar tabii ki seni ciddiye alırlar. Hastasın sonuçta. Ciddiye almak zorundalar.
Ben biraz takinriliyimda gecen elim uysutu kalp krizigeciriyorum sandim ailem goturmuyodu diye gitmiyodum artik doktorlarin maasina zam gelmeli yenj bi hastalari var fhwjxje saka bi yana tesekkurlerr 🫶🫶kalp kalp kalp
😂😂😂 Çok şirinsin, 18 yaşına girdin diye çok mutlusun belli ki
Inanilmaz az once acaba ders kitaplsrimi atese versem nw olur konusmasi yapmamiscasina
18. In getirdikleri benim icin
Hastane ve cokca ders ve ders ve ders
Vs evet fazlaca secenegim var harika bir durum herkese tabsiye ederim
YKS kaçınılmaz başlangıç, son değil asla. Hayat yeni başlıyor klasik bir insan. 18'e girmenin keyfini çıkar. Pazartesi hemen doktora git
Sakaydi Temmuz sonuna kadar evde franz kafka olup hamam bocegine donusucem cunku harika sinablarim var ilk eşik yks 21 Haziran 2. Eşik yabanci dil 20 Temmuz gazamda bana mubarek 🐢🐈⬛🙂↕️🧸💃💃
Bu arada siz uni sinavina girdiniz mi
Üniversiteden mezun bile oldum 😂
Ay hanhi bolum sromasi ayip ben daha ne meslek yapacam bilmemek de
Hem tıbbi görüntüleme teknikleri okudum hem tıbbi sekreterlik
Ay calisiyomusunuz onu kapali dendi bize
Yeni atandım ben 🙆🙆🙆 Sen ne okumak istiyorsunn
Of ben onu okusam atanamamda ben seneye baslarken dedim ki hemsire olacam son bir aydir vazgectim muhendislik dusunuyorum Şu an
Dil sınavına da girecekmişsinn
Kiz o dil lise icin ben acikogretimciyimde
Yks icin sayisalciyim
Hıııı açıköğretim lisesi mi okuyon sen
Evet son sene cok akilli oldugum icin sanmi 10 saat calicakmisim fibi gectim sonuc bir arpa boyunun yarisi yol
Arpa boyunun 10 katı yol aldın belki de, sen zeki bir kıza benziyon ☺️
Zeka var da kullanildigi yerler harika = tiktok instagram youtube bir genel kultur sorusu sor bilemem tiktoktan bir akim sor tarihcesini bile yazarim ustun zekaliyim ya (güya)
Üstün zekanın da üstünde zekan var. Matematiği herkes bilir, TikTok ayrıcalıklı insanlar bilir, tıpkı senin gibi 😁😁
GFHEJXJEJDHEHXHDHFJRJFJ kendimi ovmeye bahane ararken
😂😂 bahanelere gerek yok, övülmeye değersin 😊😆
Bencede oyleyim ha (saç savurma emojisi)
Kimin saçını kavuruyon kız, ortalığı aleve vereceksin şimdi
Bi 80 90 cm sacim olsaydi belki
Yok yok 100 cm
Hayaller hayatlar
Hayatlar hayaller
tek başına gidebilirsin hastaneye kimliği gördükten sonra ciddiye almak zorunda
Artik bi koruyucum var demektir (kimligim)
bende Ekim de 18 oldum tek gidiyorum artık randevum olunca
Ay kiz yks ye girdin mi
girdim mezuna kaldim tekrar gircem
Ay rakibiz ama beni eledin buyuk ihtimam cjsjxjwd
niye hemen elendin
Kiz netler dusuk yani bu sene tercih yapmam gibi
anladım 12. sınıfta kimse çalışmıyor zaten çoğu mezuna bırakıyor
Iste canım bide okula da gitmiyom otur calissana yani senin hedef ne soylemek istersen
Bu KS niye argolari askim balim cabim diye yaziyo
Olur olur yaz insallah mfcisindir amin
Cybxnxbznbxbvxjbx çok tatlısın büyümüşsün de hastaneye tek gidiyorsun
Saka degil harbiden 1 senedir soyleyip 18 e girer girmez sabahina kan vermeye gidecem bakim gorun modum buydu tabi yarin hic bi yere gitmiyom ders calisacam hayatin realitesi