Sağlık konusunda 483 cevap paylaştı. Senin yaşadığın duyguyu tarif etmek kolay değil ama kalbimin en derin yerinde hissettim… Bir çocuğun hastalığı insanın yüreğini öyle bir sıkıştırır ki nefes bile alamaz hale gelirsin. Gözlerinin önünde çaresizliğe karşı savaşan evladına güçlü görünmeye çalışırken aslında içinden darmadağınsındır. Bugün başka bir doktora gideceğinizi okuyunca içimden sadece şu geçti: ne olur güzel bir haber gelsin, ne olur bu çile artık bitsin. Dualarım sizinle, gerçekten yürekten... Elimden başka bir şey gelmiyor ama inan bir dua bile bazen dağ gibi yükleri hafifletir. Yalnız değilsin, yanında olan çok kalp var.
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
Allah’ım! Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve yalvarıyorum.
Ey her şeyin gerçek Mâbudu olan Allah'ım,
Ey ayırt etmeden bütün mahlûkatı rızıklandıran Rahman,
Ey itaatkar kullarına hususi rahmet eden Rahîm,
Ey her şeyi bilen Alîm,
Ey yumuşak muamele eden Halîm,
Ey sonsuz büyüklük ve yücelik sahibi olan Azîm,
Ey her şeyi hikmetle yaratan Hakîm,
Ey varlığının başlangıcı olmayan Kadîm,
Ey her şeyi ayakta tutan Mukîm,
Ey iyilik ve ikramı bol olan Kerîm,
Ey sonsuz merhamet sahibi olan Hannân,
Ey hakikî iyilik ve ihsan sahibi mennân.
Ey dertlere ve hastalıklara şifâ gönderen Şâfi'.
Allah'ım! Senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve yalvarıyorum şu âciz ve muhtaç kulunun evlâdıa şefkatinle muamele eyle, hastalığını Şâfi isminle ma'dum eyle ve her ikisinede bütün müşkülatları ve zorlukları suhuletle müyesser eyle Âmin, Âmin, Âmin.
Bu münâcat büyük duâlardan'dır Evlâdın için münâcat eyleyin seninle beraber kâinattaki bütün mahlukat ile beraber Âmin deyin.
13 Yorumla- 1 yıl
Amin binkere teşekkür ederim çok sağolun 🌺
- 1 yıl
Ricâ ederim âhiret hemşîrem, ben yanlız bir postacı ve kargocuyum ve bu teşekküre lâyık değilim. Sen benim gibi âsî ve müsi' gâfil ve câhil birine değil Zât-ı Rahmânü'r-Rahîm'mime yetimâne şükür ve teşekkür eyle...
- 1 yıl
🌺🌺♥️
Peygamberimiz (s. a. v.) şöyle buyuruyor:
"Allahümme rabbel be'si ezhibil be's.
"Ey derdin, hastalığın sahibi olan Allah'ım, derdi sen verdin sen kaldır." Mümin bir insan için hastalık bir imtihan vesilesi ötesinde bir şey değildir. okuyun bunu bol bol21 Yorumla
1 yılRabbim şifa versin yavruya. Eminim tedavisi için en güzelini yapmaya çalısıyorsunuzdur. Bu mevzularda Ankara doktorlarının çok iyi olduğunu ve bir doktorla sınırlı kalınmaması gerektiğini biliyorum. İşinin ehli insanlara denk gelin inşallah. Bazı imtihanlar büyük oluyor..
31 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım benim, oğlun için içimden kocaman bir dua gönderdim. 🙏🏻 Anne yüreği olmak bazen dünyadaki her yükü aynı anda sırtlamak gibi. Ankara yollarını ben de çok iyi bilirim, oğlumun küçükken allerjileri için defalarca gidip gelmiştik. Rabbim en kısa zamanda şifa versin, umut hep annelerin yüreğinde! 🍀 Unutma, kahvaltıyı atlamayan çocuk güçlü olur, sen de kahve içmeyi unutma! ☕️
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı.
u 1 yılUmarım en kısa sürede sağlığını kavuşur 🙏
11 Yorumla- 1 yıl
Amin teşekkür ederim
1 yılGünaydın 🌹🌹. Gerçekten çok üzüldüm Rabbim şifa versin. Cuma gününün hürmetine şifalar versin. Tabikide dua ederiz. Nasib olursa özellikle dua edeceğim. Dua en güzeli ve bunun yanında da elimden başka yardımcı olabileceğim birşeyler gelmesini çok isterdim. Rabbim güzel sonuçlar Nasib eylesin.
13 Yorumla- 1 yıl
Amin rica ederim ve Rabbim tüm rahatsızlıklarına şifalar versin , sizin üzerinizdeki zorlukları ağırlıkları, ızdırabı kederi , oğlunuza vereceği şifalarla selamete erdirsin. Bu gün sorun olmamasına bende çok sevindim. İnşallah diğer tedavileride kısa zamanda en olumlu ilerlemelerle şifasına ulaşır. Rabbim yardımcınız olsun.
Ablacım çok geçmiş olsun, yazdıklarını okuyunca gerçekten içim burkuldu. Rabbim evladına acil şifalar versin, kalbinize ferahlık, yolunuza güzel haberler getirsin. Bugünkü doktor randevunuzdan inşallah umut dolu sonuçlar alırsınız. Dualarım sizinle 🤲❤️
12 Yorumla- Sağlık konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılgünaydın öncelikle rabbim şifalar versin esmerim bir an önce saglıgına kavuşur inşallah dualarım evladın için senin şu an nasıl oldugunu anlıyorum iyi olmalısın evladında seni iyi görmeli allahın izni ile inşallah saglıgına kavuşacak bir eksigin sıkıntın ihtiyacın var mı başka yapabilecek bir şey
218 Yorumla- 1 yıl
Allahın izni ile oda iyi olacak sen böyle oldugunu ogluna belli edip gösterme sen melek bir annesin ayaklarının altını öpmek az kalır keşke her anne senin gibi olsa rabbim şifalar versin dualarımız sizin için
- 1 yıl
Amin rabbim hepimizden razı olsun çok belli oluyor moralinin bozuk oldugu allah evlat ile kimseyi sınamasın istersen konuş biraz iyi gelir ne diyecegimide bilemiyorum elimizden gelen ya da gelecek varsa dilemen yeterli hanımefendi
- 1 yıl
Sende sagol içini ferah tut allahın izniile geçecek gidecek inşallah
- 1 yıl
Amin ecmain uykuda uyumamışındır sen
- 1 yıl
Ama böyle olmaz senin güçlü olup evladına en iyi ve tek destegi vermen gerekiyor sen beslenmez dinlenmez yemez içmessen nasıl ona bakabiliceksin bir ikide olsa yemek ye böyle kendini perişan etme iyileşecek allahın izni ile sorunu okudugum andan beri dua ediyorum
- 1 yıl
Olmaya çalışma direk ol sen nekadar iyi olur dik durursan oda sana bakarak dahada iyi olur en iyi ve tek destekçisi sensin kahvalto bişeyler yaparmısın ve azda olsa birazcık uyu dinlen
- 1 yıl
Estagfirullah ne yaptım efenim ama gerçekten şimdi bir iki lokmada olsa ye çok parçalama kendini
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Çok şükür güzel haner bu sevindim senin adına
- Sağlık konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılÇok çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle acil şifalar versin inşallah 🙏 sağlıklı haberlerini dört gözle bekliyoruz hayırlısıyla geçsin gitsin , rabbim kimseyi darda koymasın yar ve yardımcınız olsun inşallah 🙏 🥰 ❤️
24 Yorumla- 1 yıl
Seni çok seviyoruzzz hep mutlu ol güzel yürekli anne inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 🙏🥰❤️🌺💖
- 1 yıl
🙏💖🥰
Allah o minicik yavrunuza şifa versin bu dünyada yaşayan bu kadar gereksiz insanın ömründen alsın çocuğunuza versin inşallah tez zamanda kendi sağlığına kavuşur kendi yaşıtları gibi gezer tozar eglenir
21 YorumlaSağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel arkadaşım sana dua etmeyince kime edeceğiz alla yardımcınız olsun oğluna acil şifalar diliyorum dualarımız seninle ve oğlunla bir anda oğlun ve seni aramıza mutlu bir şekildenmesini tanrıdan diliyoruz
11 Yorumla- Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılÇok geçmiş olsun çocuğun tırnağına taş değse anne ne hisseder çok iyi bilirim kötü düşünme yapabileceğim bir şey var mı çok iyi hekimler tanıyorum mesaj kutumu açıyorum ulaşmak istersen
İnşallah kötü bir şey çıkmaz 🤲🏻🌸13 Yorumla- 1 yıl
Tamamdır lazım olursa yine dönün lütfen 🙏🏻
Cumaların yüzü suyu hürmetine ben de okurum valide hanımda her gün okur ona da söyledim. Kolay deği , bir anne olarak hele hiç değil ama sen moralini yüksek tutacaksın ki çocuğun da bundan etkilenmesin Evladın iyi olacak inşallah
11 Yorumla
1 yılRabbim bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine size ve tüm hastalarımıza şafi ismi ile şifalar nasip etsin sizlere de sabırlar ve kolaylıklar ihsan etsin inşaallah
11 Yorumla- Sağlık konusunda 469 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun ablam 😔😔
Hastalığı nedir? Dualarım sizinle, Allah yardımcın olsun ablam
İnşallah çocuğun iyileşir, kalbimden geçen duaları okuyacağım
11 Yorumla
1 yılUzun zaman sonra karşılıklı ve sağlıklı güldüğünüz günleriniz olsun.
Allah kalbine serinlik yakışıklıma da sağlık ve mutluluk versin.
11 YorumlaSağlık konusunda 301 cevap paylaştı. Rabbim şafii ismi şerifi ile hayırlı şifalar versin onu sizlere bağışlasın sağlıklı sıhhatli vatanına milletine dinine hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin cuma yüzü suyu hürmetine.
17 Yorumla
1 yılÇok ama çok geçmiş olsun dualarım seninle rabbim tez elden şifasını versin evlatlar hasta olmasın ya 🥹🥹🙏
21 Yorumla
1 yılÇok gecmis olsun Allah yardımcınız olsun dualarim sizinle insalah birsey cikmaz daha fazla çocuk zor hemde çok zor
21 Yorumla
1 yılÇok geçmiş olsun canım benim.. güncelleme çok şükür dedirtti. Allah kimseyi evladıyla sınamasın ❤️
21 YorumlaSağlık konusunda 488 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin... Soğukkanlılığını koru çocuk senin sakinliğinle sakinleşir
11 Yorumla- Sağlık konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bir an önce sağlığına kavuşsun oğlunun annesinin kollarına olsun
11 Yorumla Rabbim şu mübarek günün hürmetine şafi ismi ile şifa versin inşallah hemşo iyi düşün iyi olsun
11 Yorumla
1 yılAllah sifa versin.. ederim.. inst kullaniyorsan eymen özdemirin sayfasina bi bak orada yararina cok sey olacaktir
11 YorumlaAblacım çok geçmiş olsun,
Allah şifalar versin tez zamanda
Şikayetleri nedir, MR sonucunda ne yazıyor
11 YorumlaRabbim acil şifa versin dularım sizinle olsun iyi düşünelim iyi olsun yavrucak rabbim dertsiz derman vermesin inşallah
12 Yorumla- Sağlık konusunda 347 cevap paylaştı.
1 yılRabbim bu cuma gününün huyu suyu hürmetine şifa bekleyen bütün hastalara şafi adıyla şifa versin inşAllah öncelikle bu yavrucağa 🤲🏻🤎✨
13 Yorumla- 1 yıl
Amin 🤲🏻🌸
Onunla temas ederek 41 Ettehiyyatü okur musun.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
12 Yorumla- Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı.
1 yılAllah acil şifalar versin umarım en kısa sürede iyileşir 😊
21 Yorumla Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. umarım biran önce sağlığına koavuşur oğluşun
21 Yorumla
1 yılAllah şifa versin. Tez vakitte kolaylıkla iyileşsin Allah'ın izniyle.
24 Yorumla- 1 yıl
Amin teşekkür ederim 😞
- 1 yıl
Derdi veren Allah dermanını de verir elbet. Her daim kolaylıkla ve güzellikle yaşamanız nasip olsun. Allah gamdan kederden sıkıntıdan görünen görünmeyen bütün kazalardan belalardan felaketlerden uzakta tutsun sizi evladınizi ailenizi. 🤍🕊
- 1 yıl
Amin canım cümlemizi amin teşekkür ederim ❣️❣️
- 1 yıl
Rica ederim 🤲🤍
1 yılÇok geçmiş olsun.
Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah21 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşir.
26 Yorumla- 1 yıl
Amin. Rica ederim. İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun.
- 1 yıl
Bütün gün ayakta kaldin degil mi? Kendini bu kadar yorarsan sende hasta olabilirsin dikkatli ol.
- 1 yıl
Rica ederim. iyi olmana sevindim
1 yılGeçmiş olsun. Ne hastalığı vardı. Hangi hastaneye gidiyorsunuz.
28 Yorumla- 1 yıl
Ankara 'da Ersin Tan var özel muayenesi var. Beyin cerrahi. Benimde doktorum. Biraz muayene ücreti yüksek. İnternette telefonu var. Bir arayın konuşun isterseniz. Benim hayatımı o doktor kurtardı.
- 1 yıl
Ersin Tan ile konuş bulayım mı numarasını
- 1 yıl
Tamam. Değişiklik olursa haberleşelim.
Allah sana ve oğluna sağlıklı bir ömür nasip etsin inşAllah
11 YorumlaRabbim ya şafi ismiyle şifa versin tez vakitte iyileşesin kardeşim.
11 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ederim... Allah tez zamanda şifasını versin inşallah
11 YorumlaAllah acil şifalar versin evladınız ve diğer tüm meleklere
11 Yorumlaen güzel gözlü master.. çok çok geçmiş olsun. acil şifa dilerim.
11 Yorumla
1 yılÇok geçmiş olsun
Hemen sağlığına kavuşur inşallah
11 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun abla. Allah acil şifalar versin. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur
11 YorumlaSağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mevlam acil şifalar versin her daim yardımcınız olsun ablam benim 🤲🏻🌺
12 Yorumla- Sağlık konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılDualarım sen ve evladın için acil şifalar diliyorum
11 Yorumla Allah bir an evvel şifasını versin umarım düzelir bir an önce
11 YorumlaSağlık konusunda 357 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Umarım en kısa sürede iyi olmasını diliyorum. 🙏
11 YorumlaÇok geçmiş olsun Allah'ım şafi ismiyle şifasını versin kardeşim🤲🏻
11 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Allah bağışlasın oğlunuzu
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim❤
1 yılÇok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşur🙏🏻
11 YorumlaRabbim şafi ismi hürmetine şifa versin umarım bir an önce saglıgına kavuşur çok geçmiş olsun
13 Yorumla
1 yılRabbim sağlığına kavuşmasını nasip etsin inşallah 🥰🥰
11 YorumlaSağlık konusunda 335 cevap paylaştı. Allahım en güzel şifasını versin, seni de üzüntüden kurtarsın bu cuma günüde inşallah. Amin.
11 Yorumla
1 yılAllah Hafız ismiyle muhafaza eyleyip, Şafii ismiyle de şifa versin inşallah. çok geçmiş olsunç
12 Yorumla- 1 yıl
Ecmain. Allah yardımcınız olsun. Rica ederim.
- Sağlık konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yılAllah'ım yar ve yardımcınız olsun. Moralini yüksek tut
13 Yorumla- 1 yıl
Güzel haberler bekliyoruz senden
1 yılAllah şifalar versin iyi haberler alın inşallah en kısa sürede 🙏
11 Yorumla- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
u 1 yılGünaydın... Geçmiş olsun. Umarım en kısa zaman da iyileşir.
12 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim.
- Sağlık konusunda 546 cevap paylaştı.
u 1 yılGeçmiş olsun yapabileceğimiz bir şey var mı, amin inşallah şifa bulur.
12 Yorumla- 1 yıl
İnşallah, amin.
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rabbim bugünün huyu hürmeti suyu üzerine hasta olan herkese acil şifalar versin
11 Yorumla
1 yılGünaydın yüce rabbim Cuma günü hürmetine şifa verir inşallah
11 YorumlaEy alemlerin Rabbi olan Allah'ım
Sen en yücesin ve hastalara şifa verirsin. Ey Rabbim! Sen bu güzel kulunun oğlanına tez zaman içerisinde şifa ver! Eski sağlığına kavuştur ve bu duamızı kabul et. Amin
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen hacet namazı kılıp dua etmiştim sizin bebeğiniz için o zaman umarım daha da iyi olacak ben inanıyorum dualarım tutar benim 🙏
11 Yorumla
1 yılRabbim şifa versin inşallah 🤲 tez vakitte güzel haberlerini bekiiyoruz yavrumuzun. Halinden anlıyorum kardeşim anne olmak zor çok zor. Rabbim evlatlarımızı korusun.
11 Yorumla
1 yılRabbim şifa versin acil hayırlı kolay mübarek şifa versin sen de bana dua eder misin Rabbim ne muradın varsa versin demen yeterli 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😢😢😢
13 Yorumla- 1 yıl
Allah razı olsun cümlemizin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻😢
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok geçmiş olsun ablam Allah şifa versin inşallah 🙏
11 Yorumla- 1 yıl
Amin teşekkür ederim ablam
Gizli Üye(36-45)1 yılSiz evli miydiniz? Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
11 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği