Psikologum 2 haftada bir goruselim dedi kabul ettim bende ama 2 hafta cagirmadi beni 2 hafta beni cagirmadi sonra beni neden cagirmadiniz diye sordum oda iyi gordum seni dedi sonra sikayetlerimden bahsettim o bir hafta basima gelenleri anlattim durumum acil oldugu icin 2 gün sonraya randevu verdi saati sonra söylerim dedi 2 ay hic iletisime gecmedi benimle 2 ay sonra yarin gel diye mesaj atmis
Çok saygısızca geldi bana verdiği cevaplar senin fikrini önemez gibi sadece kendi isteğini sunup duruyor " Yarın 14.00 gel konuşalim) doktor mu kalmadi ben olsam gitmem.
Aşkım parasıyla sonuçta. Başka psikologa git. Zor zamanında 2 ay yazmamış ki iki ay çok uzun bi süre. Ben psikolojik tedavim bitmesine yakın bile İYİ OLMAMA rağmen aylık kontrollere gidiyordum.
Balım gerçekten haklısın 6 yıl tedavi gördüm doktorumu sevmediğimde anlatasım bile gelmiyordu bu da süreci daha kötü yapıyordu. İyileşmek için gidiyorsun sonuçta. Ki psikologununda paraya ihtiyacı var ve boşlugu olunca çagırmış gibi hissettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok saygısızca geldi bana verdiği cevaplar senin fikrini önemez gibi sadece kendi isteğini sunup duruyor " Yarın 14.00 gel konuşalim) doktor mu kalmadi ben olsam gitmem.
Önemez değil önemsemez yazım hatası olmuş orada :)
Evet ısrarcı olması hiç hoş değil aşırı rahatsız oldum
Ay yanlışlıkla git seçeneğini seçtim de gitme bence başka psikolog bul
Saol balım görüşün içinn buarada gitmedim ve iyi ki gitmemisim diyorummm iyi geceler canimm benimm
Çok iyi yapmışsın dakik bir psikolog bulsan daha iyi olur. Umarım faydalı olur daha iyi hissedersin 💕
2 ay sonra dönüş yapması da sıkıntı yani.. önemsenmiyormuş gibi hissetmesini sağlayıp strese sokar milleti, bu nasıl psikolog anlamadım
O kadar para verdin git konuş. İnsanlarla konuşmadan silip atmayın çok şey kaçırabilirsiniz. Gereksiz gururun kimseye yararı olmaz.
Mesajlari okudun mu
Evet okudum. Kendisi de açıklama yapacağını söylüyor zaten.
Eğer paranın boşa gittiğini hissedersen tazminat bile açabilirsin gitmen faydalı o yüzden.
Anladım görüşünüz için teşekkür ederim
Rica ederim.
Nasıl psikolog lan bu baskı kurup mapipule etmeye çalışıyor. Etik mi bu?
Bence de etik degil ve para çöp oldu : ( Ne yapmaya calisiyor sence?
Sen sanırım pasif ve çekingen birisin
Neden böyle düşündünki?
Tahmin
Neye göre tahmin
Çok saçma ya öyle psikolog mu olur sen niye üstüne düşmedin?
Kesinlikle gitmemelisin
Gitmiyorum param bosa gitti aglamak istiyorum sence kim hakli
Aşkım parasıyla sonuçta. Başka psikologa git. Zor zamanında 2 ay yazmamış ki iki ay çok uzun bi süre. Ben psikolojik tedavim bitmesine yakın bile İYİ OLMAMA rağmen aylık kontrollere gidiyordum.
Saol aşkım iyi geldin çok sorumsuzca davrandı gerćekten vakit ve para kaybıydı : (
Balım gerçekten haklısın 6 yıl tedavi gördüm doktorumu sevmediğimde anlatasım bile gelmiyordu bu da süreci daha kötü yapıyordu. İyileşmek için gidiyorsun sonuçta. Ki psikologununda paraya ihtiyacı var ve boşlugu olunca çagırmış gibi hissettim.
Kesinlikle canım tedavini tamamlamana sevimdim umarım beni anlayacak bir psikolog bulabilirim desteğin için saol aşkımm
İnsanın psikolojisini bu bozuyor zaten
Fazla tepki veriyorsun bence git
Yakışıklı mı bari
abi diyorum 40 yasinda adam normal
böyle psikolugun aw ben