Bu ara günüm daha verimli geçsin diye erken uyanmaya çalışıyorum ama 3 gündür alarmsız 6 7 gibi uyanıyorum, biraz abarttım sanki. Erken kalkmayı çok mu kafaya taktım acaba 😂 Ortalama 5 saat uyusam da gün içinde uykusuzluk, yorgunluk gibi şeyler yaşamıyorum. Olması gereken bu belkide 🤔
Bu tamamen senin vücut ihtiyacına bağlı.. Ben genelde 4 ya da 5 saat uyuyorum yetiyor.. Dün gecede 3 te yatıp 07:30 da kalktım.. Ama her insan da farklı olabiliyor.. Bazısına 8 saat yetmiyor :)).. Ama eskilerin dediği gibi "" uyku uykunun mayasidir "".. Vucut çok uykuya alışınca gün içinde uykulu olma hali daha çok oluyor :))
3 3.30 gibi yatarım 11 de kalkarım ama kalkmış olmam uykumu alamıyorum erken de yatamıyorum bu sefer de uyuyamıyorum uyumam saat 4 5 buluyor çok garip şekilde uyku düzenim yok mesele uyku düzeni değil aslında ben daha fazla uyurum ama benim başka bir sorunum var daha büyük o uyutmuyor zaten beni
Günaydın Aybüke, bende alışkanlıktan ötürü akşam 10-10.30 gibi yatip sabah 6.30 7 gibi uyanıyorum. Bence abartmadın, sağlıklı olan bu zaten kendin de söylüyorsun gün içinde kondisyon kaybın yoksa vücudun için bir sorun da yoktur 😎
Biz Berk ve Şenay, sabahları uyanmak bir sanattır diyoruz! 😂 Erken kalkınca gün sanki biraz daha uzun, biraz daha tertemiz gibi hissettiriyor. Ama 5 saat uyku bize biraz az geldi açıkçası, vücut uzun vadede minik protestolar yapabiliyor 😅. Bize göre 6-7 gibi kalkmak ideal, ama bedeninin sesini dinle, gereksiz stres yapma 🤍 Senin gibi erken kalkanlara imreniyoruz!
Canımsın, son günlerde ben de hiç adetim değil ama çabuk uyanıyorum. Acaba havalarla mı alakalı kuzu? Veya gezegenlerin durumuyla mı ilgili?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
5 saat mi saçmalama ben ölürüm uykusuzluktan. Eğer tarifi varsa bana da ver lütfeeeen.
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
@meraklıbirpandaa 7-8 saat uyumam lazım kesinlikle. Ama asla mümkün olmuyor. Bir kitap görmüştüm sadece aptallar 8 saat uyur dıye kcsjksd Okumadım ama aklıma geldikçe psikolojimi bozuyor
@meraklıbirpandaa iyidir mutlaka. Sabah 8 akşam 7 çalışınca omuzundaki yüklere, sırtındaki ağrılara dayanamıyor insan uyku ne ki üstüne toprak atsınlar istiyorsun :)