Epilepsi hastalığı geçici bir hastalık mı? bilgisi olan var mı ilaç kullanmıyorum hatta teşhis bile henüz konmadi eeg sonucum fokal başlangıç epilepsi çıktı kısa süre ilaç kullandım tekrar eeg ye girip o çıkan sonuca göre teşhis konacaktı ama ben ilgilenemedim kaldı öyle. Epilepsi hastası mı oluyorum acaba
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Manevi bir rahatsızlık olduğunu söyleyen çok.. Cübbeli de bu şekilde söylüyor
Nasil. manevi bende yoktu birden basladi
Araştır bak işte anlarsın dediğim şekilde arama yap nette
Karşıma çıkmıştı başka bir şeydir diye sordum
Yok.. daha ne olsun ki zaten
Kendimden anlatacağım doktor bana ergenlikten önce bu teşhisi koydu ergenlikten önce olduğu için geçer ama ergenlikten sonra olan geçmiyor demişti umarım değilsindir
Ciddi misin ya inşallah 😥
Bu yorumu yapmayacaktim moral bozmayım diye ama bildiğimi söyleyim dedim güzel düşün güzel olsun
Sağol
Rica ederim Google üzerindeki bilgi de bu yönde
Bazen ömür boyu ilaç kullanmak gerekir. Ancak çocukluk çağında başlayan epilepsilerin çoğu birkaç yıl devam edip tamamen düzelebilir. JME olarak adlandırılan epilepsi, ergenlikte başlar ve ömür boyu devam eder. Bu hastalar tüm hayatları boyunca ilaç kullanmak zorundadırlar.
Bende 31 yaşımda başladı
Senin daha olup olmadığı belli değil moralini bozma:)
Evet ama ilaç iyi gelmişti ben ilaci tam kullanmadım ve baya idare etmişti beni simdi tekrar gece kolumda kasılmalar olmaya başladı gözüm de de ışık çakması bulaniklasma başladı bunlar daha önce vardı geçmişti ama şimdi tekrar oluyor
Doktora mutlaka tekrar görün üstüne düşmedim demişsin niye böyle yaptın bu göz ardı edilecek bişey değil aslında
Şu an ilk zamanlardaki gibi ağır şeyler yaşamadım ama ilk basladgnda 15 günde bir beyinde boşalma bayılma gibi şeyler oluyordu
Doktor son durumunu değerlendirmeli ilaç dozu azaltılabilir çoğaltılabilir git mutlaka doktora yasağının için çok iyi anlıyorum seni
Tamamdır teşekkür ederim 🌹 gidicem mutlaka
Rica ederim eğer sormak istediğin bişey olursa buradayım kendine dikkat et gizli ☺️😅
Teşekkür ederim olur yazarım 🥰
Perşembe günü ilaçlı emara giricem de bacagimdaki iyi huylu tümör için acaba ne akdar sürer emar
Geçmiş olsun öncelikle bölgeye gire değişebilir 15 20 dakika da sürebilir 1 saat de
Hım daha önce girdim 2016 yılında teşhis edildi ve bir buçuk saat sürmüştü o bölgedeki emar ama şu an epilepsi olduğu için biraz korkuyorum acaba cihaz sesinden dolayı sorun yaşar mıyım diye
Sagol
Sanmıyorum rica ederim
🌹
Teşekkür ederim bir erkek olarak ilk defa çiçek aldım emoji De olsa😅☺️
Cok sevindim o zaman mutlu oldum :)
Güldürdün ya teşekkür ederim tekrar :)
Rica ederim ne demek
doktora git
Gitmek istemiyorum bu konuyla ilgili.
gidersen kazanırsın gitmezsen kaybedersin
Ucunda ölüm var mı acaba
var
Epilepsi tanıdıgn var mı
arkadaşım vardı ama koptuk onunla ancak kriz geçiren gördüm ben müdahale edilmezse ölürsün
Tamam teşekkür ederim yorumun için sağol