Güncellemeler
1 yıl
Epilepsi korku ve stresten olur mu bende yoktu geçen sene aniden böyle bir hastalık başladı
Güncellemeler
1 yıl
İyi geceler
Epilepsi hastası olan var mı ne gibi şikayetler yaşıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
epilepsi hastası değilim ama epilepsi için kullanılan ilacı kullanıyorum baş ağrısı için
Geçmiş olsun ama ağır ilaç değil mi baş agrisi için
yo ağır değil aslında dümdüz ilaç bence
Adı ne ilacın ben keppra kullandm
depakin
Geçmiş olsun tekrardan ne diyim
sağ olun size de geçmiş olsun
Sağol
Geçen buradan aynı sorunu yaşayan bir kızla sohbet etmiştim. İlişki esnasında kriz olabilir dedi. Korkutucu
Küçükken öyleydim ilaç kullandim
Şu an nasılsın
Gecti
Sevindim adına
Degilim ama bayılmalar oluyormus
Evet ben de yaşadım kısa süre ilaç kullandm tekrar eeg ye girmem gerekiyodu girmedim
Bence kontrol olmalısın 3 ayda 1
Bana teşhis koyulmadi bunun için gidicektim ama ilaç iyi gelince gitmemiştim şimdi tekrar başladı gibi
Kepra mıydı babam kullanıyo
Evet çok iyi geldi bana ama kısa süre kullandım
Ilaca bagimi olmak iyi bisey degil evet ama eger kullanman gerekiyosa aksatma bir kez kriz gecirirsen hastaligin başa sarmış olur her şey boşa gider
Bugün regl oldum ve hayatımda ilk kez böyle bı şey yaşadım epilepsi yi tetikledi galiba başım döndü bayilicak gibi oldum falan
Bi doktora danış bence önemli olabilir
Ani ölüm ya da kalp çarpıntısı gibi şeyler oluyor mu bu hastalık ta
Sanmıyorum bu hastalık nörolojik değil mi
Evet ama nefes kalbi de etkiliyor maalesef
Bende var
Geçmiş olsun ne zamandır var
Baya dan beri kaç kez bayıldım tuvalet içinde yüzüm suya girdi nefes alamadim
Sağol canım
Ya çok üzüldüm bende banyoda 3 4 kez nöbet geçirdim ama su da değil tam çıkmaya yakın nefes alamama mide bulantısı ile birlikte göz kararması oluyordu sonra birden yere yigiliyordum
şu an nasılsın peki canım tedavi görüyor musun
Ya bide bende 1 buçuk yıl önce başladı ama stres ve korku yapmıştım da bundan olabilir mi acaba? bana bunlardan olmaz dediler de daha önce de epilepsi yoktu hiç bir şekilde
Panik atak ta var ozaman sende
Hayır yarım biraktim ilk eeg de fokal başlangıç epilepsi çıktı Dr 2 ay ilaç kullan tekrar gel eeg ye gir dedi ben hem ilacı tam kullanmadım hem tekrar eeg ye girmedim ama şu aralar tekrar sıkıntı yaşıyorum gibi geceleri kolumda kasılma oluyor bugün regl oldum ve ilk kez böyle sıkıntılı geçirdim birden mide bulantisi beyin bosalmasi gibi bişey yasadm kendimi zor tuttm bayilicak gibiydim ağrı kesici kullandm ağrım geçince duzeldim
Epilepsi neden olur ki ama
Ah kıyamam sana ya evde tek mi yaşıyorsun hayır yani sana bakan biri olmalı çünkü
Ailem le yaşıyorum da bana bakmalarina ihtiyacım yok beni bogmasinlar yeter
Tm da be canım düşer kalırsın biri ilgilen meli senle
Keşke ya düşsem de ölsem valla benim için daha iyi Allah affetsin
Niye böyle düşünüyor sun neoldu ki
Valla ben epilepsi değildim hayatımda biri vardı evlenicektik karşı çıktılar üzerine onun ailesiyle kötü ayrildik baya kötü hemde ondan dolayı bu hastalığa yakalandgmi düşünüyorum bir nevi ailem ve ailesi sebep oldu gibi Allah tan gelen şey baş göz üstüne tabiki ama onlarin da etkisi var onlara kalsa ot gibi yazicam hizmetlerini göreyim agzmi açıp hakkımı savunmim mal gibi yaşayım gitsn yani sevdgm adam başkasıyla evlendi hepsi yüzünden
Ben sana kıyamam ya bak kim çok severse olan ona oluyor kim fedakarlık çekerse olan ona oluyor bu dünya kötülük yapanların
Evet öyle maalesef
Ben neler yaptım bak olan bana oldu 10 senem gitti
Bende çöp gibi yaşıyorum işte kendimi çok değersiz hissediyorum çöpten bı farkım yok bile hizmet edersem iyiym ama oda essek gibi mecburi görevim gibi
Ay allahim ya diyer seneler yaramaz dedim ama en kötü senem bu oldu
İnşallah sorunsuz güzel bi hayatn olur bundan sonra
Seninde öyle olsun canım en kısa sürede bütün üzüntün sevince döner bütün kahrın mutluluk olur
Umarım
Yaş kaç
33oldn
Evli de değilsin
Evlenicektik 3 yıl önce sevdgmle ama ailem istemedi oda geçen sene başkasıyla evlenmiş
Ama bi engel çıkınca geri çekilmek ne kadar doğru sence
Bi zorluk ta giden diğer zorluk larva yanında olmaz di demekki
Çok dayandı gizli gizli yürüttük ama olmadı sonu kötü bitti. Sebebi ailem kalkıp ta ona suç atmıyorum hemde hiç yani bana kötü sozler söyledi vs biseyler oldu ama damarına basıldı
Bence aşk uğrunda ölmeyi göze almak tir