Yağ oranını hesapla, internetten hesaplayabilirsin bazı ölçümler istiyor sadece. Sallıyorum 80 kilosun %20 Yağ oranin var, Kalan 64 kg yağsız kutle bunu minimum x1.6 yap 102 yapar, yani günlük 100-105 gram protein alsan yeterli olur senin için, Daha sonrasında da sağlam antrenman yap gerisi kendiliğinden geliyor. Kilo vereceksen, günlük alman gereken kaloriden -500 kalori al, 2500 ihtiyacınsa 2000 Beslen ve antrenman yap bu şekilde direk yağdan gider, eğer hedefin kilo almaksa yani temiz yagsiz kaslı kütle koymaksa 2500 se ihtiyaç 3250-3500 kalori Beslen proteini yağsız kas kutlene göre x2 yapmaya çalış sallıyorum yağsız kas kütlen 64kg x2 si 128 yapar yani günlük 125-130 gram protein kas kütlesi koymak için yeterli gerisi de diğer seylere kalıyor işte karbonhidratlar vs.
Bunun mantığı bu ben spora ilk başladığımda %36 Yağ oraninda 125 kiloydum, şimdi ise olcmedim Tahmini soru sordum da ortalama 13-15 falan vardır. Simdi bende kutle koymaya çalışacağım yani ne demek oluyor kilomu arttırıp daha iri gözükecegim ve kas oranımı arttiracagim bu sayede Yağ oranım daha da azalacak.
Benim metabolizma hızlı 185 77 kiloyum ama kuruyum şekilsiz vücut kollar 37 göğüs 110 bira göbeği var disiplinli beslenemiyorum iş güçten benim hem hacim yapmam lazım hemde yağ yakmam lazım önce definasyon yapıp göbek yağını mı eriteyim yoksa bulk yapıp iyice yağlanayım mı ben zaten yaz geliyo diye diyet yapıp 2 3 kilo verdim 75 kilolardayım ama kas kütlesi arttı yağ azaldı üstüne senin gibi heralde protein koymam lazım bulk yaparsam yağ oranım artar yine başa dönerim. bazılarıda hacim için karbonhidrat a yüklen diyo ben günde o kadar karbonhidrat alsam vücut karb ı yağa çevirir daha önce başıma geldi bana çok karışık geliyo yıllardır bırakıp yaparım bir türlü istediğim gibi yapamadım ondan hep bıraktım sen iyi çözmüşsün işi helal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Stereoidsiz bir vücut olduğunu sanmıyorum? fakat yine de emek var gayet başarılı👍
Steroid mi 😅😅 her gün yarım kilo tavuk yağsız tuzsuz haşlama, 8-10 yumurta ye ve bunu 7-8 sene devam ettir, 7-8 sene de spor yap sen de yaparsın kral.
Bu yiyecekleri steroid kullansan da bu yiyecekleri tüketmek zorundasın.
Ama doğru söylüyorsun antrenmanları olması gerektiği gibi yapıp.
Yemene içmene dikkat edersen? 7 8 yıl değil 2 3 yılda da bu vücut yapılır.
Fakat stereod olmadan? düşük yağ oranına ulaşmak çok zor.
Ayrıca Natürelim diyip Natürel olmayan yüzlerce insan var
ay benimkini soruoysun sandım yanlis isaretledim. yağ oranını ölçtürebilirsin macte filan yapiliyo bildiğim
180 boy 75 kilo ve bu vücut öylemi
Evet
180 olan bir adamda zaten 45 50 kilo kemik ağırlığı gelir
Ben 183 boyunda ve 97 kiloyum
%12-%14 arası.
20 vardir
Çoktur
kollar kaç
40-42 falan pumplı
ben spora başlayınca kollar 39 du 37.5 a düştü hata nerde sence
Protein odaklı beslenmediysen kas kaybı olmuş olabilir veya kilo verdiysen otomatik küçülür
2 kilo verdim doğru yağ yaktım diyetle suyu attı vücut şimdi napmam lazım üstüne koymak için kral
Yağ oranını hesapla, internetten hesaplayabilirsin bazı ölçümler istiyor sadece.
Sallıyorum 80 kilosun %20 Yağ oranin var, Kalan 64 kg yağsız kutle bunu minimum x1.6 yap 102 yapar, yani günlük 100-105 gram protein alsan yeterli olur senin için, Daha sonrasında da sağlam antrenman yap gerisi kendiliğinden geliyor.
Kilo vereceksen, günlük alman gereken kaloriden -500 kalori al, 2500 ihtiyacınsa 2000 Beslen ve antrenman yap bu şekilde direk yağdan gider, eğer hedefin kilo almaksa yani temiz yagsiz kaslı kütle koymaksa 2500 se ihtiyaç 3250-3500 kalori Beslen proteini yağsız kas kutlene göre x2 yapmaya çalış sallıyorum yağsız kas kütlen 64kg x2 si 128 yapar yani günlük 125-130 gram protein kas kütlesi koymak için yeterli gerisi de diğer seylere kalıyor işte karbonhidratlar vs.
Bunun mantığı bu ben spora ilk başladığımda %36 Yağ oraninda 125 kiloydum, şimdi ise olcmedim Tahmini soru sordum da ortalama 13-15 falan vardır.
Simdi bende kutle koymaya çalışacağım yani ne demek oluyor kilomu arttırıp daha iri gözükecegim ve kas oranımı arttiracagim bu sayede Yağ oranım daha da azalacak.
Biraz karışık işler başta zorlanırsın belki ama zamanla oturuyor emin ol.
Benim metabolizma hızlı 185 77 kiloyum ama kuruyum şekilsiz vücut kollar 37 göğüs 110 bira göbeği var disiplinli beslenemiyorum iş güçten benim hem hacim yapmam lazım hemde yağ yakmam lazım önce definasyon yapıp göbek yağını mı eriteyim yoksa bulk yapıp iyice yağlanayım mı ben zaten yaz geliyo diye diyet yapıp 2 3 kilo verdim 75 kilolardayım ama kas kütlesi arttı yağ azaldı üstüne senin gibi heralde protein koymam lazım bulk yaparsam yağ oranım artar yine başa dönerim. bazılarıda hacim için karbonhidrat a yüklen diyo ben günde o kadar karbonhidrat alsam vücut karb ı yağa çevirir daha önce başıma geldi bana çok karışık geliyo yıllardır bırakıp yaparım bir türlü istediğim gibi yapamadım ondan hep bıraktım sen iyi çözmüşsün işi helal
Valla helal kral takdir ettim 125 ten buralara getirsiysen vücudu iyi iş