Aspd dehb OKB gibi hastalıklarla yaşayamıyorum sadece aklımda şiddet var 1sene de 8yerden atıldım napicam bilmiyorum?

ben doğuştan şiddete meyiliydim küçükken bile kanlı vahşet resimleri cizerdim ozaman herkes farketmezdi ama ilk dehb tanısı aldım 3kere okulda kaldım 2defa okuldan atıldım 8is yerinden 1sene de kovuldum calisamiyorum calisamiyorum beynim izin vermiyor beynim sadece siddete yoneliyor bu şekilde yaşanmıyor bilen biri adam akıllı bir akıl versin bana böyle yakını olan biri var mı bu duygularla tamamen yanlız kaldm yüz yüze birilerine anlatsam beni canavar olarak goruceklerdir doğal olarak ama içim içime sığmıyor artık 18yasindayim bı kaç sene de istediğim şeyleri yapıp intihar ya da öldurulmek istiyorum günde 8tane antipiskotik ağırlıklı antidepresan ve antipiskotik alıyorum bunlarla zaten aşırı kimyasaldan beynim ayık olmuyor içmeyi de bıraktım bırakınca da saldırganlığım patlamaya başlıyor umarım benim gibi insanlar vardır

Güncellemeler
1 yıl
Duygusal bağ kurma eksikligim var kimseye asik olamiyorum diyen oluyordu bence birini sevsen duzelirsin ama yok o tarz şeylere sahip değilim zaten ilişkim olsa bile sağlıklı yurutemezdim bı çok kez suç işledim ceza da aldım ama hicbirsey değişmedi doğduğumdan itibaren işlediğim suçların geneli şiddet oldurmeye teşebbüs birtane de zevkine hirsizlik telefon calmistim doktorlar hastaneye yatisimida vermiyor ailem de hicbirseyin fsrkinda degl babam yok ama annem falan hiç farkında değil benim durumn
Aspd dehb OKB gibi hastalıklarla yaşayamıyorum sadece aklımda şiddet var 1sene de 8yerden atıldım napicam bilmiyorum?