Selamlar,
yirmilik , kırık ve çürük 2 dişim de iltihap yaptı antibiyotik kullanıyorum 5 gündür (antibiyotik 10 günlük) ağrı azaldı hatta yok 3 gündür ama bugün ağzımı açınca falan acıyo iki tarafda.. antibiyotik işte yarıyo mu yaramıyo mu şimdi anlamadım ben. bide lenf herhalde çenemde misket gibi şey yeni çıktı acıyo. ateş ağrı vs yok sadece dokununca. aynı şeyi yaşayanlar yazabilir mi? Geçme belirtileri mi acaba anlamadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle geçmiş olsun. Antibiyotik bitene kadar iç ve biter bitmez dişçiye git. O top gibi olan iltihab. İltihap kuruyunca doktor işlem yapmaya müsait olacak eğer erteler isen yeniden iltihab oluşur yeniden antibiyotik alman aynı süreci yaşaman gerekir
Teşekkür ederim🙏 annem geçmeye yakın 5 gündür antibiyotikle geçmeyince endişelendim , 5 gün daha var antibiyotiğin bitmesine umarım iltihap kurur 5 güne de hemen çekerler , kurtulurum😞
Ay annem nerden çıktı 😂😂
Sorun değil annem 😊😊
İşin şekli zaten antibiyotik görevini yapınca hasta bunu erteliyor ve yeniden iltihab ortaya çıkınca sürec uzuyor ve zorlaşıyor. En doğrusu bitmesine bir iki gün kala ara doktoru hatırlat
Ama hiç geçeceğe benzemiyo 😂 5 güne geçer herhalde
Geçer geçer merak etme çekilsin kurtul bari 🙂
İnşallah kurtulacam😄 teşekkür nazik yorumun için 🙏 genelde hep saygısızlık oluyo bu saatlerde
Rica ederim. İsteğe göre yaklaşım güzeldir her ne kadar saat ilerlemiş akıllar farklı yerde olsada 🙂
Doktora gitmeyi düşünmüyor musun peki
Antibiyotiği diş doktoru yazdı zaten, ama merak ettim geçmeye yakın normal mi diye
Doktor sana belli bir süre sonra geri gel demedi mi?
Antibiyotik geçince gel dedi de , 5 gündür antibiyotik içmeme rağmen böyle lenf menf falan şişince darlandım 😂 sorayım dedim
Antibiyotik bitince*
Tamam bunlar normal. İltihap bir yerde toplanıyor demek ki… işe yarıyor yani antibiyotikler. Ağrıyı da kestiğine göre..
Öyle galiba. teşekkür ederim🙏
Benim dişlerde de zirkonyum var bilirim oradan bu acıların hepsini. Aklıma geldikçe canım yanıyor
Zirkonyum ne oluyor?
Ön üst dört dişini söküyorlar , yanda kalan 2 dişi traşlıyorlar ve oraya kalıp şeklinde diş geçiriyorlar