Merhaba. Aslında bişey yazacak halde değilim. Ama yazma gereği duyduğum için kendimi zorluyorum buna. Öncelikle ben bir üniversite öğrencisiyim. Her şey liseye başlamamla başladı. Güzel bir hayatım vardı. Arkadaşlar beni hep eğlenceli buluyorlardı. Hayat doluydum anlayacağınız. Keşke hep öyle kalabilseydim. Sonra arkadaşımın biri bir gün sen çok iyisin ama sevgilin yok niye dedi. Bende uğraşmıyorum hem derslerim aksar dedim. keşke hiç bulaşmasaydım. İlk kız arkadaşımı arkadaş tavsiye etmişti. Sonra lise 3’e kadar 3 tane daha sevgilim oldu. Aslında arkadaş desek daha doğru olur hepsi için çünkü en fazla bir ay sürdü. Sen çok iyi birisin diyolardı. Ama niye beni bırakıyorlardı anlamadım. Hep sebepsiz ayrıldılar. Diyeceksiniz olurmu canım vardır bir sebebi. Bende sordum kendime ama bulamadım. Sonra içine kapanık biri haline geldim. Sinirlerim bozuldu. Pisikiyatriye bile gittim. Antidepresan verdi. Biraz kullandım bıraktım. Çünkü yan etkileri çok kötüydü. Sonra üniversiteye başladım. Belki hayatım değişir dedim. Ama yine aynıydı. Koskoca üniversitede koskoca 60 kişilik sınıfta yapayalnızdım. Hiç bir şeyden zevk almıyordum artık. Arkadaşlar gel bişeyler yapalım tek başına olmaz falan dedi. Ama benim için hayat durmuştu sanki. Bir gün tenefüste kızın biri bana seslendi gelsene diye. Aldırmadım tek başıma bekliyordum köşede. Ama kız birkaç kez çağırınca gittim yanına. Neyse tanıştık. Bana niye tek takıldığımı sordu. Çok düşünceli olduğumu. Bişeymi olduğunu sordu. Bende bişey söylemedim. Sonra kız hep yanıma gelmeye başladı. Hatta sınıfta bile yanıma oturmaya başladı. Hep yanımda. Hiç birşey umrumda değilken beni kendine bağlamayı başarmıştı. Ona bunu söyledim ama beni reddetti. Ve bir ay olmadan başkasıyla nişanlandı. Ne yapmaya çalışıyolar anlamıyorum. Kafayı yiycem. Keşke hiç bulaşmasaydım dedim. Ama geç olmuştu. Bilmiyorum belki şimdi kız arkadaşım yok diye belki böyleyim. Belkide kendime güvenim kalmadı. Bilmiyorum beni artık ne mutlu eder. Nasıl tekrar eskisi gibi olurum.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatım çok berbat geçiyor zaman ilerliyor ama benim için hayat durmuş gibi sanki?
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç birşey beni mutlu etmiyor. Çok mutsuzum. Neden böyleyim, ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer