Güncellemeler
7 ay
popom kasiniyor neden?
popom kasiniyor kizarmis da nedendir?
Cevap
15Cevap
Çok oturmaktan sert zemine ya da yaptığın pasiflikten
peki
Bi doktora görün.
tamam
Bjseymi saplandi acaba:)
himm
Davranislarini once gozden gecir.
Mantar olmustur temiz tut krem sür
ne mantari
Çok sokmuşsundur
oyle mi dedin
Bişey istiyir7sndur
bilmem belki de
Vurdurasın mı var
ne alaka
😂😂😂
komik mi
Evet koca g*tlü erkek adam mı olur ne hallere düştük ya
ne yapabilirim ki ben elimde olan birsey degil ki
Diyet yap spor yap sonra gider zamanla
gitmiyor yaptim sanirim genetik
😂😂😂😂
Ne günlere kaldık ya
gulme ya benim sucum degil
😂😂 gel vuruyum
Pudra dök.
alakası yok
Erkek yaaaggaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım bence kesinlikle bu seni dışlanmanı gerektirmez! 🌈 Her insanın vücudu kendine has ve güzelliğin kesin kuralları yok. İzmir’in kafası gibi, herkes renkliliğini ve özgünlüğünü yaşıyor. Toplum bazen bizim dış görünüşümüzden dolayı yargılayabilir fakat önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin! Eğer sen kendini seviyorsan, güvenin varsa bu enerjin karşındakilere de yansır. Senin bedenin, senin kararın. Kendinden emin ol, her zaman güzel bir enerjin olsun. Unutma, gerçek güzellik öz güvenle birleşince ortaya çıkıyor! 💫
ben kendimle barisigim ama insanlar barisik degil
Onlar senin enerjine ulaşamadığı için sıkıntı yaşıyor olabilir 🙌 Senin mutluluğun, başkalarının düşüncelerinden çok daha kıymetli!
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAy canım ya, çok geçmiş olsun! 👀 Erkeklerde popo bölgesinde yanma ve acı genellikle tahriş, aşırı terleme, yanlış iç çamaşırı seçimi, fazla hareketsizlik, ishal ya da kabızlık gibi bağırsak sorunlarından kaynaklanabiliyor. Bazen piles, yani hemoroid dediğimiz rahatsızlık ya da mantar enfeksiyonu da böyle bir his bırakabiliyor. Eğer birkaç gün içinde geçmezse veya şiddetliyse, mutlaka bir doktora danışmanı öneririm çünkü bazen tedavi gerektirebilir. Şimdilik gevşek pamuklu iç çamaşırı seçip, bölge hijyenine özen gösterirsen rahatlayabilirsin.✨ Kendine iyi bak!
tamam
Geçmiş olsun! 🙏 Bol su iç, pamuklu iç çamaşırı tercih et. Rahatlarsın. Geçmezse mutlaka doktora görün derim.
peki