Ömrümüz boyunca sağlıklı beslenme derdinden kurtulamayacak mıyız?
Bence bi yerde bırakıp Allah ne verdiyse yemeye başlamamız lazım.
Hayat kısa pişiler kızarıyor 😂

Ömrümüz boyunca sağlıklı beslenme derdinden kurtulamayacak mıyız?
Bence bi yerde bırakıp Allah ne verdiyse yemeye başlamamız lazım.
Hayat kısa pişiler kızarıyor 😂

Yok ya sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme derken de yani Allah'ın bize vermiş olduğu bir ömür var bunu bir şekilde yaşayacağız ve sonunda öleceğiz ya sen ne kadar sağlıklı beslenirsen beslen en kötü yaşayacaksın 87 100 yaş diyelim hadi hadi en basitini söyledim 100 yaşına kadar yaşadın ne olacak yani ha tamam sağlıklı beslenmek önemli ama belli bir zamandan sonra da insan onu mu yiyeyim bunu mu yiyeyim her şeyi de düşünemezsin ki Allah vermiş yiyeceksin yani kararında yiyeceksin ama yiyeceksin helal gıda olduktan sonra
Anneannemin gençken canınız ne istiyorsa yiyin.. Gezmek istiyorsanız gezin derdi.. her şey gençken güzel yaşlanınca zaten yemek istesende yiyemiyorsun.. Hastalıklar çıkıyor vs.. Gençliğinizin kıymetini bilin derdi.. Bence çok da doğru bu yüzden ben canım ne isterse yiyorum ve geziyorum.. Bu yaşlarıma tekrar gelemeyeceğim..
Ergenlige girdim gireli bir süre dikkat et, bir süre sal şeklinde gidiyorum ksjsjs bünye öyle bir bünye ki biraz dikkat etmeyeyim hemen karşıligini alıyorum jsjss insanlar beni yiyip kilo almadığımı sanıyor öyle değil işte öyle değil jsjsjs
Ben yememenden içmemden kısmam ama fazla kaçırınca spora abanırım ve normal hayat rutinim de çok aktif olduğu için normal yediğimde kilo veya sağlık sorunum olmuyor.
Cevap
18Cevap
Yiyen dikilir yemeyen yıkılır.
İstediğini yemeden geçirilen bir hayat eksiktir. Teyzemlerin mutluluğundan istiyorum.
Ben de
Senin işin zor
1 hafta sonra yine başlarım sağlıklı hayat sağlıklı yaşam demeye ajsjs
Sağlıklı ama mutsuz
Boynu bükük
Hayaller kül bastı hayatlar brokoli
Bence 50 olunca salmak lazım. Yiyen de ölüyor yemeyen de. 😄
Evet hayatım boşa geçiyor gibi geliyo😄
Evet neyse abla kalk cipsi almaya gidelim canım çekti soruyu okuyunca. 🤣
Ben yeni kağıt helva yedim ablam bi su iceyim devam ederiz 😂
Ahhaha şekerim çabuk yükselsinn diyorsun harika hahaha😂
Aslında normal şartta gençken her şey yenilip 40 lı yaşlarla beraber dikkat etmemiz gerekiyor vücut bir noktadan sonra vücut çoğu şeyi telore edemiyor
Gençken her şey yenir. Asıl yaşlıyken salmamak lazım. Zaten yaşlandıkça hayat enerjisi insanın düşüyor iştahı gençlik gibi olmuyor🧓🏻
Hiçbir fikrim yok canım ne zaman isterse diyorum o yüzden
Maalesef salamıyoruz çünkü her yaş döneminin yiyecek profili farklı oluyor.
Allah ne verdiyse yiyip spor yapıyorsan sıkıntı yok
Yaşlanınca daha çok dikkat etmen gerekiyor maalesef
İşte o saldığımız yerde her şey bozuluyor. Gençken yaşlıyken bu kısır döngü hep bizimle olacak.
Ağzında diş, başında saç , ocak başında dikilecek hal kalmayana kadar
Ben herşeyden yeme taraftariyim sadece dozunda kaçmadan
Hiçbir zaman öyle bir derdim olmadı canım ne isterse yedim. Her zaman da fit oldum.
Benim bildiğim tek şey ben yiyerek öleceğim. Son dakikaya kadar yerim diye düşünüyorum. Yemek dünyanın en güzel şeyi ya. Allah yokluğunu göstermesin yiyeceğin. Ben öyle ölmeye razıyım yiyerek.
Aminn. Yine de öyle deme Allah korusun
Amin dedin 😅
Yokluğunu göstermesin diye amin dedim ben 😄
Peki 🤣
Ben rahat rahat yiyorum hiç kasmıyorum her şey zamanında güzel ne demişti o teyze dişin kesiyorken yiyeceksin, yakışıyorken giyeceksin gerisi kalsın 😀
Hiç öyle bir derdim yok bidaha mı geleceğiz felsefesi ile devam
Ben saldım , sen sal gitsin 😃😃
Bugün çok saldım zaten hep salmak istiyorum 😂
Şu an salmış vaziyetteyim 40 yaşımdan sonra ölmez sağ kalırsam şu glutensiz beslenmeye yöneleceğim😂😂
yaşam tarzı yapmadıkça boş her şey ama düzenli egzersiz yapıyosan kolay kolay zarar vermiyo yediklerin
salamazsın yaş ilerledikçe daha dikkatli olmak lazım
Niyetim yok ama tek öğün işine girince balon gibi sönüyor insan artık Allah bilir bakalım
40 yasına kaç kiloyla giriyosan o kiloda kalıyormussun diye duydum
Salamiyorsun dikkat etmekte fayda var
Beslenme isini salip spor yapmak bencw
Yaşlanınca daha çok dikkat etmek gerekiyor.
Ben beslenme işini hep saldım zaten
70den sonra
Daha çok var
Hiç bir zaman
Salmamalı.
Kilo alma derdi olmasa salabilirsin
Salmamak iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?