Beynime bişey olmaz değil mi burnumu sümkürünce hafif böyle kan geldi herkes bağırır yani stresten beynime bişey olmaz değil mi
Beynime bişey olmaz değil mi burnumu sümkürünce hafif böyle kan geldi herkes bağırır yani stresten beynime bişey olmaz değil mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Burnun içinde ki kılcal damarlar çatlamıstır bağırıp damarlarını genişlettiğinde. Bu kötü bir değildir hatta burundaki kılcal damarların kanaması iyidir. Kan devir daim yapar. Çok fazla kasma kendini sıkıntın her ne ise geçer inşallah çokta şey etme. MErak etme sağlığınla alakalı bir problem olmaz bu kanamadan ötürü...
Hiç bir şey olmaz bu beyninle alakalı bir şey değil burnunun içindeki damarlardan gelen bir şey
Çok korkuyorum ya anlık sinirle oldu bişey olmaz değil mi
Hayır saçmalama hüsnükuruntu yapıyorsun şu an bu endişe ile kendine o bağırdığın anlardan daha çok zarar veriyorsun. Hiç bir şey olmaz gerginlikten ve bağırmanın basıncından burnun kanamıştır beyinle alakalı bir şey değil
Allah razı olsun cidden çünkü ben çok korkarım böyle şeylerden sizde hiç yüksek sesle bagirdiniz mi
Ben gergin biriyim gün içinde sık sık sesimi yükseltir yükseltmesem bile sinirden kendini sıkar kıpkırmızı olurum. Senin endişen doğru olsaydı şimdiye benim hergün beyin kanaması geçirmem gerekirdi
Doğru söylüyorsun ben fazla korkağim ve kafaya fazla takarım ya uzun zamandır böyle bağırmamistim belkide ondan oldu
Seni bu kadar sinirlendiren durum nedir?
burundaki kılcal damalar patlar burunkanaması bundan olur ama ben kan göremedim
Bir şey olmaz bence,
Not: Doktor değilim
Hassas vücudun yapma öyle şeyler
kurumuştur ondandır beyinde bişey yoktur korkma :)
Niye yaptın böyle bir şeyi manyak mısın
Yok be ne olacak kanama bile sayılmaz
Neye sinirlendin ki
Neden çığık attın.
Gebereceksin beyin kanamasından
En fazla ölürsün
Hayır
Daha mantıklı sorular aptal gibi hissediyorum
olmaz merak etme
Kan gölüne dönmüş
Bişey olmamıştır
Ölmezsin