Arkadaşlar ya 🤣🤣 temizim banyo felan yaparım kıyafetler yıkanır ama biyerden bit bulaşmış ne oldu onu anlamadım çünkü nerden geldiği bilmiyorum ki neyse arkadaşlar kafamda kaç gündür inanılmaz acı vardı dayanmak okadar zorduki bugün araştırma yaptım ve bit varmış ilk vazelin sürdüm beklettim olmadı ve bit boynuma geldi gene geçmedi acısı en son 2 saattir saçımı kesip kazımayla uğraşıyorum ama şu an acı maci kalmadı hiç bı sorun yok hatta arkadaşlar normalde kazimazdim ama dayanamadım acıya bugün de hafta sonu eczane işi felan olmaz o yüzden yaptım kazıdım rahatladım şu an tam kazinik ve bit mit gozukmuyor gitmiştir demi sizce?
6 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne kadar cesursun gitmiştir tabi tutunacak dal bırakmamışsın 🤣
Bu çok hoşuma gitti dediğin ama gerçek aynen ya gitmiş gibi iyi oldu tek çare ne yapim
Genelde güvercin sıkıntı yaratır ya da çatı araları gibi nadir kullanılan yerler geçmiş olsun
Saçları niye kazıdın?
Okumadın mi ki ya bitlenmis saçım gerçekten nerden bulaştı bunu bilmiyorum sadece en son çözüm kazımak oldu kan emiyorlardi acı vardı çünkü.
Kazımadan da hallederdin de neyse
Olabilirdi ama neyse aynn
Saçlarını kazidin mi?
Aynen ama niyesini yazmışım
Pireye kızıp yorgan da yakar mısın?
Why what 🤣ya ama ayıp ettin neyse ben aciklamisim
Tesettürlü müsün?
Hayır
Çok cesursun gerçekten..
Teşekkürler
Yazın ben de kazimistim..
Kafan düzgün mı bari?
Düzgün mü derken sayın beyefendi siz erkeksiniz öyle şeyleri kafaniza eserse yaparsınız tabikide 😊ama ben hiç aklımdan bile geçmeyen şeyi yaptım iki saat önce hiçte yapmadığım biseydi bit yüzünden kanımı emdiremem maalesef acı acı 🤣
Bazı insanların kafatası duzgundur kellik yakisir bile
Bazilarinin kafatasi sivri veya yasasıdır komik durur. D
O dogru ona bişey diyemem vallaha 😊☺️ o doğru hatta şu var bayan olsun erkek olsun sebebi ne olursa olsun kısaca , saç kazımak kafa yapısına bağlı değişir yani yakışıp yakismamasina diyorum sizin dediğiniz gibi...
Benim yakışmıştı ama.. sürdürebilecegim bir tarz olarak düşünmedim.
Normalde hep uzundu saçlarım dinlendirmek istedim yazın işte .)
Anlıyorum tabikide siz erkeksiniz beyefendi 😊 kafasında estiği an kazirsiniz.
Kafanıza diyecektim
Sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum, umarım pişman olmazsiniz marjinal hanimefendi
Olsun ;)
Umarım ☺️
Uyuyamadınız mı halen?
Bu saçla yarın insan içine nasıl çıkacağınızı mı düşünüyorsunuz?
Dur dur beyefendi Allah'tan peruk vardı evde onu yıkayıp güzelce takarım 🤣🤣
Peruk nasıl hanımefendi bir tarif eder misiniz?
Abla deli misin kazımak nedir
Can paresi 😉 acıya dayanmak inanılmaz zordu gerçekten kafamdaki kanı emiyorlarmis büyük ihtimal o yüzden açıkça yazdım anlarsin bence
Ben küçükken sinek ilacı ve çamaşır suyuyla temizlerdi annem hepsi pıtpıt ölürdü koca koca şişerdi kafamın içinde
Ha o ayrı ya çocukken olan bişey bişey denmez ki ☺️ama benim ki ayrı anlattım okumussundur.