Diyom ya uyucaktim gözüm kapaliydi ve normal olarak hep karanlikti negatif efekt tonunda insanlar gördüm yasli amca teyze genç kadin vs sonra gözümü açtim kapadim görüntü olmadi
Arkadaşım sorduğun sorunun cevabını verir misin kafandan bir şeyler uydurma ne olduğunu anlamaya çalışıyorum Gören Sensin bize anlatırken gördüğüm kadarını anlatamıyorsun düzgün bir şekilde at anlat hepimiz anlayalım
Söylüyprum işte gri renginde insanlar gördüm kaç defa söyleyim ayni şeyi, psikolojimi bozdu bu olay istemsiz yaşayan başka birileri var mi onu öğrenmek istiyorum bende
Bilmiyorum ya, Aslinda çokta düşünmek istemiyorum ama takintili bi insanim kafama takildi. bu arada genelde de çok som ağızlı bi insanimdir ay burcum balik kendi burcumda yay manifestlerim tutuyo genelde ama ben bunu halüsinasyona bağlamak istiyorum
Ben Aslinda böyle şeylere çok inanmiyorum ama hal. Görünce kafam karisiyo Aslinda gerçek olmadiginin farkindayim ama bende okb ve kaygi bozukluğu var Buda istemsiz düşünmemi ve saçma şeylere inanmami sagliyor. Yani Aslinda farkindayim beynim beni kandiriyo ama düşüncelerimi kontrol edemiyorum suanlik
Kardeşim istemem istemem Ama bunlar nazardan dolayı oluyor Nazar dualarını oku olur mu okuyacak mısın Ne kadar çok okursan Gün içerisinde o kadar çabuk Bu hastalıkların gider geçer Yüce Allah'ın izniyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aaaa Vay beee Yalnız değiliz
Ama Benim Gördüklerim Çıkıyor
Uyurken Veya Uyanıkken
Ben tam uyucakken oldu sonra gözümü açtim görüntü yok oldu
Anladığım kadarıyla sen yatakta gözün kapalıyken evin içinde birileri mi geziyordu
Hayir gözüm kapaliyken bi sürü insan gördüm sonra açtim kapadim görüntü yok oldu uyucakken oldu
Peki o insanları nerede gördün Nasıl bir manzara vardı onu söyle
Diyom ya uyucaktim gözüm kapaliydi ve normal olarak hep karanlikti negatif efekt tonunda insanlar gördüm yasli amca teyze genç kadin vs sonra gözümü açtim kapadim görüntü olmadi
Yani gri renkte insanlar mı gördün
Cin Peri mi diyon
Arkadaşım sorduğun sorunun cevabını verir misin kafandan bir şeyler uydurma ne olduğunu anlamaya çalışıyorum Gören Sensin bize anlatırken gördüğüm kadarını anlatamıyorsun düzgün bir şekilde at anlat hepimiz anlayalım
Neyse ya benim garip sitede ne işim var ben zaten onu anlamadım
Söylüyprum işte gri renginde insanlar gördüm kaç defa söyleyim ayni şeyi, psikolojimi bozdu bu olay istemsiz yaşayan başka birileri var mi onu öğrenmek istiyorum bende
Belki inanamayacaksın ama senin spiritüel güçlerin var Bunları bir araştır
Bu arada korkulacak hiçbir şey yok korunma dualarını okumup Nazar dualarını oku Sana bir şey yapamazlar merak etme
Sende mi gördün ayni sekilde
Ben hem aynı şekilde hem de manzara olarak görüyordum sanki yaşıyormuşum gibi o an
Bilmiyorum ya, Aslinda çokta düşünmek istemiyorum ama takintili bi insanim kafama takildi. bu arada genelde de çok som ağızlı bi insanimdir ay burcum balik kendi burcumda yay manifestlerim tutuyo genelde ama ben bunu halüsinasyona bağlamak istiyorum
Bu arada şu ihtimalde var %99 senin üstünden hasar var ve bir yol olduğundan da şüpheleniyorum Çünkü negatif enerjiler seni sarmış
Ben yay burcuyum
Hangi şehirde yaşıyorsun
Saol knk gece gece çok güzel moral veriyorsun iyice psikolojim bozulsun diye
Senin üzerinde nazar var yazacaktım Google yanlış yazmış %90 nazar var
Eğer bana inanmıyorsan kendini niyet et oku hemen istemeye başlayacaksın Ben bunu yazarken bile esnemeye başladım insan çatlamıyorsun
Ben Aslinda böyle şeylere çok inanmiyorum ama hal. Görünce kafam karisiyo Aslinda gerçek olmadiginin farkindayim ama bende okb ve kaygi bozukluğu var Buda istemsiz düşünmemi ve saçma şeylere inanmami sagliyor. Yani Aslinda farkindayim beynim beni kandiriyo ama düşüncelerimi kontrol edemiyorum suanlik
Kardeşim istemem istemem Ama bunlar nazardan dolayı oluyor Nazar dualarını oku olur mu okuyacak mısın Ne kadar çok okursan Gün içerisinde o kadar çabuk Bu hastalıkların gider geçer Yüce Allah'ın izniyle
Bişi olmaz gerçek değil onlar
Nasıl?
Karanlikta gözüm kapaliyken insan yüzleri gördüm
Anladım
Nasılsın şu an