5-8 kilo kadar fazlan var.. aslında ekmeği tamamen kessen ve yumurtanın sarısı çok fazla tüketmesen daha da iyi olur.. peyniri tuzsuz seçmelisin.. karbonhidrat tüketiminden uzak dur ve çok fazla kuruyemiş tüketme.. kendini uzun süre aç bırakmaya çalış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yeşillik, domates, salatalık eklenebilir. Ben protein açısından iki yumurta tercih ediyorum. Tebrik ediyorum sizi başarılar.
Yumurta bir tane iki tane fazla da olabilir aslında protein ağırlıklı beslenebilirsin
Organik mi? Alt tarafı helva bu kadar abartmaya gerek var mıydı
Market helvaları şekerden yenmiyor, eriyip akıyor resmen. Bu öyle değil, sade tahin tadı geliyor çok güzel ve yağı az bayağı.
Sen mi yaptın
Hayır
Artırman gerekiyor bunla ayakta kalman zor çiğ badem salatalık yeşillik koyman gerekiyor
Genelde domates salatalık biber yerim sabahları ama bugün sadece az közlenmiş biber koydum. Çok yiyemiyorum. 12 ye kadar yetiyor bu bana.
Yani sen bilirsin ama kahvaltıyı 10 1030 gibi dolu dolu yaparsan dediğim gibi 2 öğüne indirirsin daha rahat olur
2 öğüne indirmek asıl sağlıksız olanı. Az ve en az 3 saat arayla yemek en mantıklısı..
yumurtayi artir. diger kisimlari cope at yeme.
Spor yapmiyorsan buda işe yaramaz
Yapmadığını kim söyledi dongoloz.
o ekmek beyaz un ekmeiği mi
Tam buğday ekmeği
kilo ve boy yazar mısın
1.50-57
5-8 kilo kadar fazlan var.. aslında ekmeği tamamen kessen ve yumurtanın sarısı çok fazla tüketmesen daha da iyi olur.. peyniri tuzsuz seçmelisin.. karbonhidrat tüketiminden uzak dur ve çok fazla kuruyemiş tüketme.. kendini uzun süre aç bırakmaya çalış
mutlaka kardiyo yap hergün en az 35-40 dakika tempolu ve hızlı şekilde yürü
Sebze eksik tabağın dengesi yok
Tabağında eksik dedim salata eksik demedim mal mısın ya
yuninin tutisi gibi görünüyor :D
Kedi maması gibi işte
Afiyet olsun diyette başarılar dilerim.
hayet iyi
Eline saglik
Güzel menü